Sicer pa: bolš 5 jurjou na leto, kot pa vsake tri mesece 6 jurjou za Yarino.
urszika napisal/-a:A dej bedaki! Kako bodo še Logest za plačat... Js sm itak rekla da bom probala mal Yarino zdej, če mi bo dala, ta je itak za plačat. Sam tale Bručan je res smotan. Pa grd![]()
MsN napisal/-a:urszika napisal/-a:A dej bedaki! Kako bodo še Logest za plačat... Js sm itak rekla da bom probala mal Yarino zdej, če mi bo dala, ta je itak za plačat. Sam tale Bručan je res smotan. Pa grd![]()
Pa kaj vam je, saj se ni nobena napisala, da je logest za placat... Jaz ne verjamem, da je to res, ker sem bila v pon. v lekarni pa nisem nic placala, niti mi ni farmacevtka ali med. sestra kaj omenila, sem pa vprasala, zakaj mi ne more napisat vec kot 3 skatlice pa je rekla, da zavarovalnica ne pusti. Kaj pa vem... to je vse po domace urejeno, kakor katera ambulanta poslujeKar sploh ni fer, ce lahko nekdo dobi 9 skatlic naenkrat, jaz pa moram vmes se 2x tja in cakat... Poleg tega ugotavljam, da mlada dekleta kt sploh ne jemljejo resno - pridejo po recept, potem pa jih jejo kot bonboncke, kdaj se pac spomnijo, vmes pa cvikajo, ali so nosece. To je sele izguba drzavnega denarja
*_nincy_* napisal/-a:MsN napisal/-a:urszika napisal/-a:A dej bedaki! Kako bodo še Logest za plačat... Js sm itak rekla da bom probala mal Yarino zdej, če mi bo dala, ta je itak za plačat. Sam tale Bručan je res smotan. Pa grd![]()
Pa kaj vam je, saj se ni nobena napisala, da je logest za placat... Jaz ne verjamem, da je to res, ker sem bila v pon. v lekarni pa nisem nic placala, niti mi ni farmacevtka ali med. sestra kaj omenila, sem pa vprasala, zakaj mi ne more napisat vec kot 3 skatlice pa je rekla, da zavarovalnica ne pusti. Kaj pa vem... to je vse po domace urejeno, kakor katera ambulanta poslujeKar sploh ni fer, ce lahko nekdo dobi 9 skatlic naenkrat, jaz pa moram vmes se 2x tja in cakat... Poleg tega ugotavljam, da mlada dekleta kt sploh ne jemljejo resno - pridejo po recept, potem pa jih jejo kot bonboncke, kdaj se pac spomnijo, vmes pa cvikajo, ali so nosece. To je sele izguba drzavnega denarja
JA LOGEST SO ZA PLAČEVATI! Bom pa zate ki si takooooo prepričana da to ni res skenirala račun ampak ga dobiš šele v ponedeljek ker doma nimam skenerja.(učitno tukaj brez dokazil resnično ne gre)
Veš nobeno mlado dekle ne poje nič več tabletk kot ti!In če je to kar koli name letel jih imam 20 pa od tega jem pol leta tabletke še to ne in jih preklemansko resno jemlem.Kdor jih pa ne je pa to čisto njen problem sej se ona sekira ali bo zanisila ali ne.
Fora je pa v temu da zavarovalnica krije 90% za kontracepcijske tabletke ostalo bi pa plačevale same.
MsN napisal/-a:MsN napisal/-a:Pa kaj vam je, saj se ni nobena napisala, da je logest za placat...