Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

renatka_ napisal/-a:
Tigi napisal/-a:No jaz sem spoznala "taščo"....... :D

Uuaaa kaj je fajna....stara je 40 let in je super ženska...jah pogovarjali sva se kot da bi bili vrstnici ampak seveda sem jo vikala...vse je povedala kak je ta moj ane....tk vse res vse sva se menli in sm full vesela, da je taka... :D od nje fant je pa tud faca :D

Uuuu maš pa mlado taščo! :D Kolk je pa pol tvoj star? More tut kr mlad bit :)

Junija bo star 21 let... :wink:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

princess of the night napisal/-a:mnja.. ne morm se še nč prtožt, zaenkrat je use ok.. razn zadnč par dni nazaj sm bla pr njih.. in me je poklicala po imenu od njegove bivše punce.. usi smo utihnli.. prou čutt je blo napetost.. js se nism odzvala, ampak sm počakala da se poprav.. vsm nam je blo bedno, sam dokler me on ne pokliče po imenu bivše, nej bo.. :) sicer je že več k 3 leta odkar sta z njo končala... drgač je pa ok.. se dost pogovarjave pa tko.. sicer pa še nisva dougo skupi..

Jah sej ji ne zamert...se je pač zgodila...seveda je bla navajena nje ane ko sta bila skupaj 3leta...

Jah midve s taščo sva se neki menle in je povedala neki o bivši, da ji je blo full hudo ko sta šla narezen ane ampak je rekla da je to spoštovala čeprav je rekla da je takrt tud prejokala...je full čustvena oseba ona ane...
Ampak sta že eno leto narazen...sedaj je pa itak z mano in se nam nč sekirala...sej bo vidla da sm jst tud vredu osebica :D
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
asoncek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a asoncek »

Moja tašča je čist razred zase. Na začetku sva bile najboljše kolegice, potem sva živele pod isto streho se že nisva več štekale, končno pa sva se midva odselila za sebe, ji ni bilo prav ker sem ji sina odpeljala od doma. Sedaj pa ima vnuka je pa spet vse v redu!
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

princess of the night napisal/-a: razn zadnč par dni nazaj sm bla pr njih.. in me je poklicala po imenu od njegove bivše punce.. usi smo utihnli.. prou čutt je blo napetost.. js se nism odzvala, ampak sm počakala da se poprav.. ..

To je menda naredila moja bivša tašča novi punci od mojga bivšega, ampak očitno so to kar vsi pol izvedli, ker meni je povedala ena skupna prijateljica od bivšega... :D

Moj fotr pa tud včasih še pokliče sestrinega tipa po imenu od mojga bivšega :eek: , ker se začneta na isto začetnico
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

~NIA~ napisal/-a:js si sploh ne predstavlam da se nebi štekala z njo.. kt ena usiljivka bi se počutila pr kosilu alpa ko bi pršla..

Enako jest :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

moja zna bit pa včasih sitna :wink:
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a brunett »

Js pa "tašče" sploh nimam, ker je mama od mojga umrla že ful cajta nazaj :(

Je pa zato "tast" tolk bolj pomembna figura in sem prav vesela da se dobr štekam z njim... Tak klasičen dobrosrčen, skrben očka je.
Stara mama je tut ok, z bratom se pa tut ful razumema.

Prav prijetna družinca :) :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Dons me je bla tk presenečena... :D k sm pršla...drugače pa potem full žalostna kr ni mogla vrjet da po dveh uricah že grem...je rekla no le kej še pridi :)

Full je super :cool:
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

LaBonita, take stvari morate razčistiti že prej, preden bosta ti in tvoj dragi sploh imela otroke. Povedati moraš, da ne želiš, da se vtika v vajino skupno življenje in v stvari, ki se tičejo le vaju. Veliko žensk (mam oz. tašč) je pač takih, da jih zelo skrbi za svoje otroke in vnuke, zato po nepotebnem povzročajo težave tam, kjer jih ne potrebuješ. Zato je nujno, da se pogovoriš s svojim fantom, saj bo verjetno najbolj zaleglo, če bo sam svoji mami povedal, da pač ne želita, da se vtika v vajine zadeve. Če boš pogovor o tem z njo začela ti, bo verjetno prišlo samo do prepirov - pač imam tak občutek.

Moje mnenje o družinskem življenju je, da je najbolje, da par živi sam, v svojem gospodinjstvu (v lastnem stanovanju ali hiši); in seveda tako z enimi kot z drugimi starši razjasni, do kod segajo meje njihove radovednosti in "vsiljivosti". Je pa res, da se jih veliko "naseli" v hišo staršev, ker pač na začetku še nimajo dovolj lastnih finančnih sredstev - in ravno v tem času lahko pride do zamer in nesoglasij, ko par začne živeti v hiši/stanovanju njegovih/njenih staršev. Nekoga videti občasno ali celo pogosto je precej drugače kot dejansko živeti s tisto osebo.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Sanda
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sanda »

Moja tašča je pa suuuperr :)
vedno se rada pogovarja, dobr kuha....je prjazna...ful se dobr razumeve in tud mojmu fantu je rekla da je ful vesela da me je najdu :)
ful ma dobr okus, ful dobre predloge....najraj mam pa njena kosila pa darila :D
evo lih dons sm dobila od nje pouhn kup daril z Irske :)

aj lajk her :)
with every goodbye, you learn...
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

LaBonita napisal/-a:sedaj bom pa jaz napisala nekaj glede moje bodoče tašče....

ta ženska zna biti dobra in vse bi ti dala, kupila.....moti pa me, in to vedno bolj - ker se vtika! vtika se v stvari, ki se je ne tičejo...še moja mama me teh stvari ne sprašuje....
pa zelo so ji všeč otroci in zelo je verna....in nevem kako bo, ko bom nekoč poročena z njenim sinom - ob misli, da se bo vtikala v najino življenje, bi ga najraje zapustila :cry: mislim, da bo hotela vzgajati otroke in da ne bo pustila, da jih varuje moja mami - hotela jih bo samo zase.....ne mi pisariti da lahko sodim narobe - v letih kar jo poznam, sem jo zelo dobro prebrala....kaj bi storile ve, če bi predvidevala kakšna tašča čaka na vas v življenju.....
naj vam povem, da vse tašče ki se na začetku preveč slatke do vas, se kasneje izkažejo za vsiljive....
poudarjam - če so preveč slatke in medene! če pa so preproste in domače pa je stvar drugačna...

ah daj no, zaradi tega ga pa res nima smisla pustiti. če imaš možnost, se preseli kam, kjer ne bo imela ravno vsak dan časa, da bi se oglasila. to ne pomeni 100 km vstran od njegove družine, ampak toliko, da ne bo preblizu. tako tudi do vnukov ne bo mogla vsak dan, če si že omenila otroke. in bosta vidva tista, ki bosta določala čas za obiske in druženje. no, če pa ne bo šlo drugače, potem pa bo odkrit, a ne napadalen pogovor neizbežen. najhuje je, če se ti "negativna" čustva nabirajo nekaj let, potem pa to enkrat izbruhne.

glede njen vere pa ne moreš nič. ima svoja načela, ki jih ne moreš spremeniti.

sicer pa, ker te njeno vtikanje v vajine zadeve motijo, predvievam, da želiš stvari urejati po svoje. naj tako tudi ostane. :wink:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

sicer se pa popolnoma strinjam z fairyangel.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Moja tašča je tud fajna. Me je praktično takoj sprejela, prav tako tast, pa še mojmu sta rekla, da sta vesela, da ma tako v redu punco :) Za praznike sem dobila tudi darilo.
Zaenkrat vse klapa, bomo pa videli kako bo, ko se bova odločala za na svoje.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

moja je do mene tud prijazna, pač ono običajno, pove kaj misli.. samo me pa ful jezi ko se lubi pa ona zadnje čase pogosto kaj skregata, je zelo mučno bit tam v istem prostoru.

po drugi strani pa ne vem če je vse tako kot bi moglo bit.
zadnjič smo bli pri fantovem frendu, ko je domov pripeljal predstavit punco pa njeno sestro, slučajno je bla moja "tašča" zraven, ful se razumeta s to mamo od njegovga frenda, je pa ona sestra šla kr k njima v kuhinjo se menit, nas so tam pustli same. pa neki pijejo pa se zabavajo, pol pa se kr naenkrat začne pogovor o tej njeni sestri pa o komunikaciji med "taščo", pa mi reče fant pred vsemi: "vidiš, še njo ma rajš ko tebe!" :eek: mn skor oke vn padle, me sploh ne briga če je malo vina popil, nima pravice.. sem dobesedno letela do wcja, pa so se mi solze ulile.. sicer so še prej rekli da se hecajo, samo vseeno :cry: šok je bil.. pa pol na wcju si dopovedovat da to ni kaj takega, da ni mislo tako, da so se hecali, samo vseeno me je tako grozno prizadelo, nož v hrbet..
in pol so mi pa očitali da nisem sproščena, da nisem taka kot ponavadi, ja kk boš isti ko ponavadi če te kdo zadane v tako točko..
pol ko sma prišla domov sem mu v obraz vrgla vse kar je blo, da me grozno moti, je pa začel neka mutit da sem vedno pri njegovi mami dobrodošla, da so me lepo sprejeli, itd itd, tolažilne besede..
pa sej, "tašča" je vredu do mene, samo po tem dogodku mislim da nikoli več ne bom isto gledala na ta odnos med nama, me je zaznamovalo..
lahko da se zdi da pretiravam, a me je tako prizadelo.. minila sta že več kot 2 tedna, še zdaj grozno boli, upam da bo čimprej boljše.
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

gvI!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori