No... zdej pa tud mene neki muči in ne vem kaj nej nardim... V bistvu stvar je v tem da mam zdej po dolgem času spet nekoga (no, sicer še nisma ravno uradno skup, ampak pač

) in ja, tak kot sm že napisala v naslovu - ne upam se slečit pred njim oz. se ne bom upala (zaenkrat še pač nisma tak daleč, ker nism taka da bi takoj šla v postlo z enim). Problem je pravzaprav sam v tem da mam ful komplekse ker, po domače povedano, nimam nč jošk. Ampak to skor dobesedno! Ne bi mi blo panike da bi mela pač majhne, sej velike mi itak niso ql, ampak tole je pa že res kriza! Bojim se da bo ful šokiran ko me bo vidu in da ga ne bom več privlačla al pa kej, ker roko na srce, kdo bi pa hotu bit z eno ki dejansko nima nič?? Sej drugač včasih je blo čist ok, sicer sm vedno mela majhne, ampak pač, normalne, potem sm pa eni dve leti nazaj ful shujšala (čeprav nikol nism bla debela, ampak pač, blo me je neki skup) in se je to seveda ful poznalo. Pol sm dobila kr neki kil nazaj, ampak povsod drugam kot pa tam kjer bi blo treba! Res mi je bedno ker ne vem sploh kaj nej nardim, ne mislim se nažirat in se redit sam zarad tega, ker itak sploh ni rečeno da bi kej pomagalo, druga pa ne vem, kaj mi sploh še preostane?? Pa nej povem da v zadnjem letu pa pol, odkar sm šla narazn s fantom, sam zato nism hotla z nobenim met kej več ker me je blo enostavno sram. Kolegice mi ful govorijo da naj se ne obremenjujem tok s tem, da sej ni tak hudo, ampak js vem da je, one pa pač ne razumejo ker njim nč ne manjka. Drugač nimam problemov s samozavestjo in sm čist ponosna na sebe, vem da ok zgledam in da mam fajno postavo, ampak tole me pa res ubija! In lahk mi verjamete, ne pretiravam, res je kriza. Pa prosim, če ma ktera kakšn sočn komentar in misli kej obsojat, naj se zadrži.