Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

jullia napisal/-a:tuje izkušnje ti ne bodo tukaj prav nič pomagale, ker vsakemu organizmu druge tabletke pašejo.

Se strinjam. Moja kolegica se je zredila ravno po Diane 35, po Logest pa potem več ne. Tak da je čisto od posameznice odvisno.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

*TIHANA*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *TIHANA* »

men je ginekolog predpisu HARMONET.. morm rečt da sm jih precej dobr prenašala, edin kar sm opazila je bla malo bolj suha koža :? ampak sm to zrihtala z Bebica kremnim fluidom.. jemala sm jih pol leta, zdej jih ne jemljem že od septembra.
nism se zredila, obrdžala sm svojo težo in celo zgubila kak kg, nism mela mozoljev... edino celulit sm pa res dobila ja :? ampak ko sem jih nehala jemat, se mi je tud to popravilo samo od sebe.
jih pa ne mislim več jemat, in to zarad tega ker mamo v familji raka na dojki.. raj ne tvegam vseen.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

js sm dobla kile gr + celulit po logestu :oops: pač v teh 2 ali 3 letih se je teža vzdignila za ene 6 kg :oops: pač prej sem bla presušena, zdaj pa glih prav, tudi itm je vredu :) jutri je pa prvi dan, ko ne bom nadaljevala z jemanjem logesta, dojst ga mam zaenkrat oz. hočem videt če se bo razpoloženje kaj spremenilo, ker sem ful razdražljiva, al začnem takoj kričat al pa se mi ulijejo solze, če se s kom kaj skregam. prej se mi to ni dogajalo. pa tud sla je čist na podnu, sploh nočem več.. sem 99,9% prepričana, da so tabletke krive. :? celulit ja, to je pa blem. težko se ga je znebit, samo upam da bo zdaj brez tabletk kaj pomagalo. pa ne vem a vplivajo KT tudi na lase? ker mi zadnje leto ful preveč izpadajo
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
Catharine
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Planet Earth

Neprebrana objava Napisal/-a Catharine »

amital kok cajta pa boš zdej brez tabletk? al boš druge začela jemat?

jst sm zdej kake dva tedna brez tabletk, ker sm se odločila, da jih do nadaljnega ne jemljem. Pač bomo pazil pri seksu in to je to. Sm pa opazila, da sm zdej bolš volje kukr sm bla prej in full mam željo po seksu :D
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Jaz imam logest in sem bila prej tudi bolj suha, zdaj sem se po skoraj letu in pol jemanja zredila za ene 5kg+celulit, ampak ne vem, ali gre vse pogojevati s kt, ker se res bolj svoh gibam (beri nic ali minimalno) in verjetno sem zato pridobila na kg... Kaj vem, zaenkrat se ne sekiram pretirano, ker imam glede na visino po moje kar primerno kilazo...

So se mi pa z jemanjem kt zaceli ful mastiti lasje... drugace imam zelo zelo suhe, zdaj pa opazam, da se mi lasisce hitro zmasti.. mogoce res zaradi kt ali pa stresa.
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Catharine napisal/-a:amital kok cajta pa boš zdej brez tabletk? al boš druge začela jemat?

jst sm zdej kake dva tedna brez tabletk, ker sm se odločila, da jih do nadaljnega ne jemljem. Pač bomo pazil pri seksu in to je to. Sm pa opazila, da sm zdej bolš volje kukr sm bla prej in full mam željo po seksu :D

ene 3-4 mesece planiram da bo za zdržat brez kt :) ker drugač ful paniko ženem ker kondomom ne zaupam 100%. drugač pa dokler da se telo ščisti, pol bom pa verjetno šla na druge kt
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

amital napisal/-a:js sm dobla kile gr + celulit po logestu :oops: pač v teh 2 ali 3 letih se je teža vzdignila za ene 6 kg :oops: pač prej sem bla presušena, zdaj pa glih prav, tudi itm je vredu :) jutri je pa prvi dan, ko ne bom nadaljevala z jemanjem logesta, dojst ga mam zaenkrat oz. hočem videt če se bo razpoloženje kaj spremenilo, ker sem ful razdražljiva, al začnem takoj kričat al pa se mi ulijejo solze, če se s kom kaj skregam. prej se mi to ni dogajalo. pa tud sla je čist na podnu, sploh nočem več.. sem 99,9% prepričana, da so tabletke krive. :? celulit ja, to je pa blem. težko se ga je znebit, samo upam da bo zdaj brez tabletk kaj pomagalo. pa ne vem a vplivajo KT tudi na lase? ker mi zadnje leto ful preveč izpadajo

Joj enako, js se morm kr prepričat, da se mi da seksat joj... In ta celulit tudi, od kod je to pršlo... :? Kil mam pa itak več kot preveč.
Kar se tiče kričanja, to sm js že skoz delala, jokala sm pa prva dva mesca ko sm se navajala...
Js bom zdej ginekologinjo na pregledu vprašala, a se mi splača menjat, a nj par mesecev neham jemat in vidim, če bo kaj boljše... Probala bi Yarino, sam me moti, ker so za doplačat. Bom vidla kaj bo rekla :)
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a any_any »

Kolko pa je za doplacat za Yarino? A ima katera izkusnje s temi kt?
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Mislim, da je blo pr Yarini okol dva tistoč na škatlico (nevem, kok € je to)... Bodo druge bolj vedle, ki majo te tabletke :wink:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

1900 (sit) pa še neki, mal mnj k 2000, v evrih pa nebi vedla točno.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

jz se zredila nisemampak dobila sem pa oooogromno celulita... nevem kako nej se ga znebim, tabletk pa ne mislm nehat jemat, ker kondomom se manj zaupam...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

el bou, glede tega sem se js trudla, pila ogromne količine vode, se gibala, se poskušala zdravo prehranjevati, pomagalo pa ni nič. samo pozna se mi samo če kožo skup stisnem, drugače kolk tejk zgleda. samo so pa ble kt krive, druge razlage ne vidim :?
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Hmm prvič slišim za to, da dobiš celulit od tabletk. Koliko časa si jih pa jemala, preden si opazila več celulita na sebi?
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

js približno 3 leta
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objava Napisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L »

pa vse tabletke povzročijo večji nastanek celulita al sam določene??
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Zaklenjeno