densy napisal/-a:Ja sj to, midva se tut zdej sam še kregava...
Pa mislm, da če bom zamenala, da nau bol.. ma sj morm ginekologa prašat..
kva pa če mi jih ne bo hotu zamenat ? a mi jih more? ka pa nej rečem?
Jaz ne vem zakaj eni ginekologi tako težko menjajo tabletke
Jaz sem jemala Minulet pa sem bla skoz napihnjena oziroma nisem mogla shujšat (pa sem se res trudila). Ko sem omenila ginekologu to pa je začel nekaj mutit, da so vse tabletke enake, da to ko nekaj reklamirajo samo hočejo povečat prodajo...pa mi ni menjal. Potem pa sem šla naslednjič samo k sestri po recept pa sem rekla če se da menjat na Logest in je rekla lahko. Napihnjenost je vsaj delno izginila, pa nekaj sem shujšala...želje po sexu nimam kaj več, samo ne vem če je to pri meni odvisno od tabletk.
Na vsako žensko delujejo različno in treba je pač tako dolgo sprobavat dokler ne najdemo tapravih. Ginekologi tak pišejo ponavadi samo eno vrsto, moja prejšnja je dajala samo Diane in Minulet, ta nov vsem napiše Logest, tam ko hodi kolegica pa vse dobijo Yasminelle.

. Ma če jih men nau hotu zamenat, si jih bom sama! zdej jih mam še 4 tabletke, pa sploh nam nove škatlce naročila.. bom kr nardila pavzo, pa pol sm čez en mesec naročena pr ginekologu, da mi da nove, pa bom takrat začela pol une jest.

jeeee