Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objava Napisal/-a Marilyn 777 »

ja, little miss sunshine je res ful luškan filmček, vreden tistih preveč eurov za karto!!! :wink:
...if it hurts, it's probably worth it...
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Včeri gledala Kraljico-se ga splača pogledat. Glavna igralka je res odlično odigrala gospo kraljico, zanimivo je blo vidt kaj se je dejansko dogajal v kraljevi družini ko je umrla princesa Diana. Dobr so zadel podobnosti resničnih oseb z igralci, ker so si res zelo podobni. Skratka fajn filmčk.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Tudi meni Kraljica film za pogledat.
Marilyn 777
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: povsod malo...

Neprebrana objava Napisal/-a Marilyn 777 »

Sem včeraj pogledala film Stranger than fiction... kar luškan, tako malo tragična komedija, je za pogledat!
Emma Thompson in Dustin Hoffman sta enkratna kot vedno :cool:
...if it hurts, it's probably worth it...
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

a je kera gledala babilon? vsi ga ful hvaljo pa me zanima, če se ga res tok splača vidt.
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Js sm gledla Babilon ja. Je zanimiv, dost tragičen, zgodbe se te dotaknejo. Zanimiv način, kak ena puška poveže 4 različne zgodbe čist na različnih koncih sveta. Mogoče se na trenutke mal preveč vleče, ampak splošna ocena: vreden ogleda. Čeprav se mi zdi, da ni čist za vsakega gledalca.

Mam namen gledat še The prestige (ustvarjalci so isti kot v Mementu). Upam da bo fajn.
...
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

V soboto sem bla v kinu in gledala Parfum. Noh ja. Sem nekako mislila, da bo boljši film.
Tisto na koncu mi je bilo rahlo aam... ogabno. :eek: Ko se naparfumira in ga oni ljudje živega pojejo. :?
Ocena: 7.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

hvala, ker kadite ----> dober film, ampak moram priznati, da konca nisem videla. sem bla preveč "zaposlena"
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

skinny napisal/-a:V soboto sem bla v kinu in gledala Parfum. Noh ja. Sem nekako mislila, da bo boljši film.

Oyey v katerem kinu pa se to še sploh vrti?

Men je bil pa Parfum čista desetka.
...
ribicaX
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prelepa Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ribicaX »

gleda Skrivnostna sled (the prestige). zanimiv film, skoz napet. govori o dveh čarovnikih, ki tekmujeta med seboj, kdo je boljši. seveda na koncu zmaga najboljši :D dost nepredvidljiv konec

Naša mala miss me je pa malo razočarala. pričakovala sem več smeha. konec je bil pa res zanimiv. drugač pa čist lahkoten film, za sprostitev
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Kratki stiki (slo film). Tipičen slovenski film - prikaz povprečnega človeka in tistih malomeščanskih stanovanj, je zelo zbegano narejen, sicer na koncu sem vse skupaj spravla v eno zgodbo, ampak šele po pogovru z dvema prjatloma, tko da men ni bil všeč. Sem ga pa gledala izključno zato, ker je slovenski in me je zanimal, kaj so se spravl narest. :D
Aja, pa Cavazza igra (sicer tetraplegika, ampak za pogledat je še vseen ;) ).
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Angel girl napisal/-a:Včeri gledala Kraljico-se ga splača pogledat. Glavna igralka je res odlično odigrala gospo kraljico, zanimivo je blo vidt kaj se je dejansko dogajal v kraljevi družini ko je umrla princesa Diana. Dobr so zadel podobnosti resničnih oseb z igralci, ker so si res zelo podobni. Skratka fajn filmčk.

Meni je bil film tudi vsec. Se najbolj pa to, da so jo predstavili kot cloveka in ne kot eno zlobo, ki je sovrazila Diano (kaj so imeli bodo itak samo oni vedeli).
Mogoce me je malo razocaral lik Charlesa :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

ela85 napisal/-a:hvala, ker kadite ----> dober film, ampak moram priznati, da konca nisem videla. sem bla preveč "zaposlena"

Jaz sem ga gledala prejšnji teden. Meni je full vredi :)
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Včeraj sem bila na premieri filma The Pursuit of Happyness. Film mi je bil všeč; sonce posije ne glede na to koliko nas vse potisne ob tla samo vztrajaj in se trudi. Zgodba je še toliko bolj ganljiva zaradi 5 letnega otroka

P.S. Pa dobila Milka majčko :)
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

en najboljših filmov je bil zagotovo gejša, všče mi je bilo vse na filmu... na zadnje pa sem gledala apokalipto, ful dober pustolovski film, z malo preveč črne vsebine. v bistvu je prikazana gola resničnost ljudstva aztekov, pokazali so, kaj vse so morali v življenju prestati. boj za obstanek je nekaj najhujšega na svetu. drgač traja kar precej dolgo, sam je vreden ogleda

priporočam :eek:
Zaklenjeno