Ljubezen s pripadnikom druge nacionalnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

pozdravček

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

Sama nikoli ne gledam na narodnost oseb s katerimi se družim, prav tako v ljubezni. res je, da imajo nekateri ljudje veliko (tudi preveč) predsodkov, predvsem mogoče starejši (npr.naši starši ipd), ampak s tem se nisem nikoli obremenjevala. Že par let hodim s fantom druge nacionalnosti in druge vere in sem že doživela, da mi je kdo od znancev rekel nekaj v stilu "kaj ti bo musliman" ipd. na take izjave le ponosno odgovorim, naj se brigajo zase. nevem kaj si nekateri mislijo, ko kaj takega rečejo, dosti jih pravi da kako lahko spregledam svoje korenine (pa nisem niti sama slovenka). res je, da izhajanja iz druge vere oz. drugega kulturnega okolja, vplivajo na način življenja osebe, ampak ne določajo Osebe v celoti, torej vrednot, mišljenja itd. zato mislim da narodnost ne bi smela biti ovira, nenazadnje pa ljubezen itak vse ovire premaga, a ne? :D
zato: v ljubezni moramo poslušat srce in ne ljudi!!
meni do zdej ni bilo nikoli lepše (če ne bi bila zveza vredu ne bi vztrajala, kar je normalno) in zvezi nihče ne nasprotuje, če bi pa kdo, bi dobu okoli ušes :D
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Mah, meni je vedno kak iz druge države (celine) všeč. Tudi v takih zvezah sem že bla. Mal je zoprno z jezikom, ker koneckoncev se najbolje izraziš v maternem jeziku, ampak vse se da. Tolko resnih problemov majo ljudje v ljubezni, mislim da ni treba ustvarjat še nepotrebnih problemov.
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

~NIA~ napisal/-a:men se zdi da če hodiš s tipom iz druge države/celine čist brezveze.. sej ne rečem - veza na daljavo, ampak zame to ni veza da bi ga vidla samo 1x na 3 mesce. In pač se mi zdijo brez prihodnosti, vsaj za zdej

Druga celina: Recimo da sta oba nekaj časa živita v istem kraju. Ok, sej to ne vem, če bi se obneslo, mogoče pa. Če gre, se en preseli in če se obnese, ostane tam. Sicer se pa vrne domov.
Druga država: Danes pa to res ni problem, Evropa je majhna, prevozi so poceni.
Ma ne vem, lažje prenesem, da tipa ne vidim 2 meseca pa da mi je najboljši, kt da sem z nekom, ki mi ni kul.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Dokler nisi odrasel se skorajda ne moreš preseliti (v drugo državo), torej tudi veza na takšno daljavo težko odstaja. Če pa je ljubezen prava pa seveda, zakaj pa ne bi bili s predstavnikom druge nacionalnosti.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

mene so njegovi sorodniki ful lepo sprejeli, no, vsaj po eni strani familije. druge strani pa še nism srečala in nočem nikol cele srečat ker so neki verski freaki, pa ful gledajo na to, da moreš bit iste vere pa vse. sam sploh ni važno, če je fajn, zaka pa ne? :)
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Tanisha 24
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Tanisha 24 »

Jest sm tut slovenka in mam fanta muslimana že 4 leta. Edini k nasprotujejo na jini vezi so njegovi tastari. Lahko rečem da sm zarad njih kr dost pretpela....sam taki pač so.....nimaš kej. Ja drugač se pa s fantom tut razumeva ful, glede vere je pa tko ane.... otrok bo pa ateist.... ne bo krščen pa nč... od obeh ver mu bova pač razložlila stvari, govoru bo 2 jezika, pa praznoval use praznike:)

Mam kolegico k je ona muslimanka, mož pa hrvat..... pa mata tut že punčko pa je prov zabavno...... najprej majo božič pa pol še bajram :) čist preporsto
Tanisha 24
Sramežljivka
Sramežljivka

Aja pa tkole k pravte...jest ne bi mela čefurja pa bla bla bla..... Mene so tut zko vzgajala ane..... fotr mi je skos govoru.....raj vidm da črnca prpleleš, sam čefurja ne..... da naja bo vrgu iz bajte pa kr neki.... no in pol je najprej sestra prpelela srba :) pol pa še ejst črnogorca:) Tko da.....tut jest sm mela skos en odpor do čefurjev... sam k se ti zalubš...pa k ti je z enmu res dobr, k ti te ful prvlač, pa še štekata se....ma men je blo čsit usen kwa je....

Sam je pa neki res.... ne zgleda čefur:) ni zakurjen - to men tut ni ql, slovensko govori bol k jest, najbol mi je blo pa to k se NI neki delov.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Amm saj hodim s pripadnikom druge narodnosti in to slovenske hehe. Vseeno mi je, ne bi pa mogla hodit s fantom ki je veren oziroma fura kakorkoli v tej smeri.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

ma kaj naj rečem. sm probala to. neki sm mela z nekim makedoncem.pa me je razočaral. sm zelo srečna da je blo tako, k zj slišim kdaj kako ravna s svojo punco, da je čist posesiven, ljubosumen, sem zelo vesela da me je razočaral.
jst drugač nimam čist nč proti drugim narodnostim, samo nažalost je malo takih, ki se obnašajo kot povprečni slovenci.veliko tipov južne narodnosti se obnaša zelo vzvišeno, do punc se obnašajo kot da so njihova lastnina in take lastnosti. vsaj jst mam take izkušnje.
u bistvu poznam samo enega človeka južne narodnosti, k se lepo obnaša,velik boljš kot večina tipov. ampk kaj ko je edini.
no itak pa zj ni važn, sm si najdla svojega slovenca :D
ti pa zmer kakršne koli izkušnje pridejo prav, vsaj spoznaš druge in drugačne ljudi
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

@smrketka@ napisal/-a:samo nažalost je malo takih, ki se obnašajo kot povprečni slovenci

Edino dobro. Sej ne da mam kj proti Slovencem (to bi blo malo čudno, ne :) ) ampak povprečni Slovenec... ma pogledam jih ne.
Jst sicer ne poznam veliko "južnjakov" (vsaj tle v slo ne), ampak so vsi čist ok. Tko da očitno ni do njih.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:oops:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 22:47, skupaj popravljeno 1 krat.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

...
Zadnjič spremenil sončk, dne 07. Nov. 2010 4:25, skupaj popravljeno 1 krat.
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a CorfuGirl »

Meni osebno pa so južnjaki ful v redu osebe..in tudi kar se karakterja tiče.In me niti malo ne bi motilo če bi se zavezala a katerim od njih..Pač mi znajo biti ful v redu in se z njimi zelo štekam...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Tanisha 24
Sramežljivka
Sramežljivka

Mene pa najbl mot k usi neki posplošujete ane....tut moj fant spada med take... niti eden slovenc ni enak, pa tut med čefurji so ogrooomne razlike.... pa recimo moja sestrična je mela ravno tazga tipa k ste ga vi opisale kor čefurja....skos jo je tepu, bla mu je služkinja, pa skos žalu, tut pred nm.... pa je bil slovenc! no jest mam pa čefurja pa tut pomisle ne da bi me udaru.... čist tko ...

U glevnem....težko je posploševat..... najprej je treba usazga človeka spoznat.... ne morš pa že u naprej ljudi popredalčakt :) aha ti si čefur.....ti boš tak...:)
daisy20
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: tolmin

Neprebrana objava Napisal/-a daisy20 »

Zivjo vsem,

No, jst sem tle en primer k mam ze 5 let zvezo s partnerjem druge nacionalnosti. Rodil in zivel se je na Nizozemskem, oce je slovenc, ki je zivel na Nizozemskem, mama pa je po svoji mami srbkinja, po ocetu pa makedonka. Moj fant je vse sole koncal gor, potem pa se je zaradi mene preselil v slovenijo in zdej zivi tukaj. Jezika je se kar znal, ker se je oce z njim pogovarjal slovensko, ampak je mel se kr velike tezave od zacetka.
Najin odnos je pa absolutno odprt za vse njegove in moje kulturne razlike in jih brez vcjih tezav sprejemava in se deloma nanje privajava- on je moral sprejet drug nacin prehranjevanja in mojo slovensko trmo, naucit se je moral jezika, drugacnega pojmovanja vere in clovekovih pravic (ker gor majo to veliiiiko bolj izpopolnjeno in se tukaj rajs jst prilagajam nezozemski, kot on slovenij:)...jst pa sem morala tudi sprejet njegovo liberalnost, to da kr vsakega tika:), pocasi se ucim nizozemscine in njihove kulture...Vcasih je blo sploh od zacetka tezko, ker se dostikrat nisva dobro razumela in je bil to izvor prepirov, zdej sva se pa navadla in se mava najbolj rada na svetu, planirava tudi skupno zivljenje in poroko:)

Druga nacionalnost ABSOLUTNO ni ovira za zgradit en lep ljubec odnos- nasprotno- se bolj pestro in zanimivo je:)

lep pozdrav
Odgovori