Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

a maš lahko pavzo samo en mesec? ker sem si jo jest sama nardila, zdej k grem pa k ginekologu mi bo pa mogu zamenat tabletke in pol bi jih že kr jest začela....
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

ena moja sošolka je tut dubla tedn prej al kok menstro kukr bi jo mogla..še nehala tabletk ni jemat (premor)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

~NIA~ napisal/-a:^^ ja mam, sej zato! Kr sm zmer mela tko da sm v nedeljo dobila in v četrtk je blo mogoče še mal, zdej pa že v sredo ni blo nč več.
A bi blo možno da, če bi zanosila 2 dni pred nedeljo (ko sm dobila M) da bi mi že v tok kratkem času menstra izostala?
Kr mi je res čudn da traja tok mal, sej sm mela iste tablete kot skos!

Nia jst sm mela tud ta mesec čist kratko in šibko menstro (in je blo tud mene že strah,kljub temu da sem vse tabletke vzele pravočasno). Šla sm to ginekologinje in jo uprašala pa je rekla da je to normaln da maš učasih čist mal,sam usejen mi je svetovala naj nardim test,sem ga in je vse uredu :) Tko da če te kej skrbi ga tud ti nared.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ja tablete jem že od decembra 2005, tko da pomojm je use uredu!
itak mi menstra nebi izostala že prvi teden po tem če bi zanosila!

sam najslabš je pa ko veš kakšni so znaki nosečnosti (slabost, wc ponoč itd..) in pol ugotoviš da se ti kr use to dogaja ;) psiha ja
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Je možno, da je ženska noseča, če dobi po enem tednu od "tistga spolnega odnosa" menstruacijo, nasledne pa ne? Je lahko tista prva še "za nazaj"? Če me razume kera...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

ja je možno, da ma ženska še menstro na začetku, ko je noseča. je pa to bl redko :)
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Menstruacija je lahko tudi v prvih 4 mesecih nosečnosti.

Poznam primere, ko so zelo pozno zvedle da so sploh noseče.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Ancha18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Velenje

Neprebrana objava Napisal/-a Ancha18 »

evo,js sm tud šla iz Logesta na Yasminelle.
med jemanjem Logesta sm mela take glavobole,da enostavno nism zdržala. prejšn tedn sm pa dobila Yasminelle. so kr drage :?

kk ste pa z njimi zadovolne tiste,ki jih uporabljate?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

girl007 napisal/-a:Menstruacija je lahko tudi v prvih 4 mesecih nosečnosti.

Poznam primere, ko so zelo pozno zvedle da so sploh noseče.

jap, na žalost tud jst take primere poznam. pač nč ni več zanesljivo očitno :?
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Ancha18 napisal/-a:evo,js sm tud šla iz Logesta na Yasminelle.
med jemanjem Logesta sm mela take glavobole,da enostavno nism zdržala. prejšn tedn sm pa dobila Yasminelle. so kr drage :?

kk ste pa z njimi zadovolne tiste,ki jih uporabljate?
Jaz sem isto zamenjala pred 1 mescom in ker majo Yasminelle manj hormonov, mam zdaj vmesne krvavitve :? Bom šla nazaj na Logest :evil:
I laugh at gilded butterflies.
alysa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a alysa »

Jst sm zamenjala iz logest na yasminelle...ravno se mi iztekajo prvi trije tedni, naslednji tedn mamprekinitveni tedn..zaenkat se počutm dobr - ni nekih drastičnih sprememb glede počutja ampak je itq ginekologinja rekla d se razlika občuti šele po enih 2h mescih...vmesnih krvavitev nism mela..

lp
"Love is like a butterfly - hold it too tight, it will crush, hold it to loose, it will fly"
alysa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a alysa »

Aja še neki - opazla sm eno spremembo ja - pr logest sm mela ful probleme z vlažnostjo pr sexu in tko naprej - no zdj ta mesc odkar jemlm yasminelle nism mela s tem nobenih problemov :D - in glih to je biu tut glavni razlog d sm menjala tabletke k je to lahko zlo zoprna stvar :?
"Love is like a butterfly - hold it too tight, it will crush, hold it to loose, it will fly"
matejčica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a matejčica »

em js mam zdej še 2 tabletke do konca prve škatlice (lindynette 20),pa mam tko umesne krvavitve, pa še bolijo me prsi :( tko da nevem a mislte da bi blo bol da grem h ginekologinji, da zamenam tabletke, al je blo to zato kr pač prvi mesec jemljem KT? :oops:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

matejčica napisal/-a:em js mam zdej še 2 tabletke do konca prve škatlice (lindynette 20),pa mam tko umesne krvavitve, pa še bolijo me prsi :( tko da nevem a mislte da bi blo bol da grem h ginekologinji, da zamenam tabletke, al je blo to zato kr pač prvi mesec jemljem KT? :oops:

a je to prva škatlca v lajfu?

pol je NORMALNO..tut jz sm mela prva dva mesca zlooo občutlive prsi pa povečale so se mi pa bolele so..zdej po 4ih mescih sploh ni več tega :wink:
matejčica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a matejčica »

ja to je čiz prva škatlca u lajfu, sam me skrbi useen :oops:
Zaklenjeno