Kontracepcijske tabletke
nekaj me zanima.Novo škatlico vedno začnenem jemati v ponedeljek.In zdaj sem opazila,da sem jaz vzela v ponedeljek prvo tabletko, ampak ne tisto za ponedeljek,ampak za nedeljo.Ali je lahko zaradi tega kaj narobe? Drugi problem pa je, da ena tabletka manjka.Tako,da to pomeni, da sem en dan vzela dve tabletki,ne da bi se tega zavedala.Tabletke že jemlem eno leto in nikoli se mi še ni kaj takega zgodilo.A je lahko kaj narobe zaradi tega vsega?
Lev_inja napisal/-a:nekaj me zanima.Novo škatlico vedno začnenem jemati v ponedeljek.In zdaj sem opazila,da sem jaz vzela v ponedeljek prvo tabletko, ampak ne tisto za ponedeljek,ampak za nedeljo.Ali je lahko zaradi tega kaj narobe? Drugi problem pa je, da ena tabletka manjka.Tako,da to pomeni, da sem en dan vzela dve tabletki,ne da bi se tega zavedala.Tabletke že jemlem eno leto in nikoli se mi še ni kaj takega zgodilo.A je lahko kaj narobe zaradi tega vsega?
hehe to se je men enkrat naredilo pa sm še vedno živa. Druzga kot to da boš en dan prej nehala jemat tabletke ne bo

Js sm jih jemala skoraj dve leti pa se mi je to nardilo..
Res ni panike.
Ja TrInIty vem, da je logično.Ampak jaz v tisti paniki nisem takoj skapirala,ampak komaj čez čas.Vsakumur se to lahko zgodi ko je v paniki.
urszika,kaj pa če bi jaz z drugega zavitka vzela tisto eno tabletko, da bi jo v nedeljo vzela?Da potem nebi nehala jemati tabletke v soboto.
Hvala urszika ker si me pomirila.
urszika,kaj pa če bi jaz z drugega zavitka vzela tisto eno tabletko, da bi jo v nedeljo vzela?Da potem nebi nehala jemati tabletke v soboto.
Hvala urszika ker si me pomirila.
aaaa, sranje. na temule linku http://www.spolnost.com/index.php?page=kontracepcija_faq sm prebrala, da če si mel spolni odnos v tednu predn si pozabil tableto vzet, je možnost da zanosiš. js sm mela spolni odnos v četrtek (5. dan jemanja tablet) v soboto sm pa pozabila tableto vzet. vzela sm jo v nedelo, minil je pa že 17 ur odkar bi jo mogla vzet. what should i do?
deborah napisal/-a:aaaa, sranje. na temule linku http://www.spolnost.com/index.php?page=kontracepcija_faq sm prebrala, da če si mel spolni odnos v tednu predn si pozabil tableto vzet, je možnost da zanosiš. js sm mela spolni odnos v četrtek (5. dan jemanja tablet) v soboto sm pa pozabila tableto vzet. vzela sm jo v nedelo, minil je pa že 17 ur odkar bi jo mogla vzet. what should i do?
svetujem ti, da si v navodilih prebereš kako velja za tvoje tabletke, in ti točno piše v kerem tednu je večja nevarnost..
Za dežjem vedno posije sonce!!
No jest mam en problem, u glavnm dons sm dobla antibiotike (angina), zj sm pa brala, da pač oslabijo delovanje kontracepcijskih tabletk-to zdj pomen dodatno zaščito, ampak kolk časa?Mam pa glih zdej premor, v nedeljo začnem z novo škatlico, do srede pa traja zdravljenje z antibiotiki..ma kera podobno izkušnjo
Sj bi prašala dohtrco pa sm bla čist zmedena in sm pozabila...

Sj bi prašala dohtrco pa sm bla čist zmedena in sm pozabila...
Za dežjem vedno posije sonce!!