Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a blue eye »

urszika nerodna situacija ja..mal merkaj zdj, sam pomoje si jo pa vzela pa se res ne spomniš..
Za dežjem vedno posije sonce!!
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

urszika napisal/-a:Kaj se je pa men naredil.. Ob petih me je zmanjkal, sm bla zmatrana, ob šestih pa jemljem tabletke.. In sm mela definitivno alarm naštiman na telefonu, Zbudila sm se ob osmih, in se spomnim da moram tabletko vzet ane. Pogledam tablco, in tabletka za petek že manjka :eek: Zdej je možno, da sm vzela ko sm slišala alarm in sm napol spala (kokr včasih se po telefonu pogovarjam med spanjem pa se pol nč ne spomnm), sam js nimam blage veze, res temo mam. Zdej pa ok, tabletke ni, sam če sm jo zaspana jemala mi je magari lahko tud mimo ust padla :) Sam tko, zanimivo in nadležno no.. Bom rajš pazla pa kondomi pa to zdej do konca te tablce :?

hm jaz mam tudi neke čudne očutke zarad teh tablet...hehe...ker jih tui jem ob 6 vjutro..pa mam včasih pouk bolj pozno in torej se zbudim sam zarad tablete in grem pol nazaj spat..in včasih res niam pojma kdaj mi je ratalo tableto vzet..hehe....al pa ko jo pojem...nisem ziher al sem jo pogoltnila al mi je v vlašo od vode padla....nevem zakaj mam take bedaste fobije....: :eek:
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

Ah sej take panike pa res ni treba delat. Jst jo enostavno vzamem zjutri, ko vstanem, pa če je to ob pol 7h al pa ob 10h. Pa jih jemlem že kr neki časa in nism mela še nikol nobene panike... :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

jst tud nisem imela nikoli točne ure, jemala sem jih zvečer, pol pa je to lahko bilo ob 19 ali pa ob 24, če sem bila kje zunaj.
pa v vseh teh letih ni bilo nikoli problemov.
Se mi zdi, da res ni treba pretiravat...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

A je kera morala plačat tud katere druge KT al samo Logest? V mojem primeru me to zanima za Femoden :?
jullia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a jullia »

mene pa za rigevidon :)
marjetica777
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a marjetica777 »

papaya napisal/-a:
marjetica777 napisal/-a:Jst sem tudi morala doplačat Logest. Imam pa eno novo vprašanje. Jst sem začela en dan kasneje jemat tabletke, tako da sem v bistvu imela 8 dnevni premor. Je lahko kaj narobe?

Vbistvu se premora ne sme nikoli podaljševati. Lahko se ga edino skrajša. Tko da bi bila priporočljiv 7 dnevna dodatna zaščita, samo zdej je itaq že mimo..
Upam, da ne bo nič narobe, naslednjič pa malo več pozornosti na datume :zwinker:

Veš kaj vsakemu se kdaj zgodi, bla je pa fora, da nisem bla doma, pa nisem vedla, da bom tak dolgo odsotna, mogla bi pridit tist dan domov, ampak sem en dan kasneje, pa se mi je zdel da ne more bit nič narobe, potem pa mi je frendica rekla da je. Vsakemu se lahko zgodi a ne in zarad ene napakice zdej plačevat celo življenje. Res me ni treba obtoževat, se sama dost krivo počutim, sam fora je da res nisem vedela.
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a papaya »

Mislim dj no..a te kdo obtožuje?
Jst sem samo napisala, tko kod je..pa brez zamere.
Sicer pa vem, da se to lahko vsakemu kdaj zgodi.
lp
marjetica777
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a marjetica777 »

A obstaja kak test ki bi ga lahko že zdaj naredila?
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a papaya »

Spet jst :D
Da bo test zanesljiv, ga lahko delaš šele po izostanku menstruacije. lahko že 1. dan izostanka (nabrati se mora pač dovolj nosečniškega hormona, da test pokaže nosečnost, če je le ta prisotna) Vsekakopr pa mora preteči vsaj nekje 14 dni od kritičnega spolnega odnosa, pa do dneva opravljanja testa. Ker se nosečnost ne razvije takoj po spolnem odnosu..če me razumeš.
lp pa brez živciranja, ker nima nobenega pomena.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

metuljčica* napisal/-a:A je kera morala plačat tud katere druge KT al samo Logest? V mojem primeru me to zanima za Femoden :?

Šla danes po femoden in ni nič za doplačat :D
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Jaz pa prejle po Logest, pa tudi ni bilo nič za doplačat. Tole je najbl skrivnostna zadeva ever. :)
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Mogoče tiste, ki so po 18. letu starosti pozabile podaljšat zavarovanje in nest tja potrdilo o šolanju na zavod za zdravstvo. Nevem, mogoče ma veze s tem.
I laugh at gilded butterflies.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

To nemore bit, ker to sm jz pozabila pa mi sploh ni hotla recepta dat..... oz. ga narest... tko da sm najprej mamic rekla da mi to zrihta...
Uporabniški avatar
ice-red
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a ice-red »

tud sama imam tablet logest. men so ful zakon. odkar jih jem, mam ful manšo menstro, pa še trebuh me ne boli več. ker včasih me je ful bolu. enkrat sm prekinla, pa je blo spet isto mela sm ful močno, pa še trebuh me je bolu. tko da nimam nič prot tabletam. baje so celo zdrave.
Zaklenjeno