Kritike filmov!
-
- Sramežljivka
- Kraj: povsod malo...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Izbrisana land
- Kontakt:
-
- Sramežljivka
- Kraj: povsod malo...
-
- Kofetarica
Js sm gledla Babilon ja. Je zanimiv, dost tragičen, zgodbe se te dotaknejo. Zanimiv način, kak ena puška poveže 4 različne zgodbe čist na različnih koncih sveta. Mogoče se na trenutke mal preveč vleče, ampak splošna ocena: vreden ogleda. Čeprav se mi zdi, da ni čist za vsakega gledalca.
Mam namen gledat še The prestige (ustvarjalci so isti kot v Mementu). Upam da bo fajn.
Mam namen gledat še The prestige (ustvarjalci so isti kot v Mementu). Upam da bo fajn.
...
V soboto sem bla v kinu in gledala Parfum. Noh ja. Sem nekako mislila, da bo boljši film.
Tisto na koncu mi je bilo rahlo aam... ogabno.
Ko se naparfumira in ga oni ljudje živega pojejo.
Ocena: 7.
Tisto na koncu mi je bilo rahlo aam... ogabno.

Ocena: 7.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
gleda Skrivnostna sled (the prestige). zanimiv film, skoz napet. govori o dveh čarovnikih, ki tekmujeta med seboj, kdo je boljši. seveda na koncu zmaga najboljši
dost nepredvidljiv konec
Naša mala miss me je pa malo razočarala. pričakovala sem več smeha. konec je bil pa res zanimiv. drugač pa čist lahkoten film, za sprostitev

Naša mala miss me je pa malo razočarala. pričakovala sem več smeha. konec je bil pa res zanimiv. drugač pa čist lahkoten film, za sprostitev
Kratki stiki (slo film). Tipičen slovenski film - prikaz povprečnega človeka in tistih malomeščanskih stanovanj, je zelo zbegano narejen, sicer na koncu sem vse skupaj spravla v eno zgodbo, ampak šele po pogovru z dvema prjatloma, tko da men ni bil všeč. Sem ga pa gledala izključno zato, ker je slovenski in me je zanimal, kaj so se spravl narest.
Aja, pa Cavazza igra (sicer tetraplegika, ampak za pogledat je še vseen
).

Aja, pa Cavazza igra (sicer tetraplegika, ampak za pogledat je še vseen

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Angel girl napisal/-a:Včeri gledala Kraljico-se ga splača pogledat. Glavna igralka je res odlično odigrala gospo kraljico, zanimivo je blo vidt kaj se je dejansko dogajal v kraljevi družini ko je umrla princesa Diana. Dobr so zadel podobnosti resničnih oseb z igralci, ker so si res zelo podobni. Skratka fajn filmčk.
Meni je bil film tudi vsec. Se najbolj pa to, da so jo predstavili kot cloveka in ne kot eno zlobo, ki je sovrazila Diano (kaj so imeli bodo itak samo oni vedeli).
Mogoce me je malo razocaral lik Charlesa

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
en najboljših filmov je bil zagotovo gejša, všče mi je bilo vse na filmu... na zadnje pa sem gledala apokalipto, ful dober pustolovski film, z malo preveč črne vsebine. v bistvu je prikazana gola resničnost ljudstva aztekov, pokazali so, kaj vse so morali v življenju prestati. boj za obstanek je nekaj najhujšega na svetu. drgač traja kar precej dolgo, sam je vreden ogleda
priporočam
priporočam