*slatka* napisal/-a:Ne vem, če sm že napisala oceno tega filma, ampak vseeno... Sicer ni nov... Govorim namreč o Elizabethtown. Gledala sem ga že neštetokrat. Res mi je lepa zgodba. Neka mešanica med dramo, komedijo, romantiko. Superca. Pa še Orlando Bloom igra
oja, ta film je ful luštkan .Primeren za kakšne deževne dni!!
To je tisto ko on pride s pujsom, pa potem namesto njega vzamejo pujsa v hišo? Ali nekaj takega...spomnim se nekega trailerja, pa mislim da celo on igra. Če je to to je ta scena zakon
Jst sm pa učeri gledala The butterfly effect 2. V bistvu sploh nism vedla, da je dvojka, ampak sm na začetku hotla še enkrat pogledat enko in pol vidim, da gre za nek drug del Skratka zanimiva zgodba. 8/10
Frenkie napisal/-a:Jst sm pa učeri gledala The butterfly effect 2. V bistvu sploh nism vedla, da je dvojka, ampak sm na začetku hotla še enkrat pogledat enko in pol vidim, da gre za nek drug del Skratka zanimiva zgodba. 8/10
Js sm tud to včer gledala... In mi ni blo všeč sploh, čist isto kt prvi del... nč kej ekstra u glavnem...
ta vikend gledala Pirati s karibov III in skor zaspala zraven... boooring ... čist predolgo je vse skp, preveč je znanstvene fantastike, zgodba je kr neki, zakomplicirana do amena, tko da človk že po parih minutah zgubi štreno... skratka jst sm bla dokaj razočarana... sta bila pa prvi in drugi del neprimerno boljša
Frenkie napisal/-a:Jst sm pa učeri gledala The butterfly effect 2. V bistvu sploh nism vedla, da je dvojka, ampak sm na začetku hotla še enkrat pogledat enko in pol vidim, da gre za nek drug del Skratka zanimiva zgodba. 8/10
Js sm tud to včer gledala... In mi ni blo všeč sploh, čist isto kt prvi del... nč kej ekstra u glavnem...
2 je zanič, enka mi je pa bla super
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
No, jaz (velik privrženec filmov NOT) sem si včeraj ogledala Beanove počtinice ... in film je res smešen, fajn za nasmejat & sprostit! Super mi je pa bil občutek, ko gledaš film, kažejo določeno mesto (tukaj Pariz) in rečeš: "Ufff, tukaj sem pa bil jaaz!".
Superca, v glavnem.
Bulma napisal/-a:To je tisto ko on pride s pujsom, pa potem namesto njega vzamejo pujsa v hišo? Ali nekaj takega...spomnim se nekega trailerja, pa mislim da celo on igra. Če je to to je ta scena zakon
micamaca napisal/-a:ta vikend gledala Pirati s karibov III in skor zaspala zraven... boooring ... čist predolgo je vse skp, preveč je znanstvene fantastike, zgodba je kr neki, zakomplicirana do amena, tko da človk že po parih minutah zgubi štreno... skratka jst sm bla dokaj razočarana... sta bila pa prvi in drugi del neprimerno boljša
Se strinjam, js sem ful več pričakovala od filma, po 20 minutah sploh nisem več sledila, zdel se mi je razvlečen, celo mal dolgočasen, ne vem no.. men se ne dopade.
The butterfly effect 2 je men bil ful dober in skoraj boljsi od prvega ...nevem zakaj..ampak sta mi bla glavna igralca tak sladka...On je bil pravi cukrcek Je pa res, da je 1 bil tud ful dober....Finta je, da sta mi bla dokaj razlicna, zato ker sn jih gledla na takem razmaku, da sn ze pozabla kaj je blo v prvem
kaj pa menite o filmu Derailed? v vlogi Jennifer Aniston, Clive Owen itd..
micamaca napisal/-a:ta vikend gledala Pirati s karibov III in skor zaspala zraven... boooring ... čist predolgo je vse skp, preveč je znanstvene fantastike, zgodba je kr neki, zakomplicirana do amena, tko da človk že po parih minutah zgubi štreno... skratka jst sm bla dokaj razočarana... sta bila pa prvi in drugi del neprimerno boljša
Se strinjam, js sem ful več pričakovala od filma, po 20 minutah sploh nisem več sledila, zdel se mi je razvlečen, celo mal dolgočasen, ne vem no.. men se ne dopade.
se strinjam...sploh ne bi rekla, da je to vrhunec useh delov do zdej...preveč je blo dolgo, nism več sledila, konec je biu kr neki, k tista dva ne ostanesta skupi...u glaunm, use do zdej se je dogajalo za brezveze...po mojem mnenju bi bujš nrdili, če 3. dela sploh ne bi nikol predvajali...
Bulma napisal/-a:To je tisto ko on pride s pujsom, pa potem namesto njega vzamejo pujsa v hišo? Ali nekaj takega...spomnim se nekega trailerja, pa mislim da celo on igra. Če je to to je ta scena zakon
Kje pa je tisti pujs? Meni se zdi da tudi Bloom igra. Ko pride k eno punci domov, pa ima pujska na vrvici itd Eh...pozabi Bom našla film pa ti povem potem