borboletta napisal/-a:hmm...to k pravste d po enih tabletkah se zredite po drugih shujšate in tako neprej, jst bi sam povedala da vsako telo drugače odreagira na določene tebletke, tako da tukaj ni nekaga pravila.
blue eye napisal/-a:tinchy18 napisal/-a:Sej fora je v tem, da smo si med sabo različne, in da bodo na vsako tabletke drugače vplivale, pri meni so nažalost na slabše![]()
Ampak hvala bogu, da sem se zdaj znebila tistih kilogamov...
A si jih nehala jest?
urszika napisal/-a:Q:
Js mam pa problem s kožo na obrazu - od brade navzgor se mi širijo take bunkice, no bunkice.. predstavljajte si kurjo polt, ampak bolj drobno in bolj skupaj. No, sicer se ne vidi, le če mam svetlobo pod kotom in če si grem s prsti čez čutim.
In ne vem, a bi blo to od tabletk (ker mam na novo Yarino, prej Logest), a je to od pudra npr, ker ga koža ni navajena pa sm šla v petek ven in sm nanesla na obraz puder v kamnu.
Zdej me zanima če se je že kateri to naredilo če je prešla na blažje tabletke, pa kako naj ugotovim kaj mi je to povzročilo? Js kar sumim puder skor, ampak ne morem bit šur. A naj si kupim kakšno dobro čistilo al pa masko za obraz če bo šlo ven? Ker če ne bo pol so krive tabletke pomojem.