Frizer
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Sedaj moram res iti k frizerju...in me zanima kak frizer v LJ?
Da dam tam do 10.000sit, da me barva in postriže špice? Seveda da je tudi dober?
Ali pa okolica Kranja ali Kranj....
Da dam tam do 10.000sit, da me barva in postriže špice? Seveda da je tudi dober?
Ali pa okolica Kranja ali Kranj....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Komunikatorka
- Kraj: Lj
Bina napisal/-a:A mi lahko katera priporoča kak salon v MB???? Jaz sem čisto obupana,![]()
ker bi rada ENKRAT, da mi kdo nekaj svetuje, mi pove, kaj bi mi pasalo. Pa ne Marko Matjaž in Mič, ker sta absolutno predraga!!!!
Prosim!!!!
frizerski studio tomas...zmeraj sfrizira tako kot želim..pa hodim že kar nekaj let tja...frizira pa me zmeraj tomas...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
kiki* napisal/-a:Jst pr stevotu na trubarjevi definitivno priporočam Danilota!!!
Hehe, moja mami se zdejle lihkar pr njemu striže.

Drgač pa tut Aleš njihov kul postriže (sam se mi zdi, da je on na Igriški) pa naslošno znajo pomojm vsi dost kul delat, glede na to, da je stric Stevo ful resn, kar se teh stvari tiče ..
(vsaj tak vtis sm jz dobila)
Aja, bibica, jz sm bla enkrat pr Miču v Cityparku pa ne grem več .. Sva se neki o frufruju menila pa je tko na hitr neki predlagu, sm misnla da bo nek normaln frufru pol je bil pa un ekstremn - k čelada do ušes - frufru, za ušesi pa daljši lasje. Se zgledal je čist ok, pa k sm se navadla tut ok, sam k pa prideš vn iz salona pa se kr naenkrat vsi obračajo za tabo (Citypark valda poln folka) pa gledajo čupo, je pa mal kriza na začetku.

(pa tut čupca ne zdrži dolg, ker k mal zraste je nič od niča in je brezveze, k bi se mogu pol skoz strič)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Damyanchyka napisal/-a:Najboljši frizer je moj bratDela pa v frizerskem salonu OZ; zdraven Emporiuma.. vedno zadovoljna..priporočam
In koliko kej računa?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Damyanchyka napisal/-a:Najboljši frizer je moj bratDela pa v frizerskem salonu OZ; zdraven Emporiuma.. vedno zadovoljna..priporočam
Bla tam.
Tud sama sem bla ful zadovoljna ker te res spedenajo, si vzamejo čas za tebe....še masažica..mmm
Sam si lahko tako cartanje sam enkrat na 10 let privoščim ker ko sem dobila račun sem bla pa

-
- Komunikatorka
- Kraj: Lj
A mi lahko kera pove... Se da delat pramene (u glaunem narastek, pa še čist mal po doužini, tm k so mal temnejši) tko, da ti u tisto folijo ne zavije cele doužine las, ampak sam tok, kokr si barvaš?
Kr men je nazadne delala pramene na narastku pa še mal niži, ampak mi je pol tut nebarvane lase zavila u folijo in so se mi že tko dost suhe pa od prej uničene konice zarad tega še bol posušile in še po več k dveh mescih niso take kt prej
Kr men je nazadne delala pramene na narastku pa še mal niži, ampak mi je pol tut nebarvane lase zavila u folijo in so se mi že tko dost suhe pa od prej uničene konice zarad tega še bol posušile in še po več k dveh mescih niso take kt prej

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...