***mecena*** napisal/-a:moja tašča je baš supertko,pogovarja se,zafrkava se,pa mislim da me ma rada
Tut jst sm tko misla... nekoc

ful se skos pogovarja z mano, v glavnem fajn fajn fajn! Ampak problem nastane, ko se gre za tasta
sploh nevem kaj si misl o meni, ker se z mano sploh ne pogovarja. nevem, če je blo 1x da me je neki vprašal čist btw.. hudoooo ker res nevem kaj si misli, al je pa človek samo take zaprte narave
nevem! to sem povedala tudi fantu, da mi je neprijetno ker nevem kaj si stari misli o meni, ampak on reče da je vse vredu, da pač takšen je.. tiasha napisal/-a:Jst sm že 4 leta s svojim fantom, no skor 4 leta pa pol in se že ves ta čas fullllllllllll dobr razumem z njegovo mami ...![]()
Res nikol nism mela nobenih problemou z njo, fulllllll je prjazna, vse se lahko pogovarjam z njo, vedno mi pravi, da bo na moji strani in ne na fantovi, če se bova kregala ...
Ja mora držat z žensko ne ...
Skupi sva šle tut že v šoping, vedno mi kej lepega kupi če kam gre pa tut za vse rojstne dneve, novo leto, božička
![]()
... Slišva se tut po telefonu, pošlje mi kkšn sms ... res bi lahko rekla, da mam z njo čist tak odnos kot s kakšno prijateljico, vrjetno še dost boljši, ker me vedno razume in je prou d best ...
Hmmm glede tvoje tašče pa se jst ne bi kej dost sekirala, sej vem da ni ravno lahko, ampak ko se bo enkrat sprijaznla s tem ... ti se samo lepo obnašaj do nje, ne ji pokazat da te to prizadane ... ker potem bo še bolj vživala v tem ...