Vse o kopalkah
Vse o kopalkah
Zanima me kakšne so kaj vaše izkušnje z Benetton kopalkami?
Meni so zelo všeč... Kar se pa kvalitete tiče, groza! Scufajo in obledijo že po eni sezoni! Mislim da se z kvalitetnimi kopalkami to ne bi smelo zgoditi...
Meni so zelo všeč... Kar se pa kvalitete tiče, groza! Scufajo in obledijo že po eni sezoni! Mislim da se z kvalitetnimi kopalkami to ne bi smelo zgoditi...
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Jst sm do lani vedno kupovala kopalke v Benettonu ... zato ker so mi mel fullll luškane modelčke, ampak je pa res da so cene kr visoke, zato sm vedno čakala do razprodaj ..., kar pa se tiče kvalitete pa so mi nekatere zdržale kr dolgo, nektare pa sm res že po eni sezoni lahko vrgla stran ... 

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
- Debatorica
- Kontakt:
- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
sAdie napisal/-a:jaz mam vkoraj vse kopalke z UCB in sem z njimi full zadovoljna. a se vam zdijo predrage?ne vem...meni se ne zdi. slabsa kvaliteta se mi zdi bolj H&M...
No, moje kopalke iz H&M-a pa so ostale čisto nespremenjene, pa jih mam že dve leti. (ampak sem nove že tudi kupila... te pa so iz s.Oliver-ja)

joj, jst se prou spomnm ... prvi letnik gimnazije, dobila sm prvo pošiljko štipendije (ok 10, ampak to zdej ni važn!) in sm šla v benetton in si kupila dvodelne črne kopalke s črno kiklco ... jst sm prekleto ponosna na njih, čeprav sm jih mogla drugo sezono dt stran, ker so mi začele moje lubice rast in zdej še zmer sam krilce nosm
men se tut ne zdi, da bi kej bledele ...

men se tut ne zdi, da bi kej bledele ...