Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

***mecena*** napisal/-a:moja tašča je baš super :D tko,pogovarja se,zafrkava se,pa mislim da me ma rada :D

Tut jst sm tko misla... nekoc :lach: :lach:
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

nutella napisal/-a:
***mecena*** napisal/-a:moja tašča je baš super :D tko,pogovarja se,zafrkava se,pa mislim da me ma rada :D

Tut jst sm tko misla... nekoc :lach: :lach:

Glej ga zlomka. Pa nas je vec takih. No, mogoce pa le svojo ljubezen do nas izrazajo na "malce nenavadne nacine". :lol:
meli c
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kranj

Neprebrana objava Napisal/-a meli c »

tiste, ki ste naletele na dobre tasce sploh ne veste kako sm vam "fous". js se s svojo bodoco tasco namrec ne razumem dobro. no lahko recem da kr s celo njegovo familijo ne hehe (sj sm se ze tolk presekirala da mi je ze kr smesn use skupi)! prvo kar jih moti na meni je to da nism njihove narodnosti, drugo pa je to, da sm vzgojena tako da se najprej izobrazim, nardim svojo kariero in potem pride na vrsto druzina itd... ker hodim na faks in imam dobro sluzbo to njih moti, ker potem nisem dost casa doma pr njihovem sincku da mu kuham (da ne bo pomote midva mava odnose urejene in tut on se jim smeje)! ker za njih je dobra tista k je po cele dneve doma in kuha, pospravla in cisti... js se pa smejem, ker zivijo v drugem svetu...
Uporabniški avatar
Queeny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Queeny »

Moja tašča je zaenkrat v redu...fajn gospa, bi laho rekla :zustimm: ful se skos pogovarja z mano, v glavnem fajn fajn fajn! Ampak problem nastane, ko se gre za tasta :nixweiss: sploh nevem kaj si misl o meni, ker se z mano sploh ne pogovarja. nevem, če je blo 1x da me je neki vprašal čist btw.. hudoooo ker res nevem kaj si misli, al je pa človek samo take zaprte narave :D nevem! to sem povedala tudi fantu, da mi je neprijetno ker nevem kaj si stari misli o meni, ampak on reče da je vse vredu, da pač takšen je.. :?
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a margicka »

tiasha napisal/-a:Jst sm že 4 leta s svojim fantom, no skor 4 leta pa pol in se že ves ta čas fullllllllllll dobr razumem z njegovo mami ... :wink: :D Res nikol nism mela nobenih problemou z njo, fulllllll je prjazna, vse se lahko pogovarjam z njo, vedno mi pravi, da bo na moji strani in ne na fantovi, če se bova kregala ... :lol: Ja mora držat z žensko ne ... :wink: Skupi sva šle tut že v šoping, vedno mi kej lepega kupi če kam gre pa tut za vse rojstne dneve, novo leto, božička :wink: :D ... Slišva se tut po telefonu, pošlje mi kkšn sms ... res bi lahko rekla, da mam z njo čist tak odnos kot s kakšno prijateljico, vrjetno še dost boljši, ker me vedno razume in je prou d best ... :wink:

Hmmm glede tvoje tašče pa se jst ne bi kej dost sekirala, sej vem da ni ravno lahko, ampak ko se bo enkrat sprijaznla s tem ... ti se samo lepo obnašaj do nje, ne ji pokazat da te to prizadane ... ker potem bo še bolj vživala v tem ... :wink:

kje lahko narocim tako tasco? :?

moja....brez komentarja. dokler moj bubek drzi z mano se ne sekiram prevec zaradi nje.
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Jah k berem take zadeve mi je kr slabo, kaj mate eni probleme. Aleluja kam naj potrkam da je z mojo "taščo" vse ok. Kok dobr kuha jami, pa lepo darilce mi je dala za rd. Mam občutek da me majo radi pri njemu, kar pomeni veliko. Sploh meni, družina je veliko oz skoraj vse. Iz tukaj vse izhaja.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:oops:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Dec. 2010 19:45, skupaj popravljeno 1 krat.
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

odvisno od osebe

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

moram priznat da sem se s taščami(ne pravimi seveda, ampak mamami mojih fanotow) velikokrat bolje razumela kot s samim fantom,..mogoce zato ker so sinovi ze po naravi podobni svojim ocetom..pa se mi je zdelo da majo strejse zene dobro nastudirane svoje može in sinowe in potem vcasih tudi razumejo tvojo stisko..in ti znajo prek iskusenj svetovati:)

:lol:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

s svojo taščo se super razumem. z fantom sma skupaj že 5 let in naš odnos je še vedno dober. je pa res, da se ne vidimo vsak dan, kar je najbrž pozitivno, da ni časa, da bi se prepirali :mrgreen:
drugače pa gremo večkrat skupaj na morje, tudi kakšne praznike preživima z njima... naš odnos je "zdrav", hehe
*meti*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *meti* »

Čez mojo taščo nimam nekih večjih pripomb, je kr faca ženska, ni neka zamorjenka, edino včasih bi mi lahko rekla hvala za kako stvar,... pa sinkota tud ni treba klicat, če mu lahk posteljnino opere :roll:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:cool:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 04. Dec. 2010 15:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Moja bodoča tašča je super. :wink: Res, dobro se razumem z njo, za Božič sem dobila zelo lepo darilo od nje in od "tasta" :D ... Pa še naaaaajboljši recept za medenjake mi je dala in zdaj ga želijo imeti vsi. Hihi ... :)
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

moja "tašča" me pa ne mara :(
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

jagodka85 napisal/-a:moja "tašča" me pa ne mara :(

;( Zakaj pa ne? :?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

eh, zarad moje postave... in s tipom ne bi smela bit skup.. pa sva vseen, sam da njegova starša ne vesta... in ja, edinc je :?
Odgovori