Mary-Kate in purple_rain :knuddel: dam obema prou...
Mary-Kate ... Kt sm že pisala, sm bla od nekdaj pr ta čustvenih, use lepo in prou, sam z leti pa so usi moji čustveni izlivi, srce parajoči občutki, presegl meje znosnega

Zakaj? Useh razlogou ne poznam, en večjih je sigurno razpad ene zveze pred leti, kera mi je ful pomenla... takt se je začela agonija . Čeprou nism nikol misnla, sm ga uspela prebolet. Ampak se stvari niso dost popraule, menjajo se sam osebe. In situacije do kerih prhaja, povlečejo za sabo mene celo, zato tut jokam, mi je hudo, me przadanejo zadeve, k me mogoče drugač sploh ne bi, saj ne u tolkšni meri (jokat ob dokumentarcih o pingvinih in podobne)...

Kr u usakem nesrečnem al pa srečnem dogodku najdem sebe, začutm žalost al pa srečo "nastopajočih"...
Uso zmedo u glavi pa srcu še najbl razume mami, k je z mano dala skoz marsikero hudo uro, sam tut to ne gre vedno, kr jo razjezijo določene stvari, k si jih jst ne dam dopovedat al pa ne poslušam in nardim po svoje (kr pač čutm, da moram tko narest, da moram probat)... Kolegice pa kolegi pa čist odvisno... Nekateri so se trudil, sam če pa kdo dejansko razume, pa ne vem...

Kr noben nikol ni zašou u take skrajnosti.
In ja, purple_rain, takt k resnično rabš nekoga, ni nobenga... In sam pridet skoz tist najhujš (k te neki sesuje pa se ti "strga") je neki najbl groznga.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...