No Angel: Premalo se zavedaš svoje seksualnosti

, tko kt marsikatera...če se boš počutila samozavestno kljub tvojim majhnim joškicam boš pri tipu naredila definitivno boljši vtis, kot če boš vsa zakompleksana in sramežljiva...vse je v tvoji glavi. Obnori ga z drugimi stvarmi...
Jaz mam tut majhne joškice 70A, res majhne, pa bi jih bl težko zamenjala za katere druge. So mi čist prveč všeč

....ker so moje in lepe, kljub temu da so majhne. In mi noben kometar moškega mi nebi zbil samozavesti, ker me take stavri sploh ne ganejo...sama se zavedam, da sem ok ne glede na to kaj drugi rečejo. Zdi se mi škoda časa, za takšno obremenjevanje, rajš uživam v tem kar mi je dano. Treba je sprejet dobre in slabe stvari, pa malo se ozri okoli sebe boš vidla koliko napak imajo druge punce.
Pa že to da bi si povečala prsi zaradi tipa

omg...nikar ne delaj tega. Ti si na prvem mestu in vse kar narediš naredi zaradi sebe in ker ti tako čutiš. Vedi pa tudi to da marsikatera ki ima večje prsi nima mogoče nič kaj lepših kt ti, vem iz osebnih izkušenj ker hodim na nudistične plaže, in imajo punce nič kaj preveč lepe joškice, vse neki povešeno, čudne oblike, tisti kolobarčki so skoraj večji od samih joškic. No sploh nima veze...tudi če imaš povešene jih moraš imeti rada ker so tvoje
Sem bila tudi jaz deležna raznih kometarjev(ampak ne od mojih tipov)...sploh ko sem bila mlajša, so me taki kometarji prizadeli, in sem se sekirala...ampak čaz čas postaneš močnješa in bolj samozavestna in se začneš zavedat, da je najpomembnejše da se imaš rada taka kot si in svoje telo, saj bo s tabo celo življenje.
Draga moja življenje je prekratko da bi se sekirala zaradi takih malenkosti...rajši uživej

Smo angeli z enim samim krilom...
... da bi poleteli se moramo samo objeti