moja je do mene tud prijazna, pač ono običajno, pove kaj misli.. samo me pa ful jezi ko se lubi pa ona zadnje čase pogosto kaj skregata, je zelo mučno bit tam v istem prostoru.
po drugi strani pa ne vem če je vse tako kot bi moglo bit.
zadnjič smo bli pri fantovem frendu, ko je domov pripeljal predstavit punco pa njeno sestro, slučajno je bla moja "tašča" zraven, ful se razumeta s to mamo od njegovga frenda, je pa ona sestra šla kr k njima v kuhinjo se menit, nas so tam pustli same. pa neki pijejo pa se zabavajo, pol pa se kr naenkrat začne pogovor o tej njeni sestri pa o komunikaciji med "taščo", pa mi reče fant pred vsemi: "vidiš, še njo ma rajš ko tebe!"

mn skor oke vn padle, me sploh ne briga če je malo vina popil, nima pravice.. sem dobesedno letela do wcja, pa so se mi solze ulile.. sicer so še prej rekli da se hecajo, samo vseeno

šok je bil.. pa pol na wcju si dopovedovat da to ni kaj takega, da ni mislo tako, da so se hecali, samo vseeno me je tako grozno prizadelo, nož v hrbet..
in pol so mi pa očitali da nisem sproščena, da nisem taka kot ponavadi, ja kk boš isti ko ponavadi če te kdo zadane v tako točko..
pol ko sma prišla domov sem mu v obraz vrgla vse kar je blo, da me grozno moti, je pa začel neka mutit da sem vedno pri njegovi mami dobrodošla, da so me lepo sprejeli, itd itd, tolažilne besede..
pa sej, "tašča" je vredu do mene, samo po tem dogodku mislim da nikoli več ne bom isto gledala na ta odnos med nama, me je zaznamovalo..
lahko da se zdi da pretiravam, a me je tako prizadelo.. minila sta že več kot 2 tedna, še zdaj grozno boli, upam da bo čimprej boljše.