Ljubezen s pripadnikom druge nacionalnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
*belina*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Ljubezen s pripadnikom druge nacionalnosti

Neprebrana objava Napisal/-a *belina* »

Kako gledate na to? Vas kaj ovira če je vaš partner druge narodnosti? Vas enostavno moti, odbija...?

Predvsem pa je vprašanje, kaj je pravzaprav tisto, kar vas moti če je partner druge narodnosti? Ali je to vera, drug način življenja in razmišljanja, druge navade ali tradicije...

Mene to nikoli ni motilo - ne vera in njegove navade! Edino, če sem iskrena, partner romske narodnosti bi me motil. To pa že zaradi predsodkov, ki jih imamo glede njih. In to me odbija.
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

Mene osebno moti, ampak to samo na način če bi z njemu hodila, se poročila..tko kot oseba me pa nč ne motjo (jih velik poznam k so res super osebice)..

Moti me pa to, ker bi lahko prišlo do tega da bi mogla it v drugo vero, tud starši se ne bi tok hitr sprjaznli s tem..tko da res ne bi :P pač kot sm rekla samo za prijateljstvo, kej druzga pa ne več.

Mam filing da je nekje že podobna tema..
Za dežjem vedno posije sonce!!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

en)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 0:05, skupaj popravljeno 1 krat.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

^^ma ti boš zihr enga Bosanca dubla, ki ga boš seveda že na daleč opazla :lach:

sicer pa jz bi hodila z nekom druge narodnosti, ker to ne igra nobene vloge, poroka i n skupno življenje, femeli je pa druag. Jz ne bi bla pripravljena sprejeti muslimanske vere npr. , ker ne bi bila pripravljena živeti po njihovih zakonih in predpisih ... tudi ne vem v kateri veri bi potem krstila otroka in podobno.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

ma jst nism glih za, k ponavad se narodi kr razlikujejo, pa pride tud do drugih religij itd. in vse to je težko uskladit, težko je sklent nek kompromis da sta oba zadovoljna.k nažalost pa kdaj so prevelike razlike
jst zase tud vem, da so mi še najboljši slovenci, k vsaj kr se tiče miselnosti, vere itd. ni problema, vsaj pri nama z mojim tipom ne
wildest dream
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: vsepovsod

Neprebrana objava Napisal/-a wildest dream »

Poleti sem spoznala fanta druge narodnosti in tudi druge vere. Morm priznat, da me je verjetn glih to pritegnal, da sm se začela pogovarjat z njim, ker me različne kulture zelo zanimajo. Me je tud obiskal jeseni in naslednje poletje grem js k njemu na obisk, če bo čas in denar. Če bi se med nama razvilo kej resnejšega, v tem ne bi nikakor vidla problema, mogoče sam izziv, kjub precejšnjim razlikam. Njegove vere pa najbrž ne bi sprejela, kot ne bi sprejela čist nobene (tud katoliške ne), ker pač ne verjamem v boga.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

ja u sloveniji najdt fanta druge vere ni težko ne,sploh pravoslavcev in muslimanov maš kukr češ.Me to nč ne moti,sem hodila s fantom pravoslavne vere,pa mi ni nč vsiljeval tega pa nič.Večina je takih,da ljubijo svoje korenine in svojo vero,to kažejo navzven,drgač pa ti nč ne vsiljujejo,ker grejo sami v cerkev samo za božič al pa še to.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Načeloma mi je vseeno... nekateri narodi so mi pa seksi za dol past in ti so seveda v plusu :D
bella_
Debatorica
Debatorica
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a bella_ »

mene pripadniki drugih narodnosti, ras, ver in ostalega niti najmn ne motjo. sm mela ze dost razlicnih, zato nimam nobenih predsodkov. ampak ne bi bla pa npr. z enim pripadnikom afriskega plemena, ker pac ziviva drugacna zivljenja. ce ste brale knjigo Bela masajka boste vedle o cem govorim. sj se prlagajas do neke mere, ampak cist 100% se pa ne mors, ne gre, tut ce hocs in ljubis z vsem srcem. drgac mi je pa totalno vseen iz kje je tip, samo ce je njihova druzba vsaj mal podobna nasi.

pa mal me je zmotil to kar ste rekle za muslimane. mot me predsodek da zdj pa kr vsi muslimani zatirajo zene in nevem kaj se vse. to sploh ni res, so tut oni moderni, velik bol kt si mislmo.
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *meti* »

Mene načeloma tud različni pripadniki narodnosti sploh ne motjo. Nimam pa izkušenj pri tem glede partnerstva, ker sem do zdaj mela same Slovence. Mislim pa, da bi zelo težko oz. sploh ne bi mogla prevzet druge vere, sploh ne kakšne take, pri kateri je ženska ful podrejena..
Najbrž bi se težko navadla tud, da bi komunicirala v tujem jeziku oz. v angleščini. Sej če si zaljubljen je najbrž vse drugače, ampak najbrž bi bla ta ovira prevelika.
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

Načeloma ne moti, dokler ni neki verski oz. kakršnkoli drugi fanatik :roll: Nisem še imela kakšnih resnih zvez s kakim fantom druge nacionalitete, ampak če bi se zaljubila in bi bilo fajn zakaj pa ne ;) Nikoli ne veš.. Nimam nekih predsodkov glede tega...

Sem pa imela kratko "romanco" z Dancem, ki je bila 1a :D In z Italijanom, ki je bila tut ok, za tisti kratek čas...
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Jay
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jay »

sem bil ga bluzu mal z eno muslimanko, pa so njeni doma zvedli in glih tolk, da niso ubili in nje in mene :(
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Maudisa »

Dopuščam to možnost,edino z romom ne bi bila...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Maudisa napisal/-a:Dopuščam to možnost,edino z romom ne bi bila...

Jaz tudi. Sem sicer proti kakršni koli diskriminaciji in proti predsodkom... Vendar z Romom najverjetneje ne bi bla nikoli. Druge narodnosti pa seveda, možno. Če je človek kot oseba v redu, je urejen, 'normalen' (čeprav ne maram normalnih ljudi :razz:), je seveda potencialni kandidat za moža.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Jay
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Jay »

smešne ste

Seveda bi načeloma vsi radi izpadli lepi in strpni, nediskriminatorni. V praksi pa vidmo, da vendarle nismo takšni ane.
Js tud ne bi bil z romkinjo. Priznam, da mam stereotipe o njih. Pa tud nism ravno navdušen nad njihovim izgledom. So preveč temne.
Odgovori