Aphrodite napisal/-a:Mene pa zanima, če je res, da so Logest kt najbolj nabite s hormoni od vseh?
Ne, niso. Spadajo med nizkohormonske tablete, vec hormonov v primerjavi z logestom imajo npr. diane 35 in stediril-d...
metuljčica* napisal/-a:No,jaz sem nekaj mesecev nazaj sestro v sprejemni pisarni (kjer dobim recept) vprašala, če so moje KT po novem plačljive ali ne. Je rekla, da ne ve, dala mi je recept in svetovala, da če bom morala zanje plačati, naj vprašam za alternativo -se mi zdi, da je uporabila izraz generik ali nekaj podobnega (?) - v glavnem gre se za KT z isto sestavo, enako količino hormonov, le da se drugače imenujejo (ker so od drugega proizvajalca), pa da mi jih pač ne bi bilo treba plačati. Pa da imajo skoraj vsake KT generik - torej alternativo.
(če sem uporabila napačno besedo, se opravičujem)
Mimi_M napisal/-a:Kje si pa prebrala, da se katerekoli tabletke jemlje samo pred spanjem![]()
Ni važen čas v dnevu, kdaj jih vzameš, važno je, da jih jemlješ dokaj redno ob ISTEM času.
njegova*mala napisal/-a:Aphrodite napisal/-a:Mene pa zanima, če je res, da so Logest kt najbolj nabite s hormoni od vseh?
ufff..a niso najman nabite harmonelle al neki tazga..za njimi pa logest..torej ene izmed najmn ? upam.