Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

ja, men je rekla naj drugič kar spet mi logest piše...ker možno da ne bo več.... ampak da trenutno je cena tak visoka da zavarovalnica ne pokrije celotne.... ker pač krijejo sm do neke meje.... je rekla da se cene ful spreminjajo....
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

jullia napisal/-a:zakaj pa ne bi verjela, da je pri vzajemni? sej na zunaj se ravno ne opazi, kje si zavarovan, najpogostejša tema pogovorov ob kofetu pa to tudi ni :)

:D full čudn sm se izrazla.. ne vem, da ni pr vzajemni,... pa tut nima znakov :D
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

jaz sem jih šla iskat v ponedeljek, pa nisem nič plačala :wink: iz kje pa ste tiste, ki ste morale doplačat?
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

^kranj
marjetica777
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a marjetica777 »

Jst sem tudi morala doplačat Logest. Imam pa eno novo vprašanje. Jst sem začela en dan kasneje jemat tabletke, tako da sem v bistvu imela 8 dnevni premor. Je lahko kaj narobe?
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

mislim da hujše panike ni.... pomoje ne no...jaz osebno bi sicer naslednji dan dve potem vzela....preberi si v navodilih...pomoje kaj piše
marjetica777
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a marjetica777 »

Nimam več :( Drugače pa je od tega že kakšnih 10 dni in potem sem že imela spolne odnose. Meni osebno se je zdelo, da ne more bit nič narobe, potem pa sem omenila prijateljici, ona pa je rekla, da tega nikakor ne bi smela nardit in da njej se zdi da je lahko kej narobe. :oops:
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

boš vidla čez 11 dni ko bo čas za menstruacijo
ma mislim da ni lih sile narobe
ker tabletka ne učinkuje sam 24 ur....tut kaj več
drugače tut tistih 7 dni vmes ne bi bil 100% zaščiten....
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Premor mora biti nujno 7-dnevni. Po tem zaščita začne padat. Tako da zaščitena zihr nisi bila več toliko, kot če bi tabletko vzela 8. dan, ampak to še ne pomeni, da se je dejansko kaj zgodilo. Upaj na najboljše, v prihodnosti si pa zapomni, da lahko premor kvečjemu skrajšaš in ne podaljšaš.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Logest se ponovem plačuje? Dobro da vem, da nebom šla v lekarno brez denarnice :)
Kolko je za doplačat??
I laugh at gilded butterflies.
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Jaz sem za 3 škatlice plačala 3.74 EUR tam nekje mogoče kakšen cent manj ali več....
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

*_nincy_* napisal/-a:Slika

Pa si vprašala, zakaj ti na računu piše samo obvezno zavarovanje, če pa praviš, da imaš tudi dodatno?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Sem ja in mi je rekla da tako je povsod in da jaz nisem izjema....sej pravim da mi niti ni znala razložiti zakaj?

Ker sva šle res z mami v iskalno akcijo zakaj mi piše samo obvezno,če pa ve ona da ima tudi dodatno...na zavarovalnici so vse to potrdili...v lekarni pa samo da so za plačevati pa tudi če sem zavarovana za ne vem kaj še vse!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a papaya »

marjetica777 napisal/-a:Jst sem tudi morala doplačat Logest. Imam pa eno novo vprašanje. Jst sem začela en dan kasneje jemat tabletke, tako da sem v bistvu imela 8 dnevni premor. Je lahko kaj narobe?

Vbistvu se premora ne sme nikoli podaljševati. Lahko se ga edino skrajša. Tko da bi bila priporočljiv 7 dnevna dodatna zaščita, samo zdej je itaq že mimo..
Upam, da ne bo nič narobe, naslednjič pa malo več pozornosti na datume :zwinker:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Kaj se je pa men naredil.. Ob petih me je zmanjkal, sm bla zmatrana, ob šestih pa jemljem tabletke.. In sm mela definitivno alarm naštiman na telefonu, Zbudila sm se ob osmih, in se spomnim da moram tabletko vzet ane. Pogledam tablco, in tabletka za petek že manjka :eek: Zdej je možno, da sm vzela ko sm slišala alarm in sm napol spala (kokr včasih se po telefonu pogovarjam med spanjem pa se pol nč ne spomnm), sam js nimam blage veze, res temo mam. Zdej pa ok, tabletke ni, sam če sm jo zaspana jemala mi je magari lahko tud mimo ust padla :) Sam tko, zanimivo in nadležno no.. Bom rajš pazla pa kondomi pa to zdej do konca te tablce :?
Zaklenjeno