Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
alysa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a alysa »

No vidš..očitno se motm pol...sam pač ta kolegica ane je tko pojedla po 4 čokoladke sam med poukom (bla tko usako uro na avtomatkih s sladkarijami :) ) in pač na podlagi tega sm sklepala d tabletke same ne redijo..redi pa cukr :D
"Love is like a butterfly - hold it too tight, it will crush, hold it to loose, it will fly"
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Ja pa jest sm bla k sm začela logest jemat skos živčna, pol pa še zarad tega ješ... :?
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Zasavje

Neprebrana objava Napisal/-a tinchy18 »

Sej fora je v tem, da smo si med sabo različne, in da bodo na vsako tabletke drugače vplivale, pri meni so nažalost na slabše :cry:

Ampak hvala bogu, da sem se zdaj znebila tistih kilogamov... :razz:
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

tinchy18 napisal/-a:Sej fora je v tem, da smo si med sabo različne, in da bodo na vsako tabletke drugače vplivale, pri meni so nažalost na slabše :cry:

A si jih nehala jest?
Za dežjem vedno posije sonce!!
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

borboletta napisal/-a:hmm...to k pravste d po enih tabletkah se zredite po drugih shujšate in tako neprej, jst bi sam povedala da vsako telo drugače odreagira na določene tebletke, tako da tukaj ni nekaga pravila.

to je čisto res..ampak pol naj ne farbajo...da je po teh čisto tako...pa po drugih spet čisto tako...no..jaz nimam več težav z njimi...sem pa tudi potrebovala skoraj pol leta, da sem se čisto znebila vseh slabosti, ki so mi jih prinesle....
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
vrednagreha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vrednagreha »

Jst ne razumem, zakaj se mučite in redite in obremenjujete s temi "starejšimi" tabletami. Yarina so res the best!Kot da ne ješ tablet, menstruacija traja enkrat manj, vse bolečine izginejo, koža postane lepša, niti grama se ne zrdeiš......pač plačaš cca 2.000(bivših sit) na mesec in to je to!!
Živim življenje.....
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Zasavje

Neprebrana objava Napisal/-a tinchy18 »

blue eye napisal/-a:
tinchy18 napisal/-a:Sej fora je v tem, da smo si med sabo različne, in da bodo na vsako tabletke drugače vplivale, pri meni so nažalost na slabše :cry:

A si jih nehala jest?

ne jih še kar jemljem.... kg sem izgubila s pomočjo presnovne diete :D
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

ravno o teh jaz govorim(yarina)...eno leto so bile res fajn...sem tudi jaz tako govorila...saj sem že par strani nazaj veliko pisala o njih...je bil "stari" femodene stokrat boljši na dolgi rok...yarina nikakor...
saj hvala bogu, da ti pašejo....res odvisno od organizma kako jih sprejme...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Sanchy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Sanchy* »

No, sam neki me zanima. Glede teh tabletk. Jst sem razmislala, da bi jih zacela jemat in sem nekje (mogoce celo u Cosmopolitanu :D) vidla eno reklamo za neke nove tablete, ki jih lahko kupis v lekarni in so oh in sploh dobre (nic bolecin, nic odvecnih kilogramov, malo hormonov...). Problem je u tem, da nwm, kako se jim rece. No, zanima me, ce kera kej ve o tem? :) Vem, da je tezko, k nism navedla lih kej velik informacij, ampak cist tko, ce katera kej ve o tem. :)
Pa se...nekje sem slisala, da naj bi jemanje KT na stara leta povzrocalo nevemkaksne tezave. :? True? :gruebel:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Jz sm pred časom tut to vidla.. vem d aje bla reklama neki z rdečo al kakšno barvo že pisana pa fotka zravn (nevemčesa)..ampk vsako telo drgač reagira tko da tole nič kg pa to je bl larifari.. odvisn od človeka..
alysa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a alysa »

Če si vidla to neki časa nazaj je bla reklama za yarino, če pa pred kratkim pa za yasminelle...ampak oboje so na enak princip, oboje za plačat in oboje so baje oh in sploh waw....so pa yasminelle malenkost dražje(ne vem 100 tolarjev al pa 200); jst sm rekla ginekologinji d bi mela te "ta nove" pa mi je predpisala recept za yasminelle...
"Love is like a butterfly - hold it too tight, it will crush, hold it to loose, it will fly"
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Q:
Js mam pa problem s kožo na obrazu - od brade navzgor se mi širijo take bunkice, no bunkice.. predstavljajte si kurjo polt, ampak bolj drobno in bolj skupaj. No, sicer se ne vidi, le če mam svetlobo pod kotom in če si grem s prsti čez čutim.
In ne vem, a bi blo to od tabletk (ker mam na novo Yarino, prej Logest), a je to od pudra npr, ker ga koža ni navajena pa sm šla v petek ven in sm nanesla na obraz puder v kamnu.
Zdej me zanima če se je že kateri to naredilo če je prešla na blažje tabletke, pa kako naj ugotovim kaj mi je to povzročilo? Js kar sumim puder skor, ampak ne morem bit šur. A naj si kupim kakšno dobro čistilo al pa masko za obraz če bo šlo ven? Ker če ne bo pol so krive tabletke pomojem. :?
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a @smrketka@ »

jst uporabljam Femoden, ne vem al so to "starejše" tabletke, ampk men ful ustrezajo. resno nimam čist nobenih stranskih učinkov. itak je tko da vsake tabletke na vsakega drugač vplivajo. katerim pa mogoč te nove tabletke ne pašejo. tuki sploh ni nekega pravila
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Ponavljam (nova stran mi je post povozila):
urszika napisal/-a:Q:
Js mam pa problem s kožo na obrazu - od brade navzgor se mi širijo take bunkice, no bunkice.. predstavljajte si kurjo polt, ampak bolj drobno in bolj skupaj. No, sicer se ne vidi, le če mam svetlobo pod kotom in če si grem s prsti čez čutim.
In ne vem, a bi blo to od tabletk (ker mam na novo Yarino, prej Logest), a je to od pudra npr, ker ga koža ni navajena pa sm šla v petek ven in sm nanesla na obraz puder v kamnu.
Zdej me zanima če se je že kateri to naredilo če je prešla na blažje tabletke, pa kako naj ugotovim kaj mi je to povzročilo? Js kar sumim puder skor, ampak ne morem bit šur. A naj si kupim kakšno dobro čistilo al pa masko za obraz če bo šlo ven? Ker če ne bo pol so krive tabletke pomojem. :?
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

No, pr men je pa taka situacija: jst sm še mladoletna in sm naročena pri ginekologinji. Sicer sm mela že spolne odnose, sam moja mami ne ve, ker se ne razumeva. In če si mladoleten, pa zaprosiš za tabletke, avtomatično pokličejo starše. Kako nej ji povem, da sm naročena?
Zadnjič spremenil Dead_kid, dne 24. Mar. 2007 19:39, skupaj popravljeno 1 krat.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Zaklenjeno