Ne upam se slečit pred njim

Zadovolj(e)n/a v postelji.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Ne upam se slečit pred njim

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

No... zdej pa tud mene neki muči in ne vem kaj nej nardim... V bistvu stvar je v tem da mam zdej po dolgem času spet nekoga (no, sicer še nisma ravno uradno skup, ampak pač :D) in ja, tak kot sm že napisala v naslovu - ne upam se slečit pred njim oz. se ne bom upala (zaenkrat še pač nisma tak daleč, ker nism taka da bi takoj šla v postlo z enim). Problem je pravzaprav sam v tem da mam ful komplekse ker, po domače povedano, nimam nč jošk. Ampak to skor dobesedno! Ne bi mi blo panike da bi mela pač majhne, sej velike mi itak niso ql, ampak tole je pa že res kriza! Bojim se da bo ful šokiran ko me bo vidu in da ga ne bom več privlačla al pa kej, ker roko na srce, kdo bi pa hotu bit z eno ki dejansko nima nič?? Sej drugač včasih je blo čist ok, sicer sm vedno mela majhne, ampak pač, normalne, potem sm pa eni dve leti nazaj ful shujšala (čeprav nikol nism bla debela, ampak pač, blo me je neki skup) in se je to seveda ful poznalo. Pol sm dobila kr neki kil nazaj, ampak povsod drugam kot pa tam kjer bi blo treba! Res mi je bedno ker ne vem sploh kaj nej nardim, ne mislim se nažirat in se redit sam zarad tega, ker itak sploh ni rečeno da bi kej pomagalo, druga pa ne vem, kaj mi sploh še preostane?? Pa nej povem da v zadnjem letu pa pol, odkar sm šla narazn s fantom, sam zato nism hotla z nobenim met kej več ker me je blo enostavno sram. Kolegice mi ful govorijo da naj se ne obremenjujem tok s tem, da sej ni tak hudo, ampak js vem da je, one pa pač ne razumejo ker njim nč ne manjka. Drugač nimam problemov s samozavestjo in sm čist ponosna na sebe, vem da ok zgledam in da mam fajno postavo, ampak tole me pa res ubija! In lahk mi verjamete, ne pretiravam, res je kriza. Pa prosim, če ma ktera kakšn sočn komentar in misli kej obsojat, naj se zadrži. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

no angel, midva se osebno poznava, moje moško mnenje je, da si luštno dekle s tapravo postavo...
resen moški te ne bo sodil po velikosti prsi ampak po drugih merilih...

mimogrede, upam, da ne daješ kakšnih povštrov v moderc, ker je to za moškega ful nagravžno in odbijajoče oz. tipičen dokaz, da ženska ni samozavestna, takih se pa na široko ogibamo...

torej le pogumno! :wink:
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kikiriki »

Poglej. Ne me razumet narobe, ampak razumi kot nasvet. Če te pretirano majhne prsi zelo obremenjujejo pojdi na lepotno operacijo in življenje ti bo lažje. Ker če se nikakor nočeš sleči potem imaš hud kompleks s svojimi prsi in to ti bo grenilo življenje in to ni vredno mladosti.

To je samo moj nasvet.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

bodi to kar si. če te bo hotu, te bo imel, če ne, te bo pa kdo drug.
bolš to, kukr pa da te ma samo zarad jošk :D
drgač pa mene bi blo tud sram se slečt kr pred enim tipom, pa se mi zdi d mi nč ne manka al d mam česa preveč. treba je počakat, da se zveza razvije, da se bolš spoznata, si začneta zaupat, in potem bodo vsi ti ''problemi'' izpuhteli. ni treba nikamor hitet.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 17:26, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Sej te je tip najbrž že vidu v kaki majici in videl, da nimaš lih takih kot Pamela. Če ga takrat ni motilo, ga tudi v postelji, ko jih bo končno videl brez vsega ne bo. Verjemi. :wink:

Le pogumno!
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Jah bod pred njim parkrat brez modrčka, da bo vsaj vedel, kaj lahko pričakuje.

Drugače pa, brez skrbi. Ve, da imaš majhne joškice, pa ga očitno ne moti ;)
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *ka!a* »

Veš, nekaterim se pa zdijo mjhne prov čist kjut. Mislm lah povem sama, k mam isti primer kot ti, me je blo mal več skup in sm shujšala in posledično so se mi tud prsi zmanjšale ( niti prej nism mela velikih ! ). In ja, kriza je, k ne morem met lepo bikink gor, k ne zgleda tko zlo fajn, ampk pač tko je. Sm se sprjaznla in morm rečt, da sm vesela, da nimam večjih. In tud če te ma tip res rd, mislm da ne bo gledau glih na velikost oz. ne bo prčkvov da bodo pa zj waw baloni. Vsaj pr men ne gleda in prav, da so mu mjčkene bol luštne :) . Tko da, ne obremenjuj se :) .

Lp
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Ja sej js se strinjam da so majhne čist ql, ampak problem je, ker js jih pravzaprav skor da nimam, če bi mela vsaj majhne bi blo še ok. :? Res fuuul je kriza. Pa sm 100% da ne pretiravam, ker nism taka da bi komplicirala neki za brezveze. A mislite da je možno da po kontracepcijskih kej zrastejo? Kak se to smešno sliši, zrastejo. :D Ena kolegica mi je namreč rekla da odkar jemlje tabletke, se ji ful pozna oz. se ji je poznalo že po enem mescu, pravi da ma kr očitno večje. Js sm tud včasih jemala tabletke in je blo kr precej bolš, sam ne vem če je blo to zarad tabletk, ker takrat me je blo več skup. Je pa res da sm se pol nazaj zredila in ni blo učinka, tak da ne vem, razmišljam o tem da bi spet začela tabletke jemat pa bo mogoč vsaj mal bolš. :?
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

če si temu tipu že zdj všeč, ne vem, zakaj mu ne bi bila še gola.
sicer pa vem, kk se počutš, tud jst sm se bala slečt pred mojim (pa ne zarad jošk), ampak ko sm se pa, mi pa ni blo žou, ker me ma še vedno tok rd, k prej in še vedno sm mu lih tok všeč, kokr sm mu bla. ga ni čist nč na men odvrnil od mene. če bi ga pa, bi pa vedla, da pač ni zame, ker tazga tipa pač ne rabm.
isto si pa ti reč. pomoje bo prou fajn, sam ne se preveč obremenjevat s tem. prepust se toku dogodkov, ko se bo to pač odvijalo in bod sproščena, bo pomoje še najbolš.
deniro
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a deniro »

Dej nehite že s temi operacijami. Men se bolj zdi, da je pri njej ves ta cirkus okoli jošk samo zaradi tipa in ne zaradi nje same. Dejstvo je, da se boš morala sprijaznit, da je tako kot je. Če boš delovala samozavestno, potem dvomim da bo tip imel neke opazke glede tega, če se pa boš skrivala kot neka prestrašena miš, potem bo poleg majhnih prsi opazil še tvojo nizko samopodobo, kaj je po mojem mnenju še huje.

Ni samo oprsje tisto, ki te nardi sexi. To ''pomanjkljivost'' nadomesti z nečem drugim, npr. divjo predigro :D in prepričan sem da bo tip čisto potešen.

Tistemu tipu, ki bo šlo v nos majhno oprsje, je samo še vprašanje časa, kdaj mu bo šlo v nos tudi kej druzga. Skratka, kdor bo hotel iskat napake jih bo našel!

Ne obremenjuj se s tem. Dol naj ti visi kaj si bo on mislil. Si taka kakršna si, če mu kej ni všeč, mu pokaži kje so vrata :D
Goldy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Goldy* »

mislim d ne rabiš operacije, bolj pogovor z osebo (npr. psiholog) ki ti bo pomagala odpravit to tvojo težavo.. verjemi d se da vsak strah s pravim pristopom odpravit.. sm sama izkusla.. za velik različnih stvari..
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 17:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Se strinjam z denirotom.

Lej, tut js sm rahlo zakompleksan osebek, motjo me določene zadeve na men, pa sm tut sama pr seb že zganjala paniko ... In ja, ti povem, da za čist brez veze. Zdej se ne sekiram več. Kr mojih "hib" ni opazu še noben, oz nobenga ni nč motil.

Tko da verjem, da fantje velik mnj kritično gledajo na ženske "pomankljivosti" kt pa ženske same. :)

Delusional, kakšne pa ti pišeš?! :eek: Prosim te, umiri se.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

konkretno za tega tipa: ko se dobiš z njim imej kakšno oprijeto majco in nepodložen modrček, tako da bo vedel kaj pričakovat. pa preden se spravita seksat, probaj obrnit na foro kaj v zvezi s tem da nimaš ravno D košarice...ne smeš pa izpast zakompleksana zarad tega. če je tip ok mu bo itak vseeno, če so mu pa joške tolk pomembne, te bo pa prej pustil (kreten) in se ti ne bo treba slečt pred njim.
kaj boš pa naredila za naprej se boš pa odločila sama...
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Odgovori