Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Pomoje je najboljš, da se posvetuješ z ginekologinjo. Ta ti bo znala najbolj povedat. :)
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

*hox* napisal/-a:^^ Pomoje je najboljš, da se posvetuješ z ginekologinjo. Ta ti bo znala najbolj povedat. :)

mja sj se bo mnaročila..idin če je mela kera kšn podobn problem da mi nau treba ke letat..ker se morm še naorčit..svašta!
... ι αм ωнαт ι αм ...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

bolhica napisal/-a:
*hox* napisal/-a:^^ Pomoje je najboljš, da se posvetuješ z ginekologinjo. Ta ti bo znala najbolj povedat. :)

mja sj se bo mnaročila..idin če je mela kera kšn podobn problem da mi nau treba ke letat..ker se morm še naorčit..svašta!

Js sem odgovarjala Scaramouche. Teb se verjetno res ni treba naročat. Drugač pa ti pomoje loh sam pokličeš, pa magar kr sestro vprašaš, sej ta bi tut mogla vedt kaj narest, pa ti bo povedala če se moraš tam oglast. :)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

bolhica napisal/-a:mja sj se bo mnaročila..idin če je mela kera kšn podobn problem da mi nau treba ke letat..ker se morm še naorčit..svašta!
poglej, zdej ko si jih nehala jemat, maš mal bl zmeden ciklus kot običajno. tko da lepo v miru počaki na menstro in jih takrat začni jemat. kr nekje vmes pa res ne gre;)
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

TA mesec sem si prestavla menstro za en teden naprej in me zanima če je zaščita pred nosečnostjo ista al kaj manjša?
Uporabniški avatar
nanyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: 18km iz mb

Neprebrana objava Napisal/-a nanyka »

mene zanima če so se kateri punci ob prenehanju jemanja tabletk diane 35 pojavile kake težave- npr:neredna menstruacija...?

Lp :)
When God Created Men, She Was Only Kiding!
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

_nana_ napisal/-a:mene zanima če so se kateri punci ob prenehanju jemanja tabletk diane 35 pojavile kake težave- npr:neredna menstruacija...?

Lp :)

Prjatlca jih je zdej ene 4 leta jemala in je rekla, da ne opazi nobene razlike, mogoče jo mal bolj boli prvi dan, samo ni pa kake krize. Je pa res, da zdej odkar je nehala s tabletami, že mal več k en mesec ni dobla menstruacije, torej je malček bolj neredna. :wink:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Živjo! Tabletke znamke Logest jemljem že dve leti in do sedaj nikoli nisem imela nobenih problemov z umesnimi krvavitvami oz. izcedki. Ta teden pa sem si hotela menstruacijo prestaviti za tri dni, ampak sem že drugi dan in tretji dan zjutraj opazila manjši izcedek(čez dan se mi ni nikoli več ni pojavil). Tako da sedaj ne vem ali se mi je to zgodilo le zaradi prestavitve ali je možno da so tabletki postali premalo močni? Ima kera podobnje izkušnje?
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Jaz jih bom tudi nehala jemat. Spet :wink: . Čeprav vem, da ni najbolj pametno, da jih pol leta jem, pa potem spet ne, samo kaj hočemo... Če ne bo seksa se mi zdi brezzveze, da zastrupljam telo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
pixi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pixi »

Tudi sama uporabljam tabletke logest in z njimi nimam nobenih problemov.

Sem pa že slišala od prijateljic, da so nekaterim povzročale težave, ker so premalo močne in če jih ne jemleš redno in ob točno določeni uri vsak dan, lahko dobiš krvavitve.
Lev_inja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lev_inja »

Tudi sama že skoraj eno leto uporabljam tabletke Logest.Ko sem jih začela jemati sem dobila večji apetit,tako da sem se za 5 kil zredila.Pred tabletkami sem imela vedno enako težo.In zdaj teh 5 kil nikakor ne moren spraviti dol.Moram pa povedati, da se mi je koža zelo popravila.Menstruacija je krajša,pa krčev tudi več nimam.Zdaj maja imam pregled in ga bom kar za druge tabletke povprašala.
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Mam problem: lih tist cajt, k bom na morju, nej bi dobila menstro :evil: To seveda ne pride v poštev, ker si zaslužm lep in miren dopust. A si menstro loh prestavm za slab tedn naprej. Par postov gor je ena sicr napisala, da je to nrdila, sam a ni tko, da si jo loh sam za kšn dan nazaj, ne pa za naprej prestavm? :gruebel: Kako nej izvedm prestavt za par dni naprej? Pa še tabletke sm zdele zamenala.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

muffin napisal/-a::gruebel: Kako nej izvedm prestavt za par dni naprej? Pa še tabletke sm zdele zamenala.

Jej tablete naprej. ;)
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Mene pa zanima če lahko jemljem tabletke kljub temu, da kadim? Namreč, ko sem bila pri ginekologinji me ni vprašala, če kadim. Ali lahko zato učinek tabletk pade? Jemljem pa Logest.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

^^ ne vpliva na zaščito. maš pa zato povečano šanso predvsem za trombozo (še posebi po 35 letu), pa še nekatere druge bolezni.
Zaklenjeno