Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Js sem tudi 1x dobila menstruacijo, ko sem nadaljevala z jemanjem tabletk. Poklicala sem ginekologinjo in je rekla, da naj drugič, ko jo bom hotla prestavit, vzamem eno zjutraj in eno zvečer. :) Ne vem kako je s tvojimi tabletkami, ker jih ne poznam. Pomoje najbolše, da pokličeš ginekologinjo.
Lev_inja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lev_inja »

nekaj me zanima.Novo škatlico vedno začnenem jemati v ponedeljek.In zdaj sem opazila,da sem jaz vzela v ponedeljek prvo tabletko, ampak ne tisto za ponedeljek,ampak za nedeljo.Ali je lahko zaradi tega kaj narobe? Drugi problem pa je, da ena tabletka manjka.Tako,da to pomeni, da sem en dan vzela dve tabletki,ne da bi se tega zavedala.Tabletke že jemlem eno leto in nikoli se mi še ni kaj takega zgodilo.A je lahko kaj narobe zaradi tega vsega?
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

hm, a ni možno, da ti zato ena "manjka", ker si na ponedeljek vzela nedeljsko tabletko, in ti pol pride pač zdej na nedeljo sobota? Ne vem, sej to je logično, a ni?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Lev_inja napisal/-a:nekaj me zanima.Novo škatlico vedno začnenem jemati v ponedeljek.In zdaj sem opazila,da sem jaz vzela v ponedeljek prvo tabletko, ampak ne tisto za ponedeljek,ampak za nedeljo.Ali je lahko zaradi tega kaj narobe? Drugi problem pa je, da ena tabletka manjka.Tako,da to pomeni, da sem en dan vzela dve tabletki,ne da bi se tega zavedala.Tabletke že jemlem eno leto in nikoli se mi še ni kaj takega zgodilo.A je lahko kaj narobe zaradi tega vsega?

hehe to se je men enkrat naredilo pa sm še vedno živa. Druzga kot to da boš en dan prej nehala jemat tabletke ne bo :wink:
Js sm jih jemala skoraj dve leti pa se mi je to nardilo..
Res ni panike.
Lev_inja
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja TrInIty vem, da je logično.Ampak jaz v tisti paniki nisem takoj skapirala,ampak komaj čez čas.Vsakumur se to lahko zgodi ko je v paniki.
urszika,kaj pa če bi jaz z drugega zavitka vzela tisto eno tabletko, da bi jo v nedeljo vzela?Da potem nebi nehala jemati tabletke v soboto.
Hvala urszika ker si me pomirila.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Ja lahko tudi tko nardiš pomojm. Jaz sicer nisem, ker mi je blo vseeno a dobim en dan prej menstruacijo a normalno.. sem si tudi že tko jo prestavljala da sem par dni prej nehala jemat tko da me to ni skrbel tolk. Sem se pa tolkla pol po glavi ker nism vedla kako se mi je mogl to narest :lol: :wink:
Lev_inja
Sramežljivka
Sramežljivka

Aha.Jaz bom kar še tisto eno tabletko z drugega zavojčka vzela, da bo pol isto kot prej vsak mesec.Saj meni tudi ni bilo vseeno, da se mi je to zgodilo,ampak je že danes vse ok.
Foeema
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Foeema »

je možno da če zadne tablete nisem vzela...pa sem dobla menstruacijo isto kot ponavadi(na datum)...
pol pa sem mela spolne odnose prvi dan menstruacije....
je res da takrat je najmanša možnost zanositve?
deborah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a deborah »

aaaa, sranje. na temule linku http://www.spolnost.com/index.php?page=kontracepcija_faq sm prebrala, da če si mel spolni odnos v tednu predn si pozabil tableto vzet, je možnost da zanosiš. js sm mela spolni odnos v četrtek (5. dan jemanja tablet) v soboto sm pa pozabila tableto vzet. vzela sm jo v nedelo, minil je pa že 17 ur odkar bi jo mogla vzet. what should i do?
Foeema
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Foeema »

Foeema napisal/-a:je možno da če zadne tablete nisem vzela...pa sem dobla menstruacijo isto kot ponavadi(na datum)...
pol pa sem mela spolne odnose prvi dan menstruacije....
je res da takrat je najmanša možnost zanositve?

je mela kera že take težave...ker me res skrbi.....
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

deborah napisal/-a:aaaa, sranje. na temule linku http://www.spolnost.com/index.php?page=kontracepcija_faq sm prebrala, da če si mel spolni odnos v tednu predn si pozabil tableto vzet, je možnost da zanosiš. js sm mela spolni odnos v četrtek (5. dan jemanja tablet) v soboto sm pa pozabila tableto vzet. vzela sm jo v nedelo, minil je pa že 17 ur odkar bi jo mogla vzet. what should i do?

svetujem ti, da si v navodilih prebereš kako velja za tvoje tabletke, in ti točno piše v kerem tednu je večja nevarnost..
Za dežjem vedno posije sonce!!
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

No jest mam en problem, u glavnm dons sm dobla antibiotike (angina), zj sm pa brala, da pač oslabijo delovanje kontracepcijskih tabletk-to zdj pomen dodatno zaščito, ampak kolk časa?Mam pa glih zdej premor, v nedeljo začnem z novo škatlico, do srede pa traja zdravljenje z antibiotiki..ma kera podobno izkušnjo :?:

Sj bi prašala dohtrco pa sm bla čist zmedena in sm pozabila...
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
LaBonita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a LaBonita »

mene pa zanima tiste ki ste dalj časa jemale tabletke, potem ko ste prekinile z jemanjem - koliko časa ste držale to prekinitev in potem ponovno začele jemat KT?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

js si več ku 1 mesc premora nism upala nrdit umes... :?
Uporabniški avatar
SweetNumb
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: My field of paper flowers

Neprebrana objava Napisal/-a SweetNumb »

Jaz pa naj bi zdaj začela jemat prvo škatlo kontr. tabletk. In ker baje, ko vzameš prvo tableto prvi dan ciklusa, potem menstr. ne neha takoj ( še ene 2 dni ne). Jaz pa je v petek RES nebi smela met. A lahko pol začnem jemat tabletke pred prvim dnevom menstr. ? :)
Zaklenjeno