Kontracepcijske tabletke
~NIA~ napisal/-a:^^ ja mam, sej zato! Kr sm zmer mela tko da sm v nedeljo dobila in v četrtk je blo mogoče še mal, zdej pa že v sredo ni blo nč več.
A bi blo možno da, če bi zanosila 2 dni pred nedeljo (ko sm dobila M) da bi mi že v tok kratkem času menstra izostala?
Kr mi je res čudn da traja tok mal, sej sm mela iste tablete kot skos!
Nia jst sm mela tud ta mesec čist kratko in šibko menstro (in je blo tud mene že strah,kljub temu da sem vse tabletke vzele pravočasno). Šla sm to ginekologinje in jo uprašala pa je rekla da je to normaln da maš učasih čist mal,sam usejen mi je svetovala naj nardim test,sem ga in je vse uredu

Jaz sem isto zamenjala pred 1 mescom in ker majo Yasminelle manj hormonov, mam zdaj vmesne krvavitveAncha18 napisal/-a:evo,js sm tud šla iz Logesta na Yasminelle.
med jemanjem Logesta sm mela take glavobole,da enostavno nism zdržala. prejšn tedn sm pa dobila Yasminelle. so kr drage![]()
kk ste pa z njimi zadovolne tiste,ki jih uporabljate?

I laugh at gilded butterflies.
Jst sm zamenjala iz logest na yasminelle...ravno se mi iztekajo prvi trije tedni, naslednji tedn mamprekinitveni tedn..zaenkat se počutm dobr - ni nekih drastičnih sprememb glede počutja ampak je itq ginekologinja rekla d se razlika občuti šele po enih 2h mescih...vmesnih krvavitev nism mela..
lp
lp
"Love is like a butterfly - hold it too tight, it will crush, hold it to loose, it will fly"
Aja še neki - opazla sm eno spremembo ja - pr logest sm mela ful probleme z vlažnostjo pr sexu in tko naprej - no zdj ta mesc odkar jemlm yasminelle nism mela s tem nobenih problemov
- in glih to je biu tut glavni razlog d sm menjala tabletke k je to lahko zlo zoprna stvar 

"Love is like a butterfly - hold it too tight, it will crush, hold it to loose, it will fly"
matejčica napisal/-a:em js mam zdej še 2 tabletke do konca prve škatlice (lindynette 20),pa mam tko umesne krvavitve, pa še bolijo me prsitko da nevem a mislte da bi blo bol da grem h ginekologinji, da zamenam tabletke, al je blo to zato kr pač prvi mesec jemljem KT?
a je to prva škatlca v lajfu?
pol je NORMALNO..tut jz sm mela prva dva mesca zlooo občutlive prsi pa povečale so se mi pa bolele so..zdej po 4ih mescih sploh ni več tega