Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

A dej bedaki! Kako bodo še Logest za plačat... Js sm itak rekla da bom probala mal Yarino zdej, če mi bo dala, ta je itak za plačat. Sam tale Bručan je res smotan. Pa grd :)
Sicer pa: bolš 5 jurjou na leto, kot pa vsake tri mesece 6 jurjou za Yarino.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

urszika napisal/-a:A dej bedaki! Kako bodo še Logest za plačat... Js sm itak rekla da bom probala mal Yarino zdej, če mi bo dala, ta je itak za plačat. Sam tale Bručan je res smotan. Pa grd :)

Pa kaj vam je, saj se ni nobena napisala, da je logest za placat... Jaz ne verjamem, da je to res, ker sem bila v pon. v lekarni pa nisem nic placala, niti mi ni farmacevtka ali med. sestra kaj omenila, sem pa vprasala, zakaj mi ne more napisat vec kot 3 skatlice pa je rekla, da zavarovalnica ne pusti. Kaj pa vem... to je vse po domace urejeno, kakor katera ambulanta posluje :roll: Kar sploh ni fer, ce lahko nekdo dobi 9 skatlic naenkrat, jaz pa moram vmes se 2x tja in cakat... Poleg tega ugotavljam, da mlada dekleta kt sploh ne jemljejo resno - pridejo po recept, potem pa jih jejo kot bonboncke, kdaj se pac spomnijo, vmes pa cvikajo, ali so nosece. To je sele izguba drzavnega denarja :roll:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

MsN napisal/-a:
urszika napisal/-a:A dej bedaki! Kako bodo še Logest za plačat... Js sm itak rekla da bom probala mal Yarino zdej, če mi bo dala, ta je itak za plačat. Sam tale Bručan je res smotan. Pa grd :)

Pa kaj vam je, saj se ni nobena napisala, da je logest za placat... Jaz ne verjamem, da je to res, ker sem bila v pon. v lekarni pa nisem nic placala, niti mi ni farmacevtka ali med. sestra kaj omenila, sem pa vprasala, zakaj mi ne more napisat vec kot 3 skatlice pa je rekla, da zavarovalnica ne pusti. Kaj pa vem... to je vse po domace urejeno, kakor katera ambulanta posluje :roll: Kar sploh ni fer, ce lahko nekdo dobi 9 skatlic naenkrat, jaz pa moram vmes se 2x tja in cakat... Poleg tega ugotavljam, da mlada dekleta kt sploh ne jemljejo resno - pridejo po recept, potem pa jih jejo kot bonboncke, kdaj se pac spomnijo, vmes pa cvikajo, ali so nosece. To je sele izguba drzavnega denarja :roll:

JA LOGEST SO ZA PLAČEVATI! Bom pa zate ki si takooooo prepričana da to ni res skenirala račun ampak ga dobiš šele v ponedeljek ker doma nimam skenerja. :) (učitno tukaj brez dokazil resnično ne gre)

Veš nobeno mlado dekle ne poje nič več tabletk kot ti!In če je to kar koli name letel jih imam 20 pa od tega jem pol leta tabletke še to ne in jih preklemansko resno jemlem.Kdor jih pa ne je pa to čisto njen problem sej se ona sekira ali bo zanisila ali ne.

Fora je pa v temu da zavarovalnica krije 90% za kontracepcijske tabletke ostalo bi pa plačevale same.
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

*_nincy_* napisal/-a:
MsN napisal/-a:

JA LOGEST SO ZA PLAČEVATI! Bom pa zate ki si takooooo prepričana da to ni res skenirala račun ampak ga dobiš šele v ponedeljek ker doma nimam skenerja. :) (učitno tukaj brez dokazil resnično ne gre)

Veš nobeno mlado dekle ne poje nič več tabletk kot ti!In če je to kar koli name letel jih imam 20 pa od tega jem pol leta tabletke še to ne in jih preklemansko resno jemlem.Kdor jih pa ne je pa to čisto njen problem sej se ona sekira ali bo zanisila ali ne.

Fora je pa v temu da zavarovalnica krije 90% za kontracepcijske tabletke ostalo bi pa plačevale same.

Hmm ali jaz slabo vidim ali pa se ti razburjas za brezveze - nikjer nisem nic napisala o tebi, zato ne vem od kod jeza :?

Lahko prilepis racun, jaz nisem placala nic, zato pac pravim, da o tem ne vem nic in zame (se) niso placljive.
Mogoce je fora v zavarovalnini... imas status studenta in s tem zdr. zavarovanje?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Kolikor jaz vem, naj bi bila kontracepcija (razen Mirene - obročka) krita iz obveznega zavarovanja, torej dodatno zavarovanje ne bi smelo biti tu pomembno.
Sem pa jaz res že pred nekaj meseci brala, da morajo nekatere punce doplačevati nekaj malega za določene tabletke, pa ne za Yarino, ampak tudi za ostale.
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

nincy mislim, da glede resnosti jemanja ni nič letelo nate, ampak na splošno na vsa dekleta, ki se s tem igrajo.....
je pa res, da je zelo dvoumljivo, da si morala doplačati KT, vsaj če imaš priskrbljeno zdr.zavarovanje.... sem se pozanimala še na enem forumu, pa je rekla ena da je šla v petek po Femoden, pa niso bile za doplačat. Tko da upam, da res ne bo prišlo v prakso plačevanje kontracepcije, ker potem smo pa naj*****...... če bo ratala vsa kontracepcija plačljiva pa mislim, da je to že popolnoma politična stvar....
Sej ti verjamemo, da si jih plačala, nevem zakaj bi kdo o tem lagal, sam res je bedno čist.... jz bi se pomoje kr skregala tm :!: :?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

ma mrš če so res za plačat.. lih zdej k sm jih začela jemat :( pa tok pozitivnih stvari.. ok razn tega da sm se začela redit v rit pa stegna..PRECEJ :eek: :eek:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Jaz sem sedaj clo pisala popovim zdravnikom in še na zdravniške nasvete,ker ne vem ali so me pošteno nategnili s tem doplačevanjem
ali kaj za hudiča se dogaja:evil:
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

*_nincy_* napisal/-a:Jaz sem sedaj clo pisala popovim zdravnikom in še na zdravniške nasvete,ker ne vem ali so me pošteno nategnili s tem doplačevanjem
ali kaj za hudiča se dogaja:evil:

no pa sporoč pol tuki :) :wink: mene tud zdej ful zanima kaj je s tem....
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

MsN napisal/-a:
MsN napisal/-a:Pa kaj vam je, saj se ni nobena napisala, da je logest za placat...

Hmm ali jaz slabo vidim ali pa se ti razburjas za brezveze - nikjer nisem nic napisala o tebi, zato ne vem od kod jeza [/quote]

Heh ubistvu si lih o njej pisala, ker je ona nas obvestila, da je morala plačat Logest, in pol se je razvila debata.
No jaz grem v torek na pregled in po recept (mogoče bom menjala za Yarino) pa bom vprašala kako je s tem, in vas obvestim.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Tukaj je še ena ki ma Logest - in nikoli ne plačujem nič. Mislim da so vse kontracepcijske zastonj, saj greš prej k ginekologinji ki ti pol da recept.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

g00fy_qa napisal/-a:Tukaj je še ena ki ma Logest - in nikoli ne plačujem nič. Mislim da so vse kontracepcijske zastonj, saj greš prej k ginekologinji ki ti pol da recept.

Vse niso zastonj - Yarina in mislim da še ene na Y so za doplačat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^ja to že, ampk zdje je baje neki na novo.. preberta si par strani nazaj da so mogle ene DOPLAČAT :x
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

ja a kdo pravi da nista brale? verjamem da sta, brezveze se neki jezit tu.. :?
pač vsak ma svojo izkušnjo, v eni lekarni so trenutno še zastonj, nekje za plačat, čisto odvisno je od lekarne do lekarne (?), sploh pa tu v Sloveniji, ko ni nič poštimano glede lekarn, ko grem npr. v eno lekarno dobim ista zdravila brez doplačila, grem v drugo, morm doplačat.
sploh pa, če ta zakon al karkoli že je o plačilu tabletk, vse lekarne bo že doseglo v kratkem, če to drži...
al pa je fora celo v zavarovanju, kdove.

itak pa je urszika napisala da nas obvesti, ko gre k gin., pa *_nincy_* tud, da bo skenirala.. bomo že zvedle
:wink:
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Slika

No prilagam račun vsem tisti,ki ne verjamejo!
Zaklenjeno