Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Zoey
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Zoey »

skate america :wink:
Na tej strani se mi ful stvari dopade,pa si ne upam naročit zaradi poštine,ker ko sem si naročila allstarke iz amerike(converse.com),sem plačala toliko,da bi lahko troje dobila. :?
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Tudi jaz sem jih včeraj kupila v Calzedoniji. Tiste modre, s "čipko". So mi bile še najbolj všeč in najlepše stale. Sedaj pa komaj čakam, da jih bom preizkusila še v vodi...
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Ronnie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ronnie »

Zoey napisal/-a:Slika :scherzkeks:

Js sem tak model kopalk iskala, pa jih nisem vidla čist nikjer... Tko da sem pol kupila rjave bikinke z rumenimi pikicami. :)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

^^ Kako jih nisi nikjer vidla? :eek: Jaz si tudi želim tak model, in ne bom prenehala iskati dokler ga ne najdem. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Zakaj ni nikjer enih lepih črnih ali rdečih bikink
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Ronnie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ronnie »

g00fy_qa napisal/-a:^^ Kako jih nisi nikjer vidla? :eek: Jaz si tudi želim tak model, in ne bom prenehala iskati dokler ga ne najdem. :D

Ja pa res no. :D Js sm bla čist šokirana. Sm šla Benetton, Skinny, Hervis, Beti in skor use športne trgovine pa jih nism najdla. V Benettonu je rekla da so mel ene pa je zmankalo, v Skinnyju pa drugod jih pa sploh blo ni... :eek:

Jemina js sm ene luškane črne vidla v Hervisu. :)
mikena77
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mikena77 »

ŽuŽa napisal/-a:Jst bom mela pa letos kr lanske kopalke, ker so mi še zmer ful všeč pa še zmer zgledajo kot nove :D So pa bikinke, črne&rdeče pa češnje so gor narisane.
Mogoče če naletim kje še na kakšne res lepe jih kupm, sam bo to bl težko k so redke ,da so mi prov u zgorn del (mjhne joške :? )

A mamo me slučajn iste kopalke :D Si jih v s.oliverju kupla ?
Jst bom tudi mela kar lanske, so mi še vedno zelo všeč in lepo se nosijo !!
Fight for your right!!
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Dobila nove kopalke in sploh ne morem verjeti, da sem jih našla v New Yorkerju :eek:

Drugače so mi pa full všeč, so pa črne-bele-sive, s krogci...tko neki spešl, čeprov se sliši mal čudno. :D
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

mikena77 napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:Jst bom mela pa letos kr lanske kopalke, ker so mi še zmer ful všeč pa še zmer zgledajo kot nove :D So pa bikinke, črne&rdeče pa češnje so gor narisane.
Mogoče če naletim kje še na kakšne res lepe jih kupm, sam bo to bl težko k so redke ,da so mi prov u zgorn del (mjhne joške :? )

A mamo me slučajn iste kopalke :D Si jih v s.oliverju kupla ?
Jst bom tudi mela kar lanske, so mi še vedno zelo všeč in lepo se nosijo !!

Ne nism jih v s.oliverju :) Kr v eni trgovinci sm jih.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Ronnie napisal/-a:
Zoey napisal/-a:Slika :scherzkeks:

Js sem tak model kopalk iskala, pa jih nisem vidla čist nikjer... Tko da sem pol kupila rjave bikinke z rumenimi pikicami. :)

jaaaaa :eek: jest sm tut iskala ta model kopalk, pa ni šans.. sm gledala v nancy v naklem, v beti, v emporiumu,... pa ni šanse.. sploh nimajo :?

po nakupu svojih, sm na koncu ene belo zlate vidla v hm-u pa lohka bi kupla sam modrc k sm mela bele hlačke od hm-a že :) ampak nisem mela keša s sabo :<
tko da pol k sm čez par dni pršla z denarjem jih pa ni bilo več... sploh pa en vem, kako bi točno tisti modrc stal na meni, ker se mi je zdel nekako čudno nepodložen..

drgač ma pa nancy ene huuude k je tko sam top, brez naramnic, pa fuuul dobr je fiksiran, na sredi je pa tko namest krogca samo modrc zavrten.,.. ma ni šanse, da to znam razložit :D aja, no pomankljivost tega modrca je pa cena ki je okoli 70 €+ če hočeš met še hlačke (so ble sigurno več kot 30€)..no tok keša ppa jest že nisem pripravljena dat..
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

^^ Jaz sem tudi tiste v h&m gledala, samo mi barva ni všeč. :? Ma praktično celo LJ sem skoz dala pa nobenih takih kopalk.... bom kar obupala. :?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
keya
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: wajt krajna

Neprebrana objava Napisal/-a keya »

mene pa zanima, kje vse prodajajo s.oliver kopalke v LJ??
sm uprašala že v drugi temi, samo glede na to da se gre o kopalkah & da je ta bolj brana.. sm še tukaj:)

iščem pa tiste k so ble v elle, rjave z nekimi vzorci
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Jst sem pa danes v Benettonu tok lepe kopalke vidla! Zatreskala sem se v njih in čez 14dni bodo moje. :)

A mogoče katera ve, kje bi na netu našla slike njihovih kopalk, ker na njihovi uradni spletki kopalk sploh ni??
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
GloR-Red
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GloR-Red »

mislm d so kopalke srednih in višjih kakovosti iz istih materjalov. tuki je sam od znamke odvisno kok drage so kere. pa nej bo to beneton al pa triumph al pa ne vem...d&g. preplačaš sam kroj in znamko...obledijo pa itak usake...
Love yourself. Be fatal.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

danes sem v calzedoniji nasla perfect kopalke samo stanejo vec kot 40eurov.. do razprodaj bodo pa sle papa.. sam jutr grem verjetn kr nazaj ponje.. :P
Zaklenjeno