Kontracepcijske tabletke
ej punce, zakaj si lahko noseč tud če maš menstro? a kera mogoče to ve? če ti izostane vsaj lahko ramišlaš v tej smeri da greš na pregled in to... kaj pa če maš vseeno menstro? zdej sem pa že kar ene par zgodbic slišala d se jim je to zgodil d so šle na pregled, in meni nič tebi nič, zgleda da si noseča že 3 mesece... wtf?!?! in kaj ti preostane - nič, otročička boš mela. Še splava ne morš it več delat!
Življenju bi morali reči: "da", a večina jih reče: "da, toda..."
Renny napisal/-a:ej punce, zakaj si lahko noseč tud če maš menstro? a kera mogoče to ve? če ti izostane vsaj lahko ramišlaš v tej smeri da greš na pregled in to... kaj pa če maš vseeno menstro? zdej sem pa že kar ene par zgodbic slišala d se jim je to zgodil d so šle na pregled, in meni nič tebi nič, zgleda da si noseča že 3 mesece... wtf?!?! in kaj ti preostane - nič, otročička boš mela. Še splava ne morš it več delat!
tut jst sm ze to slisala... in me ful zanima kako je s tem

Sem tud jaz slišala za te slučaje, krvavenja med nosečnostjo. Baje to naj ne bi bilo isto kot redna menstruacija, ampak kot neko krvavenje (kot pri KT). In tudi meni se postavlja vprašanje. Kako zaboga potem ženska ve, da je noseča oz., da ni z zarodkom(polodm nekaj narobe. Saj krvavenje med nosečnostjo predstavlja težave, vsaj včasih jih je.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
Ja krvavenje je možno, menstruacija pa ne (no logično a ne). In ja, vsako krvavenje v nosečnosti lahko pomeni nevarnost za plod. je blo že dostkrat, da so ženske zaradi krvavenja mislile da imajo menstruacijo, pa so potem splavile (spontano). Je precejšen šok. Enako koker če ne splaviš in potem čez par mesecev ugotoviš, da si noseča.
kontracepcijske tabletke in nosečnost
Novo vprašanje
Mene zanima če se lahko zgodi ali če se je že kateri zgodilo da je kljub jemanju kontracepcijskih tabletk zanosila? Jemlem kontracepcijske tabletke in zazdnjo sem vzela pred 5 dnevi in še vedno nisem dobila menstruacije. S fantom sva imela zadnji spolni odnos pred enajstimi dnevi.
Mene zanima če se lahko zgodi ali če se je že kateri zgodilo da je kljub jemanju kontracepcijskih tabletk zanosila? Jemlem kontracepcijske tabletke in zazdnjo sem vzela pred 5 dnevi in še vedno nisem dobila menstruacije. S fantom sva imela zadnji spolni odnos pred enajstimi dnevi.
Boys break harts so why don`t you break their neck.
Re: kontracepcijske tabletke in nosečnost
Pa ne mislm da sm prenehala za zmerej z jemanjem, sam tko za sedm dni tko da umes dobim menstruacijo, ker ko prekineš za sedem sni se bi morala pojaviti v parih dneh.
Boys break harts so why don`t you break their neck.
Re: kontracepcijske tabletke in nosečnost
ewca napisal/-a:Pa ne mislm da sm prenehala za zmerej z jemanjem, sam tko za sedm dni tko da umes dobim menstruacijo, ker ko prekineš za sedem sni se bi morala pojaviti v parih dneh.
Naj te ne skrbi, jaz vedno dobim menstro 5. al pa 6. dan. malo še počakaj, saj bo prišla. Drugič pa uporabi iskalnik.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
Tr|n|ty napisal/-a:Jst sm mela te krvavitve cel prvi mesec jemanja, do 1. menstruacije, sam je blo tko kot pravi wannabe, sam tolk, da je blo.Pol se je pa postimal, tko da zdej je kul.
Kere tabletke pa jemlješ?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.