Sama nikoli ne gledam na narodnost oseb s katerimi se družim, prav tako v ljubezni. res je, da imajo nekateri ljudje veliko (tudi preveč) predsodkov, predvsem mogoče starejši (npr.naši starši ipd), ampak s tem se nisem nikoli obremenjevala. Že par let hodim s fantom druge nacionalnosti in druge vere in sem že doživela, da mi je kdo od znancev rekel nekaj v stilu "kaj ti bo musliman" ipd. na take izjave le ponosno odgovorim, naj se brigajo zase. nevem kaj si nekateri mislijo, ko kaj takega rečejo, dosti jih pravi da kako lahko spregledam svoje korenine (pa nisem niti sama slovenka). res je, da izhajanja iz druge vere oz. drugega kulturnega okolja, vplivajo na način življenja osebe, ampak ne določajo Osebe v celoti, torej vrednot, mišljenja itd. zato mislim da narodnost ne bi smela biti ovira, nenazadnje pa ljubezen itak vse ovire premaga, a ne?
zato: v ljubezni moramo poslušat srce in ne ljudi!!
meni do zdej ni bilo nikoli lepše (če ne bi bila zveza vredu ne bi vztrajala, kar je normalno) in zvezi nihče ne nasprotuje, če bi pa kdo, bi dobu okoli ušes