Kontracepcijske tabletke
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
urszika napisal/-a:Kaj se je pa men naredil.. Ob petih me je zmanjkal, sm bla zmatrana, ob šestih pa jemljem tabletke.. In sm mela definitivno alarm naštiman na telefonu, Zbudila sm se ob osmih, in se spomnim da moram tabletko vzet ane. Pogledam tablco, in tabletka za petek že manjkaZdej je možno, da sm vzela ko sm slišala alarm in sm napol spala (kokr včasih se po telefonu pogovarjam med spanjem pa se pol nč ne spomnm), sam js nimam blage veze, res temo mam. Zdej pa ok, tabletke ni, sam če sm jo zaspana jemala mi je magari lahko tud mimo ust padla
Sam tko, zanimivo in nadležno no.. Bom rajš pazla pa kondomi pa to zdej do konca te tablce
hm jaz mam tudi neke čudne očutke zarad teh tablet...hehe...ker jih tui jem ob 6 vjutro..pa mam včasih pouk bolj pozno in torej se zbudim sam zarad tablete in grem pol nazaj spat..in včasih res niam pojma kdaj mi je ratalo tableto vzet..hehe....al pa ko jo pojem...nisem ziher al sem jo pogoltnila al mi je v vlašo od vode padla....nevem zakaj mam take bedaste fobije....:

Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
- metuljčica*
- Cosmofrik
-
- Sramežljivka
papaya napisal/-a:marjetica777 napisal/-a:Jst sem tudi morala doplačat Logest. Imam pa eno novo vprašanje. Jst sem začela en dan kasneje jemat tabletke, tako da sem v bistvu imela 8 dnevni premor. Je lahko kaj narobe?
Vbistvu se premora ne sme nikoli podaljševati. Lahko se ga edino skrajša. Tko da bi bila priporočljiv 7 dnevna dodatna zaščita, samo zdej je itaq že mimo..
Upam, da ne bo nič narobe, naslednjič pa malo več pozornosti na datume
Veš kaj vsakemu se kdaj zgodi, bla je pa fora, da nisem bla doma, pa nisem vedla, da bom tak dolgo odsotna, mogla bi pridit tist dan domov, ampak sem en dan kasneje, pa se mi je zdel da ne more bit nič narobe, potem pa mi je frendica rekla da je. Vsakemu se lahko zgodi a ne in zarad ene napakice zdej plačevat celo življenje. Res me ni treba obtoževat, se sama dost krivo počutim, sam fora je da res nisem vedela.
-
- Sramežljivka
Spet jst
Da bo test zanesljiv, ga lahko delaš šele po izostanku menstruacije. lahko že 1. dan izostanka (nabrati se mora pač dovolj nosečniškega hormona, da test pokaže nosečnost, če je le ta prisotna) Vsekakopr pa mora preteči vsaj nekje 14 dni od kritičnega spolnega odnosa, pa do dneva opravljanja testa. Ker se nosečnost ne razvije takoj po spolnem odnosu..če me razumeš.
lp pa brez živciranja, ker nima nobenega pomena.

Da bo test zanesljiv, ga lahko delaš šele po izostanku menstruacije. lahko že 1. dan izostanka (nabrati se mora pač dovolj nosečniškega hormona, da test pokaže nosečnost, če je le ta prisotna) Vsekakopr pa mora preteči vsaj nekje 14 dni od kritičnega spolnega odnosa, pa do dneva opravljanja testa. Ker se nosečnost ne razvije takoj po spolnem odnosu..če me razumeš.
lp pa brez živciranja, ker nima nobenega pomena.