Se pa odlocam tudi za to, da bi sla do G po druge.. Sedaj jemljem LOGEST.. Obstajajo se kere bolj blage? Oz. z manj hormoni?
Kakrsni koli nasvet bi mi prisel prav!
Hvala!
br0ken heart napisal/-a:Se pa odlocam tudi za to, da bi sla do G po druge.. Sedaj jemljem LOGEST.. Obstajajo se kere bolj blage? Oz. z manj hormoni?
Hvala!
moncy napisal/-a:živjo. mene pa zanima kolko cajta prej moraš začet jemat tabletke da lahko prestaviš menstruacijo?
hvala za odgovor
br0ken heart napisal/-a:Vprasanje za tiste, ki ste menjale ali nehale jemati tabletke. In sicer.. Vedno bolj se mi dovzdeva, da sem tecna, natakjena, zoprna in to prav zaradi teh tablet. Jem jih ze leto in pol, opazam pa te znake zadnja 2 meseca.. Pa zdaj so se izpiti in vse skup, pa sem cist adijo.Torej, tiste ki ste prenehale jemat tabletke.. Kako je bilo potem z M? Jaz sem namrec pred jemanjem imela mocne in ZELO bolece M.. In me je strah da bo spet tak, ce jih neham jemat!
Se pa odlocam tudi za to, da bi sla do G po druge.. Sedaj jemljem LOGEST.. Obstajajo se kere bolj blage? Oz. z manj hormoni?
Hvala!
linnka* napisal/-a:^Ja, ampak moraš računati na to, da je telo še vedno pod vplivom tabletk (če sem prav razumela, da si ravno prenehala z jemanjem in si prvič po koncu dobila menstruacijo) in morajo miniti kakšni 3-4 meseci, da boš videla kako je brez njihovega učinka