No ja, men se gre za to, da jo kasnej dobim čez en mesec, ne zdej.
Ok, zdej bom pa nehala težit.

Tr|n|ty napisal/-a:muffin napisal/-a:^^Noben me ne razume![]()
Nimam vmesne krvavitve. Zdele bi js mogla met normalno menstro, ampak ker po prvi škatlci Yasminelle nism nrdila premora (jih jem naprej-prestaulam m za 2tedna), je ne bi smela dobit, pa jo kr mam.![]()
Zato mi je sumliv. K drgač štekam uno z navajanjem na nove KT, sam tole me je pa kr mau zmedlAh ja....
Ej to je čist možno veš. Sem brala v navodilih pa tudi ginekologinja mi je rekla, da tudi, če prestaviš, lahko dobiš umes "vmesno krvavitev". Tko da brez panike, čeprou verjamem, da je bedno, glede na to, da si prestaviš ravno zato, da ne bi mel
ŽuŽa napisal/-a:S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:hey!
mene pa zanima...če zadne tablete nisem pojedla...recimo v sredo...pol v soboto bi mogla dobit menstruacijo..kaj če sem zadno tableto pozabla pol dobim menstruacijo normalno?...kaj pa če mam odnose tisti dan(sobota)?
..
no zanima me pač...ker piše da kao zadne pa prve tablete ne smeš zamudit
Pr men u navodilih pa piše,da če pač pozabiš zadnjo je ne uzameš in nardiš premor,potem jih pa naprej jemleš kot ponavadi.
Lejla86 napisal/-a:Ne, zaščitena si tud med premorom (se prav med menstro). S seksom med menstro je pa baje tko, da lahko hitrej pride do kkšnih vnetij al pa okužb...ampak to sm samo slišala. Zato jst med menstro raj prakticiram seks pod tušom...
alysa napisal/-a:
Jst sm prestavlala menstruacijo zaradi maturanskega izleta pa se mi je zgodilo isto - kljub temu se je pojavila krvavitev (jemala sm logest); pač to se lahko zgodi če prestavlaš menstruacijo...men je blo tut ful bedno k se nism mogla kopat
chiqqa napisal/-a:alysa napisal/-a:
Jst sm prestavlala menstruacijo zaradi maturanskega izleta pa se mi je zgodilo isto - kljub temu se je pojavila krvavitev (jemala sm logest); pač to se lahko zgodi če prestavlaš menstruacijo...men je blo tut ful bedno k se nism mogla kopat
ZAKAJ se pa ne bi smela kopat? sej če maš tampon greš v vodo pa pridš vn pa zamenaš..no big deal!
umm..mene pa zanima, kaj se zgodi, če ne veš TOČNO gdaj si prenehu z jemanjem tabletk.. a je kej narobe če nardiš namest 7 dnevne pavze 6 dnevno? čist tko prašam :)
metuljčica* napisal/-a:chiqqa napisal/-a:
umm..mene pa zanima, kaj se zgodi, če ne veš TOČNO gdaj si prenehu z jemanjem tabletk.. a je kej narobe če nardiš namest 7 dnevne pavze 6 dnevno? čist tko prašam
Ne, nič ni narobe. Pavzo lahko skrajšaš, ne smeš pa je podaljšati.
alysa napisal/-a:
kaj pa če podalšaš za 1 dan, pač pozabš uzet al pa mislš da si kasnej prenehu jemat kt in pol premor.. a pol morš met zaščito (dodatno) v tistm tednu al kako?
V tem primeru moraš uporabljat dodatno zaščito ceu mesec - premor NE sme bit daljši od 7 dni; torej 8 dan morš uzet tabletko, drugače te telo lahko prehiti in spusti jajčece v jajcevod....