Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

Men je pa vedno pr menjavi tabletk (k sm ze skor ekspert) rekla, da pač 8mi dan začnem jemati, tako kot, da ne bi zamenjala tabletk...
a je mogoče odvisno iz katerih na katere prehajaš?
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Ne sej ona ne prehaja na druge če sem prav razumela. Neki je zamutila, ker ene ni pojedla in je pol kr za en dan podaljšala jemanje. Pa zdi se mi, da v navodilih celo piše, da lahko kakšen dan skrajšaš pavzo, le predolga ne sme biti.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

3 mesece :) . Pa verjetno nimaš menstruacije, ampak samo vmesne krvavitve. če imaš zelo močne pokliči v ponedeljek ginekologa in mu povej. Možno da so tabletke prešibke zate in ne nudijo dovolj močne zaščite.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ma če ni tko hudo pol počaki. Jst sem prvi mesec tut mela parkrat kak flekec, pol se je pa samo zrihtal. Edin če bi se ti res skos ponavljale te krvavitve, pol pa poklič.
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

Jst sm mela te krvavitve cel prvi mesec jemanja, do 1. menstruacije, sam je blo tko kot pravi wannabe, sam tolk, da je blo. :) Pol se je pa postimal, tko da zdej je kul. :wink:
Renny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Renny »

ej punce, zakaj si lahko noseč tud če maš menstro? a kera mogoče to ve? če ti izostane vsaj lahko ramišlaš v tej smeri da greš na pregled in to... kaj pa če maš vseeno menstro? zdej sem pa že kar ene par zgodbic slišala d se jim je to zgodil d so šle na pregled, in meni nič tebi nič, zgleda da si noseča že 3 mesece... wtf?!?! in kaj ti preostane - nič, otročička boš mela. Še splava ne morš it več delat!
Življenju bi morali reči: "da", a večina jih reče: "da, toda..."
marusica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a marusica »

Renny napisal/-a:ej punce, zakaj si lahko noseč tud če maš menstro? a kera mogoče to ve? če ti izostane vsaj lahko ramišlaš v tej smeri da greš na pregled in to... kaj pa če maš vseeno menstro? zdej sem pa že kar ene par zgodbic slišala d se jim je to zgodil d so šle na pregled, in meni nič tebi nič, zgleda da si noseča že 3 mesece... wtf?!?! in kaj ti preostane - nič, otročička boš mela. Še splava ne morš it več delat!

tut jst sm ze to slisala... in me ful zanima kako je s tem :?
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Če si noseča ne moreš imeti menstruacije :wink:
Renny
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Renny »

mily napisal/-a:Če si noseča ne moreš imeti menstruacije :wink:

ja žal jo baje lahko maš.
Življenju bi morali reči: "da", a večina jih reče: "da, toda..."
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Sem tud jaz slišala za te slučaje, krvavenja med nosečnostjo. Baje to naj ne bi bilo isto kot redna menstruacija, ampak kot neko krvavenje (kot pri KT). In tudi meni se postavlja vprašanje. Kako zaboga potem ženska ve, da je noseča oz., da ni z zarodkom(polodm nekaj narobe. Saj krvavenje med nosečnostjo predstavlja težave, vsaj včasih jih je.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja krvavenje je možno, menstruacija pa ne (no logično a ne). In ja, vsako krvavenje v nosečnosti lahko pomeni nevarnost za plod. je blo že dostkrat, da so ženske zaradi krvavenja mislile da imajo menstruacijo, pa so potem splavile (spontano). Je precejšen šok. Enako koker če ne splaviš in potem čez par mesecev ugotoviš, da si noseča.
ewca
Sramežljivka
Sramežljivka

kontracepcijske tabletke in nosečnost

Neprebrana objava Napisal/-a ewca »

Novo vprašanje

Mene zanima če se lahko zgodi ali če se je že kateri zgodilo da je kljub jemanju kontracepcijskih tabletk zanosila? Jemlem kontracepcijske tabletke in zazdnjo sem vzela pred 5 dnevi in še vedno nisem dobila menstruacije. S fantom sva imela zadnji spolni odnos pred enajstimi dnevi.
Boys break harts so why don`t you break their neck.
ewca
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: kontracepcijske tabletke in nosečnost

Neprebrana objava Napisal/-a ewca »

Pa ne mislm da sm prenehala za zmerej z jemanjem, sam tko za sedm dni tko da umes dobim menstruacijo, ker ko prekineš za sedem sni se bi morala pojaviti v parih dneh.
Boys break harts so why don`t you break their neck.
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Re: kontracepcijske tabletke in nosečnost

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

ewca napisal/-a:Pa ne mislm da sm prenehala za zmerej z jemanjem, sam tko za sedm dni tko da umes dobim menstruacijo, ker ko prekineš za sedem sni se bi morala pojaviti v parih dneh.

Naj te ne skrbi, jaz vedno dobim menstro 5. al pa 6. dan. malo še počakaj, saj bo prišla. Drugič pa uporabi iskalnik. ;)

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Tr|n|ty napisal/-a:Jst sm mela te krvavitve cel prvi mesec jemanja, do 1. menstruacije, sam je blo tko kot pravi wannabe, sam tolk, da je blo. :) Pol se je pa postimal, tko da zdej je kul. :wink:

Kere tabletke pa jemlješ?

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

Zaklenjeno