Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Sedaj moram res iti k frizerju...in me zanima kak frizer v LJ?
Da dam tam do 10.000sit, da me barva in postriže špice? Seveda da je tudi dober?

Ali pa okolica Kranja ali Kranj....
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Trubadurka »

ammm...

ma katera izkušnje s to frizerko na naya.si??? to ti kar na dom uleti in te uštima? :D
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

Bina napisal/-a:A mi lahko katera priporoča kak salon v MB???? Jaz sem čisto obupana, :cry: :cry: ker bi rada ENKRAT, da mi kdo nekaj svetuje, mi pove, kaj bi mi pasalo. Pa ne Marko Matjaž in Mič, ker sta absolutno predraga!!!!
Prosim!!!!

frizerski studio tomas...zmeraj sfrizira tako kot želim..pa hodim že kar nekaj let tja...frizira pa me zmeraj tomas...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

kiki* napisal/-a:Jst pr stevotu na trubarjevi definitivno priporočam Danilota!!! :)

Hehe, moja mami se zdejle lihkar pr njemu striže. :) Jaz grem pa nasledn tedn pred maturancem k njemu ..

Drgač pa tut Aleš njihov kul postriže (sam se mi zdi, da je on na Igriški) pa naslošno znajo pomojm vsi dost kul delat, glede na to, da je stric Stevo ful resn, kar se teh stvari tiče ..
(vsaj tak vtis sm jz dobila)

Aja, bibica, jz sm bla enkrat pr Miču v Cityparku pa ne grem več .. Sva se neki o frufruju menila pa je tko na hitr neki predlagu, sm misnla da bo nek normaln frufru pol je bil pa un ekstremn - k čelada do ušes - frufru, za ušesi pa daljši lasje. Se zgledal je čist ok, pa k sm se navadla tut ok, sam k pa prideš vn iz salona pa se kr naenkrat vsi obračajo za tabo (Citypark valda poln folka) pa gledajo čupo, je pa mal kriza na začetku. :)
(pa tut čupca ne zdrži dolg, ker k mal zraste je nič od niča in je brezveze, k bi se mogu pol skoz strič)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Najboljši frizer je moj brat :razz: Dela pa v frizerskem salonu OZ; zdraven Emporiuma.. vedno zadovoljna..priporočam :wink:
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Enschede »

Moja sestrična dela v friz. studiu NIK (Savsko naselje, Bežigrad).
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Damyanchyka napisal/-a:Najboljši frizer je moj brat :razz: Dela pa v frizerskem salonu OZ; zdraven Emporiuma.. vedno zadovoljna..priporočam :wink:

In koliko kej računa?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

Mič styling na Igriški! :razz:
*Diamonds are forever*
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a _Le`Ona_ »

Enschede napisal/-a:Moja sestrična dela v friz. studiu NIK (Savsko naselje, Bežigrad).

Katera pa je tvoja sestrična?
Anita? :)
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

jah zdej ne vem kej te zanima..povej mi kaj bi si šla nardit(stržit,barvat,pramena,kuk maš douge lase...)pa ti lahko povem..drgač je pa to višji/srednji razred... :wink:
t-i-n-a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a t-i-n-a »

če bo katera zavila u portorož naj gre u trendy in poupraša po mateja
:top:
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Kraj: Za gorami

Neprebrana objava Napisal/-a Heilie »

Damyanchyka napisal/-a:Najboljši frizer je moj brat :razz: Dela pa v frizerskem salonu OZ; zdraven Emporiuma.. vedno zadovoljna..priporočam :wink:

Bla tam.
Tud sama sem bla ful zadovoljna ker te res spedenajo, si vzamejo čas za tebe....še masažica..mmm

Sam si lahko tako cartanje sam enkrat na 10 let privoščim ker ko sem dobila račun sem bla pa :eek: ...za barvanje in striženje 85 evrov....toooooo mač!!
Trubadurka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Trubadurka »

studio T zravn magistrata? bla kera? a je drago?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

A mi lahko kera pove... Se da delat pramene (u glaunem narastek, pa še čist mal po doužini, tm k so mal temnejši) tko, da ti u tisto folijo ne zavije cele doužine las, ampak sam tok, kokr si barvaš?

Kr men je nazadne delala pramene na narastku pa še mal niži, ampak mi je pol tut nebarvane lase zavila u folijo in so se mi že tko dost suhe pa od prej uničene konice zarad tega še bol posušile in še po več k dveh mescih niso take kt prej :(
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Enschede »

_Le`Ona_ napisal/-a:
Enschede napisal/-a:Moja sestrična dela v friz. studiu NIK (Savsko naselje, Bežigrad).

Katera pa je tvoja sestrična?
Anita? :)

Ne :D
Odgovori