Poison Girl napisal/-a:^^Jaz imam pa raje enobarvne.
Ja, jaz tudi, ampak je lahko potem na tej enobarvni podlagi kakšen dodatek / okrasek (npr. bleščice), obroba druge barve... Vzorcev pa res ne obožujem

lolitaa napisal/-a:js sm si letos kupila tele --->> http://www.pimkie-shop.com/article-biki ... 47700.html
sem čisto navdušena nad njimi
majaoko napisal/-a:Kakšne kopalke bi priporočile puncam, ki so malo bolj močne postave?
majaoko napisal/-a:Kakšne kopalke bi priporočile puncam, ki so malo bolj močne postave?
Enobarvne kopalke so idealne za močnejše postave. Za skrivanje širokih bokov je tudi pomembno, kakšen material izberete - elastan je res najboljši, saj v kombinaciji z visokimi hlačkami zravna trebuh in učinkuje kot steznik.
Letos so sicer v modi znova tudi enodelne kopalke, ki so idealne za prekrivanje nepopolnega trebuščka.
Felina, kot priznan strokovnjak za velike številke, svojo kolekcijo kopalk pripravi vsako leto tako, da tudi tiste ženske, ki so bolj močne postave, najdejo med dvodelnimi in enodelnimi modeli sebi najbolj primeren model kopalk.
Kopalke Body Forming so primerne za tiste z bolj močno postavo. Tako v kroju, kot v barvah, v vzorcih se uveljavi rafinirana tendenca vitkosti. Večina modelov je v celoti podložena, njihova izdelava je taka, da korigirajo do največjih številk in optimalno oblikujejo postavo.
Izrez pri stegnu je nizek, pri dvodelnih modelih je rob višji. Nekatere modele stila Body Forming izdelujemo celo do številke 52, oziroma celo s košarico F.