Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

88 minutes-zerlo dober triler. Itak,Al Pacino!

Ghost rider-film sicer ni bil tečen, samo jaz sem si ga drugače predstavljala. :(
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

pred casom sm gledala Bean's holiday.. mal me je razocaru..
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

mycosmogirl napisal/-a:
*slatka* napisal/-a:Ne vem, če sm že napisala oceno tega filma, ampak vseeno... Sicer ni nov... Govorim namreč o Elizabethtown. Gledala sem ga že neštetokrat. Res mi je lepa zgodba. Neka mešanica med dramo, komedijo, romantiko. Superca. Pa še Orlando Bloom igra :hearts:

oja, ta film je ful luštkan :hearts: .Primeren za kakšne deževne dni!! :)

To je tisto ko on pride s pujsom, pa potem namesto njega vzamejo pujsa v hišo? :D Ali nekaj takega...spomnim se nekega trailerja, pa mislim da celo on igra. Če je to to je ta scena zakon :D
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Jst sm pa učeri gledala The butterfly effect 2. V bistvu sploh nism vedla, da je dvojka, ampak sm na začetku hotla še enkrat pogledat enko in pol vidim, da gre za nek drug del :D Skratka zanimiva zgodba. 8/10
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Frenkie napisal/-a:Jst sm pa učeri gledala The butterfly effect 2. V bistvu sploh nism vedla, da je dvojka, ampak sm na začetku hotla še enkrat pogledat enko in pol vidim, da gre za nek drug del :D Skratka zanimiva zgodba. 8/10

Js sm tud to včer gledala... :gruebel: In mi ni blo všeč sploh, čist isto kt prvi del... nč kej ekstra u glavnem...
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

ta vikend gledala Pirati s karibov III in skor zaspala zraven... boooring :muede: ... čist predolgo je vse skp, preveč je znanstvene fantastike, zgodba je kr neki, zakomplicirana do amena, tko da človk že po parih minutah zgubi štreno... skratka jst sm bla dokaj razočarana... sta bila pa prvi in drugi del neprimerno boljša
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

Dagi napisal/-a:
Frenkie napisal/-a:Jst sm pa učeri gledala The butterfly effect 2. V bistvu sploh nism vedla, da je dvojka, ampak sm na začetku hotla še enkrat pogledat enko in pol vidim, da gre za nek drug del :D Skratka zanimiva zgodba. 8/10

Js sm tud to včer gledala... :gruebel: In mi ni blo všeč sploh, čist isto kt prvi del... nč kej ekstra u glavnem...

2 je zanič, enka mi je pa bla super
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

ket ste ta film dvojko najdl??? očitn sm za cajtm..
... ι αм ωнαт ι αм ...
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

No, jaz (velik privrženec filmov NOT) sem si včeraj ogledala Beanove počtinice ... in film je res smešen, fajn za nasmejat & sprostit! :gut:
Super mi je pa bil občutek, ko gledaš film, kažejo določeno mesto (tukaj Pariz) in rečeš: "Ufff, tukaj sem pa bil jaaz!".
Superca, v glavnem. :ja:
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

bolhica napisal/-a:ket ste ta film dvojko najdl??? očitn sm za cajtm..

Torrentov in ilegalnih kopiranj datotek na tem forumu ne dovolimo in se tretira kot kršitev.
Povezava izbrisana
Tamala`
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
*slatka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v pravljici*

Neprebrana objava Napisal/-a *slatka* »

Bulma napisal/-a:To je tisto ko on pride s pujsom, pa potem namesto njega vzamejo pujsa v hišo? :D Ali nekaj takega...spomnim se nekega trailerja, pa mislim da celo on igra. Če je to to je ta scena zakon :D

Pujs? :? Ne :lach: Elizabethtown je tole.
Biti pripravljen, je veliko,
znati čakati, je še več,
toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

micamaca napisal/-a:ta vikend gledala Pirati s karibov III in skor zaspala zraven... boooring :muede: ... čist predolgo je vse skp, preveč je znanstvene fantastike, zgodba je kr neki, zakomplicirana do amena, tko da človk že po parih minutah zgubi štreno... skratka jst sm bla dokaj razočarana... sta bila pa prvi in drugi del neprimerno boljša

Se strinjam, js sem ful več pričakovala od filma, po 20 minutah sploh nisem več sledila, zdel se mi je razvlečen, celo mal dolgočasen, ne vem no.. men se ne dopade.
Let the good times roll.
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

The butterfly effect 2 je men bil ful dober in skoraj boljsi od prvega ...nevem zakaj..ampak sta mi bla glavna igralca tak sladka...On je bil pravi cukrcek :D Je pa res, da je 1 bil tud ful dober....Finta je, da sta mi bla dokaj razlicna, zato ker sn jih gledla na takem razmaku, da sn ze pozabla kaj je blo v prvem :D

kaj pa menite o filmu Derailed? v vlogi Jennifer Aniston, Clive Owen itd..
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

girlie napisal/-a:
micamaca napisal/-a:ta vikend gledala Pirati s karibov III in skor zaspala zraven... boooring :muede: ... čist predolgo je vse skp, preveč je znanstvene fantastike, zgodba je kr neki, zakomplicirana do amena, tko da človk že po parih minutah zgubi štreno... skratka jst sm bla dokaj razočarana... sta bila pa prvi in drugi del neprimerno boljša

Se strinjam, js sem ful več pričakovala od filma, po 20 minutah sploh nisem več sledila, zdel se mi je razvlečen, celo mal dolgočasen, ne vem no.. men se ne dopade.

se strinjam...sploh ne bi rekla, da je to vrhunec useh delov do zdej...preveč je blo dolgo, nism več sledila, konec je biu kr neki, k tista dva ne ostanesta skupi...u glaunm, use do zdej se je dogajalo za brezveze...po mojem mnenju bi bujš nrdili, če 3. dela sploh ne bi nikol predvajali... :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*slatka* napisal/-a:
Bulma napisal/-a:To je tisto ko on pride s pujsom, pa potem namesto njega vzamejo pujsa v hišo? :D Ali nekaj takega...spomnim se nekega trailerja, pa mislim da celo on igra. Če je to to je ta scena zakon :D

Pujs? :? Ne :lach: Elizabethtown je tole.

Kje pa je tisti pujs? :D Meni se zdi da tudi Bloom igra. Ko pride k eno punci domov, pa ima pujska na vrvici itd :oops: Eh...pozabi :D Bom našla film pa ti povem potem :)
Zaklenjeno