Na tej strani se mi ful stvari dopade,pa si ne upam naročit zaradi poštine,ker ko sem si naročila allstarke iz amerike(converse.com),sem plačala toliko,da bi lahko troje dobila.
g00fy_qa napisal/-a:^^ Kako jih nisi nikjer vidla?Jaz si tudi želim tak model, in ne bom prenehala iskati dokler ga ne najdem.
Js sm bla čist šokirana. Sm šla Benetton, Skinny, Hervis, Beti in skor use športne trgovine pa jih nism najdla. V Benettonu je rekla da so mel ene pa je zmankalo, v Skinnyju pa drugod jih pa sploh blo ni...

ŽuŽa napisal/-a:Jst bom mela pa letos kr lanske kopalke, ker so mi še zmer ful všeč pa še zmer zgledajo kot noveSo pa bikinke, črne&rdeče pa češnje so gor narisane.
Mogoče če naletim kje še na kakšne res lepe jih kupm, sam bo to bl težko k so redke ,da so mi prov u zgorn del (mjhne joške)
Si jih v s.oliverju kupla ?
mikena77 napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Jst bom mela pa letos kr lanske kopalke, ker so mi še zmer ful všeč pa še zmer zgledajo kot noveSo pa bikinke, črne&rdeče pa češnje so gor narisane.
Mogoče če naletim kje še na kakšne res lepe jih kupm, sam bo to bl težko k so redke ,da so mi prov u zgorn del (mjhne joške)
A mamo me slučajn iste kopalkeSi jih v s.oliverju kupla ?
Jst bom tudi mela kar lanske, so mi še vedno zelo všeč in lepo se nosijo !!
Kr v eni trgovinci sm jih.
jest sm tut iskala ta model kopalk, pa ni šans.. sm gledala v nancy v naklem, v beti, v emporiumu,... pa ni šanse.. sploh nimajo
ampak nisem mela keša s sabo
aja, no pomankljivost tega modrca je pa cena ki je okoli 70 €+ če hočeš met še hlačke (so ble sigurno več kot 30€)..no tok keša ppa jest že nisem pripravljena dat..