Kontracepcijske tabletke
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
Premor mora biti nujno 7-dnevni. Po tem zaščita začne padat. Tako da zaščitena zihr nisi bila več toliko, kot če bi tabletko vzela 8. dan, ampak to še ne pomeni, da se je dejansko kaj zgodilo. Upaj na najboljše, v prihodnosti si pa zapomni, da lahko premor kvečjemu skrajšaš in ne podaljšaš.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Sem ja in mi je rekla da tako je povsod in da jaz nisem izjema....sej pravim da mi niti ni znala razložiti zakaj?
Ker sva šle res z mami v iskalno akcijo zakaj mi piše samo obvezno,če pa ve ona da ima tudi dodatno...na zavarovalnici so vse to potrdili...v lekarni pa samo da so za plačevati pa tudi če sem zavarovana za ne vem kaj še vse!
Ker sva šle res z mami v iskalno akcijo zakaj mi piše samo obvezno,če pa ve ona da ima tudi dodatno...na zavarovalnici so vse to potrdili...v lekarni pa samo da so za plačevati pa tudi če sem zavarovana za ne vem kaj še vse!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
marjetica777 napisal/-a:Jst sem tudi morala doplačat Logest. Imam pa eno novo vprašanje. Jst sem začela en dan kasneje jemat tabletke, tako da sem v bistvu imela 8 dnevni premor. Je lahko kaj narobe?
Vbistvu se premora ne sme nikoli podaljševati. Lahko se ga edino skrajša. Tko da bi bila priporočljiv 7 dnevna dodatna zaščita, samo zdej je itaq že mimo..
Upam, da ne bo nič narobe, naslednjič pa malo več pozornosti na datume

Kaj se je pa men naredil.. Ob petih me je zmanjkal, sm bla zmatrana, ob šestih pa jemljem tabletke.. In sm mela definitivno alarm naštiman na telefonu, Zbudila sm se ob osmih, in se spomnim da moram tabletko vzet ane. Pogledam tablco, in tabletka za petek že manjka
Zdej je možno, da sm vzela ko sm slišala alarm in sm napol spala (kokr včasih se po telefonu pogovarjam med spanjem pa se pol nč ne spomnm), sam js nimam blage veze, res temo mam. Zdej pa ok, tabletke ni, sam če sm jo zaspana jemala mi je magari lahko tud mimo ust padla
Sam tko, zanimivo in nadležno no.. Bom rajš pazla pa kondomi pa to zdej do konca te tablce