jullia napisal/-a:tuje izkušnje ti ne bodo tukaj prav nič pomagale, ker vsakemu organizmu druge tabletke pašejo.
Se strinjam. Moja kolegica se je zredila ravno po Diane 35, po Logest pa potem več ne. Tak da je čisto od posameznice odvisno.
jullia napisal/-a:tuje izkušnje ti ne bodo tukaj prav nič pomagale, ker vsakemu organizmu druge tabletke pašejo.
Catharine napisal/-a:amital kok cajta pa boš zdej brez tabletk? al boš druge začela jemat?
jst sm zdej kake dva tedna brez tabletk, ker sm se odločila, da jih do nadaljnega ne jemljem. Pač bomo pazil pri seksu in to je to. Sm pa opazila, da sm zdej bolš volje kukr sm bla prej in full mam željo po seksu
amital napisal/-a:js sm dobla kile gr + celulit po logestupač v teh 2 ali 3 letih se je teža vzdignila za ene 6 kg
pač prej sem bla presušena, zdaj pa glih prav, tudi itm je vredu
jutri je pa prvi dan, ko ne bom nadaljevala z jemanjem logesta, dojst ga mam zaenkrat oz. hočem videt če se bo razpoloženje kaj spremenilo, ker sem ful razdražljiva, al začnem takoj kričat al pa se mi ulijejo solze, če se s kom kaj skregam. prej se mi to ni dogajalo. pa tud sla je čist na podnu, sploh nočem več.. sem 99,9% prepričana, da so tabletke krive.
celulit ja, to je pa blem. težko se ga je znebit, samo upam da bo zdaj brez tabletk kaj pomagalo. pa ne vem a vplivajo KT tudi na lase? ker mi zadnje leto ful preveč izpadajo