Ne upam se slečit pred njim

Zadovolj(e)n/a v postelji.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

kaj pa, če bi za foro probala komentirat kakšno žensko z velikimi joški in eno z mal manšimi... mogoče ko gresta kam al pa ko pogledata kakšno revijo, kakšno oddajo... pa boš vidla, kk bo reagiru. kr tko pač napel mal na to, uuu lej kakšne ma ta al pa ne vem, kej tazga pač. da boš vidla, kk se mu zdi. pol pa počas nekak praši, če bi ga motl, če bi mel žensko z mejhnimi joški.
jst vem, da bi tko nardila na tvojem mestu. tud v mojem primeru sm nardila tko in sm dobla pozitivn učink nazaj, tk da ti to svetujem iz izkušenj. sicer ne vem, kakšn je ta tip, sam pomoje večjih problemov ne bo mel s tem no.
upam, da ti bo dal vedt, da si mu všeč taka, kot si in čist nč drugačna :)
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

jagodka85, sej pomoje on nima nč proti majhnim, ker drugač se najbrž niti ne bi zapletal z mano ... :) Ampak sej pravim, prek moderčka še vseen zgleda kot da vsaj neki je (čeprav ne nosim zdej nekih podloženih, ampak pač čist normalne). No pa sej js si večkrat tak mislim da kurc gleda vse skup, sm pač kakšna sm in se ne smem sramovat pred njim, ampak potem se pa pogledam v ogledalo in si spet rečem "ne, ni šans da me vidi takšno" ... :cry:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objava Napisal/-a Ange|ina »

no sej.. do tega pa prpeljejo razne sanje in žane in nevem-kere-še-vse k si tko ponosno večajo joške v javnosti in to na velko oglašujejo kok je dobr in oh in sploh.. za moje pojme so najbolše naravne joške.. suhe bejbe majo mal jošk, močnejše bejbe več, nikol nbenmu ni nč prou k so usi nezadovoljni s sabo..ampak, ena prekla, k si da joške povečat, ma potem tok zdravstvenih težav lahko - od boleče hrbtenice in napačne drže, do tega da je treba na nekej let vsadke menjat in pod skalpel koz hodt sigurn ne more bit prou zdravo..

no angel - če te ne mot v javnosti kašne joške maš, potem te s človekom k si zaupata in se poznata sploh ne bi smel motit.. da ti dam mal drgačn primer.. jst sm se odkar sm s tipom kr precej zredila zarad zdravstvenih težav.. in me je blo strah z njim doggy-ja, ker nism hotla da ma razgled na mojo celulitično rit.. samo, ker je pač to ful dobra poza (vsaj zame :D ) sm se "žrtvovala" in me je tako za rit grabu in tok mu je bla ušeč, da sm čist pozabila na svoje strahove..

tko da, dejansko morš pr seb razčistt pa tvegat.. če je tip ok, se nau kej preveč prtožvou..

za une bejbe, k mate pa s tipi take izkušnje, da vas niti slečejo ne pa še en nasvet.. ne njega slečt oz. ne mu pustit da se sleče dokler vas on ne sleče do konca.. pa jasno in glasno rečte da vaše joške potrebujejo njegovo pozornost, ker če še ne ve, je tm tut erogena cona (ne sam na velikih ampak tut pr mejhnih joškah).. pa še neki.. probejte njegove bradavičke dražt, da bo dojeu kok je hud feeling.. (moj se je men sicer sprva upiru, zdej pa brez tega skor ne gre.. :D )

uglavnm, pamet u roke in čimveč samozavesti ;)

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

joškice morajo bit premosorazmerne z vsem ostalim. in če si suhcena si pač brez jošk. pa kaj. zaradi tege nisi nič manj seksi. grozno bi blo če bi mela nesorazmerno velike joške za svojo postavo...

kar se pa reševanja kompleksov tiče, pa....počasi se daleč pride. mene je blo tudi na začetku sram zaradi marsičesa, pa zdej veselo naga skačem naokoli :D
Uporabniški avatar
[nikky]
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a [nikky] »

No Angel: Premalo se zavedaš svoje seksualnosti :evil: , tko kt marsikatera...če se boš počutila samozavestno kljub tvojim majhnim joškicam boš pri tipu naredila definitivno boljši vtis, kot če boš vsa zakompleksana in sramežljiva...vse je v tvoji glavi. Obnori ga z drugimi stvarmi...

Jaz mam tut majhne joškice 70A, res majhne, pa bi jih bl težko zamenjala za katere druge. So mi čist prveč všeč :evil: ....ker so moje in lepe, kljub temu da so majhne. In mi noben kometar moškega mi nebi zbil samozavesti, ker me take stavri sploh ne ganejo...sama se zavedam, da sem ok ne glede na to kaj drugi rečejo. Zdi se mi škoda časa, za takšno obremenjevanje, rajš uživam v tem kar mi je dano. Treba je sprejet dobre in slabe stvari, pa malo se ozri okoli sebe boš vidla koliko napak imajo druge punce.

Pa že to da bi si povečala prsi zaradi tipa :eek: omg...nikar ne delaj tega. Ti si na prvem mestu in vse kar narediš naredi zaradi sebe in ker ti tako čutiš. Vedi pa tudi to da marsikatera ki ima večje prsi nima mogoče nič kaj lepših kt ti, vem iz osebnih izkušenj ker hodim na nudistične plaže, in imajo punce nič kaj preveč lepe joškice, vse neki povešeno, čudne oblike, tisti kolobarčki so skoraj večji od samih joškic. No sploh nima veze...tudi če imaš povešene jih moraš imeti rada ker so tvoje :P

Sem bila tudi jaz deležna raznih kometarjev(ampak ne od mojih tipov)...sploh ko sem bila mlajša, so me taki kometarji prizadeli, in sem se sekirala...ampak čaz čas postaneš močnješa in bolj samozavestna in se začneš zavedat, da je najpomembnejše da se imaš rada taka kot si in svoje telo, saj bo s tabo celo življenje.

Draga moja življenje je prekratko da bi se sekirala zaradi takih malenkosti...rajši uživej :D
Smo angeli z enim samim krilom...
... da bi poleteli se moramo samo objeti
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

No angel,..moj problem je pa kontra od tvojega. Jaz sem pa v primerjavi s tabo preveč obdarjena. Pa se ne sekiram prav preveč oz sem se nehala. Pač takšna sem in nimam kaj. O kakšni operaciji nikoli nisem razmišljala,.. mogoče nekoč če jih bom imela na kolenih :lach: prej pa ne. Sem sprejela svoje oprsje in se jih ne sramujem več. Pač se pozna, da sem vmes tudi odrasla :wink: in se sprejela,.. če odšejemo višek kg, ampak ok o tem drugič.
Kar se tiče pa tipčka, se pa popolnoma strinjam z Joškotom :ja: joško zelo lepo povedano :wink:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Joj iz česa eni delajo probleme. Tud jst mam čist mejhne, res čist..ubistvu skor nč. Pa kljub temu se počutm čist ql:)kr drgač razn tega mi je moja postava čist supr in se dobr počutm.Pa kljub temu,da nimam ˝jošk˝ je tipov zmerom dost :) midva z mojim sva skup že 2 let, in najina zveza zarad velikosti čist nč ne trpi hehe. Zakaj bi se sploh obremenjevala kaj si drugi misljo o men. Itak pa nihče ni popoln. Eni so pač močnejši,eni smo suhceni, velke obline, male obline...še dobr.Ker če bi bli na svetu vsi isti bi blo dolgočasno :D
Uporabniški avatar
*cosmic girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *cosmic girl »

jst sem se tud full obremenjevala kaj bo rekel ko bo videl moji dve, taki majhni pa nč kej zame lepi.. pa še trebušček mam pa to... no, strah je bil odveč... :) čeprav ma on tako popolno postavco sem mu jst čist všeč...pa sem mela res komplekse... ampak, sej, če si zaljubljen v osebo, potem so ti tud napakice na njem/njej všeč :wink:
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Kok mejhne pa so te joške, ki jim ti praviš praktično nič ??? A je to tko, da jih tud v košarico A ne dobiš, da so samo za kakšen top ali so takšne, ki jim je mogoče košarica A malo prevelika ?

Mene je blo tud sram na začetku, ker se mi je zdelo da mam čudne joške..... ful me je blo sram, in sem mu že pred prvim odnosom povedala za to, da me je tega ful strah, in da me je nasloh slečt se pred njemu kr mal sram..... no in ko je prišlo do tega sem bila sproščena, ker mi je že prej povedal, da me nima rad zaradi jošk in da mu je vseeno tudi če sem brez. Mogoče bi pomagalo, da ko se spoznavata mu omeniš bežno to tvojo skrb in vidiš kako bo reagiral.
Uporabniški avatar
nokia_b
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nokia_b »

mam sestrično k tut nima praktično čis nč..sam modrc še nekak zgleda, pa moške to čis nč ne mot..kr je drgač ful luškana pa tko..
tut js mam a košarco..pa je reko tip d raj vidi d niam nč kt pa tiste ogromne sise :)
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Tkole. Jaz sem mela kompleks, dokler se nisem slekla pred prvim tipom. Čez joške imam celih 78 cm, kar je slaba A...Oziroma,odvisno od modela.
Sicer so majhne a so čudovite oblike in imajo lepe bradavičke, vsaj meni.
No ko je prvi tip rekel, ko sem se slekla da sem čudovita nisem iemal nobenega kompleksa več,poleg tega se jim je posvečal da je joj. nasploh me karšnokoli izvajanje okrog prsi blazno vzburja (celo bolj kot izvajanje med nogami) zato popizdim če dobim tipa ki misli da je velikost povezana z tem da če je majhno,pa ni vredno posvečanja.

Jaz sem se naučila imet svoje joške rada.Imela sem tud kretena,ki je nor na velike in se jih skor nikol ni dotaknu,ker se mu ni zdel pomembn. Zato sem ga tud pustila in mu povedala tasvoje. Niti mal nisem bla zakompleksana zarad tega.

Tako majhnih jošk kot jih mam jaz...ja eno poznam še =) Velika sem 170 pa mam 49/50 kil...Če citiram mojga fanta sem "Pravi drobižek".
Drugače pa sem tega zdajšnjega.,potencialno končno normalnega in resnega vprašala sama ali mu je velikost pomembna in mu povedala da imam majhne prsi in da imam rada da se jim posveča ogromno časa. Na srečo je tak tip da mu zunanjost res ne pomeni veliko,še najmanj pa ga motijo majhne prsi,tako da s tem nimava problemov.

Prsi ne bi dala nikol povečati,čeprav je res da sem včasih žalostna,ker globoki izrezi in kopalke na meni pač ne izgledajo tako zelo lepo...Ampak tudi pri kopalkah je treba pač pravi model najti, zame so to tiste,ki so malo podložene in se zavežejo okrog vratu,modrček je pa na trikot.

tako.Nekaj se sekirat. Pomilujem pa tiste ki dejansko vutrajate s tipi,ki vas niti ne slečejo ne do konca (HALO?) in da ste tok smotane da ne zahtevate od njih da se vam posvečajo kto se zagre. Puste take kretene pa najdte kej bolšga.Slab seks je slabši kot nič seksa sploh.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Smetka; čist prov maš. :ja:

Tudi jaz mam A košarico, no, v zadnjem času so se mi prsi celo malo povečale (po mojem zato ker sem nehala trenirat atletiko)... Jaz sem se že od 5. razreda intenzivno ukvarjala s športom, in moja postava je pač temu primerna... Sem bolj suha in zato tudi prsi ne morejo bit ravno enormne. :wink:

Velikokrat so moški in tudi ženske pohvalili mojo postavo (noge, rit, trebuh...ampak nikol direktno joške) Nisem se ravno sekirala ampak mi ni blo prijetno, in sem nosila zelo podložene modrčke :oops: :wink:

Ko sem bla prvič gola pred tipom (ni bil moj fant) mi je rekel, da mam zelo lepo telo, in od takrat se nisem več sekirala zaradi velikosti prsi.

Meni osebno so moje prsi všeč... So čvrste, lepo okrogle, in osebno mi je to veliko bolj všeč kot pa dve 7 kg kepi, ko se sploh ne vidi oblike.
Zdajšnji fant je že od začetka nor nanje, in jim posveča ogromno pozornosti :wink:
Če nosim kakšne odprte majce mi velikokrat tudi prijatelji rečejo, da imajo "dober razgled"... Tko da res; je veliko drugih stvari bolj pomembnih od prsi, in tudi majne so lepe. :)

Tko da; jaz bi na tvojem mestu se pokazala pred njim brez modrca (v kopalkah ali zelo odprti majci) že preden bi se popolnoma slekla pred njim. Pač da vidiš njegovo reakcijo :wink: In če je kakšen kreten ki ne zna ceniti vsakega milimetra tvojega telesa je škoda časa. :)
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Da ne boste narobe razumele, sm ful vesela za vse vaše prijazne odgovore, ampak se mi zdi da še vseen večina ne razume ... Ne gre se za majhne, to ne bi bil problem sploh, je čist druga stvar met majhne kot pa jih sploh praktično ne-met. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

No Angel: Po mojem mnenju probej bit pred njim v kopalkah ali pa v ful odprti majci da vidiš njegovo reakcijo... Pa tudi ti se boš navadila, in bo zate to boljše kot pa da te vidi direkt čisto golo in boš lahko potem bolj sproščena.
Pa res; naj ljubi vsak cm tvojega telesa, drugače te ni vreden.

Nujno je da imaš TI rada sebe in svoje telo. Nihče ni popoln ampak sprejeti moramo svoje napakice. In če misliš da ti bo pomagalo pregnati komplekse to, da boš imela večje prsi, si jih pač daj povečati, ampak najprej počakaj da boš dovolj stara in resno razmisli, če si tega res želiš.
Pa pretehtaj dobre in slabe strani operacije, da ti ne bo kasneje žal.

good luck. :kleeblatt:
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Leann »

No angel- tako kot ti je že dosti drugih napisalo; kaj misliš, da tip še ni opazil, da pač "nimaš" prsi?! Ok, res, če imaš, kadar se vidita, ornk podložen modrc, potem verjamem, da je malo kriza, ko bi se kar naenkrat spraševal, kam so zginile... Po mojem je tip našel pri tebi dosti drugih atributov in mu je prav figo mar za joške.
Odgovori