Kontracepcijske tabletke
bolhica napisal/-a:*hox* napisal/-a:^^ Pomoje je najboljš, da se posvetuješ z ginekologinjo. Ta ti bo znala najbolj povedat.
mja sj se bo mnaročila..idin če je mela kera kšn podobn problem da mi nau treba ke letat..ker se morm še naorčit..svašta!
Js sem odgovarjala Scaramouche. Teb se verjetno res ni treba naročat. Drugač pa ti pomoje loh sam pokličeš, pa magar kr sestro vprašaš, sej ta bi tut mogla vedt kaj narest, pa ti bo povedala če se moraš tam oglast.

poglej, zdej ko si jih nehala jemat, maš mal bl zmeden ciklus kot običajno. tko da lepo v miru počaki na menstro in jih takrat začni jemat. kr nekje vmes pa res ne gre;)bolhica napisal/-a:mja sj se bo mnaročila..idin če je mela kera kšn podobn problem da mi nau treba ke letat..ker se morm še naorčit..svašta!
_nana_ napisal/-a:mene zanima če so se kateri punci ob prenehanju jemanja tabletk diane 35 pojavile kake težave- npr:neredna menstruacija...?
Lp
Prjatlca jih je zdej ene 4 leta jemala in je rekla, da ne opazi nobene razlike, mogoče jo mal bolj boli prvi dan, samo ni pa kake krize. Je pa res, da zdej odkar je nehala s tabletami, že mal več k en mesec ni dobla menstruacije, torej je malček bolj neredna.

Živjo! Tabletke znamke Logest jemljem že dve leti in do sedaj nikoli nisem imela nobenih problemov z umesnimi krvavitvami oz. izcedki. Ta teden pa sem si hotela menstruacijo prestaviti za tri dni, ampak sem že drugi dan in tretji dan zjutraj opazila manjši izcedek(čez dan se mi ni nikoli več ni pojavil). Tako da sedaj ne vem ali se mi je to zgodilo le zaradi prestavitve ali je možno da so tabletki postali premalo močni? Ima kera podobnje izkušnje?
Jaz jih bom tudi nehala jemat. Spet
. Čeprav vem, da ni najbolj pametno, da jih pol leta jem, pa potem spet ne, samo kaj hočemo... Če ne bo seksa se mi zdi brezzveze, da zastrupljam telo.

--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Tudi sama že skoraj eno leto uporabljam tabletke Logest.Ko sem jih začela jemati sem dobila večji apetit,tako da sem se za 5 kil zredila.Pred tabletkami sem imela vedno enako težo.In zdaj teh 5 kil nikakor ne moren spraviti dol.Moram pa povedati, da se mi je koža zelo popravila.Menstruacija je krajša,pa krčev tudi več nimam.Zdaj maja imam pregled in ga bom kar za druge tabletke povprašala.
Mam problem: lih tist cajt, k bom na morju, nej bi dobila menstro
To seveda ne pride v poštev, ker si zaslužm lep in miren dopust. A si menstro loh prestavm za slab tedn naprej. Par postov gor je ena sicr napisala, da je to nrdila, sam a ni tko, da si jo loh sam za kšn dan nazaj, ne pa za naprej prestavm?
Kako nej izvedm prestavt za par dni naprej? Pa še tabletke sm zdele zamenala.