Prva ljubezen

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Yanc
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Yanc »

V bistvu se ne spomnim kdo je bil moja prva ljubezni. Spomnim se fanta iz prvega razreda. Jaz sem se v 2. razredu prepisala na drugo šolo in ko sem ga kasneje ko sem bila malo starejša videla je zaljubljenost spet prišla na dan :D
ampak prve prave ljubezni pa nikoli ne bom pozabila...on bo vedno ostal v mojem srčku v lepem spominu.
Ampak tako ko je bilo pri sedanjem fantu pa ni bilo nikoli..takih metuljčkov in takih močnih čustev nisem še nikoli čutila in mislim, da bo to trajajo večno :) kr po tolkem času še vedno dobim metuleke ko mi da lupčka :) in šele zdaj lahko res rečem da vem kaj je prava ljubezen
Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objava Napisal/-a greyangel »

Prva ljubezen? Jah...zdaj če govorimo kolikor daleč nazaj se spomnim bi rekla da je bil to moj sosed :wink: ki je precej starejši od mene. Drugače pa v 7 razredu OŠ in je trajala 3 leta. Lepi spomini...
Angels fall first...
Uporabniški avatar
amital
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a amital »

hm, prva ljubezen.. pri 17h letih, on je par mesecev mlajši :) samo žal je bilo to čustvo prisotno samo z moje strani..
vse se zgodi z razlogom, tako kot se tudi vse vrača in vse plača
kneginja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kneginja »

Pri 15-ih on jih je imel 18. Trajalo je stiri sladka, cudovita leta. Potem se je ubil v prometni nesreci.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

13 let, 7. razred OŠ in on še nekaj mlajši. Skupaj sva bila 2 leti in še sedaj sva frenda in se vsake toliko slišiva. Je pa bilo to takrat vse drugače kot sedaj... Takrat je to, da sva "hodila" pomenilo bolj, da sva bla prijatelja. Sem pa z njim doživela res nekaj lepih trenutkov in tudi prvi poljub, ki ga ne bom nikoli pozabila.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

ampak sem res prou pomislna kdaj sm se zacopala v koga... to je blo u četrtem razredu, ko mi je bil všeč ministrant :oops:
vsak dan je hodil h naši sosedi-svoji babici na obisk, pa še mimo mojega okna , kjer sem imela sobo. Pa sem se skrila za zaveso in ga opazovala.
vsako nedeljo sem šla k maši samo zaradi njega in se spogledovala z njim, ko je stal oblečen v belo obleko na oltarju in držal zvončke...
joj kje je že to... :razz:
IJO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dreams

js pa sm jo le pozabila

Neprebrana objava Napisal/-a IJO »

ne spomnem se točno kdaj se bila prvic zaljubljena..menda v vrtcu ali mali šoli...po naravi sem taka da se hitro zaljubim in odljubim...sem pa tudi zelo custvena tako da se nahitro močno zaljubim in sem na hitro močno obupana...vse moje ljubezni so bile kot nek prvic...metuljcki, neprspane noči.neprestane misli na določeno osebo,....waw..lepo za cut..sam se pocutis kot nek suzenj samega sebe...custveno neuravnovesen....(značilno za: strong emotions- pretirana custvena doziwetja),, padanja iz ene skrajnosti v drugo..tudi kao niso koristna sam je pa zanimiwo bit enkrat popolnoma na tleh in vedet da bo hmalu prslu soncek ko bos s5 na visku:)...ce pomislim v fizicnem smislu sem bila najbolj zaljubljena menda v 8. razredu ko sem zaradi tega ker ene pocitnice nisem kao smela preziwet s tipom(za kazn) dobila srčni napad:P..eja tako je to..sicer sem pa sedaj s5 na novo zaljubljena..in je to s5 kot moja prva ljubezen:P..
Uporabniški avatar
mičkina
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mičkina »

še vedno traja moja prva ljubezen .. ufa.. že dve leti.. morem pa povedat ad sm bla js malo bolj ksna :) se je zgodila šele v drugem letniku...
even heaven is hell without you
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

moja prva ljubezen je trajala lani ob tem cajtu, na žalost je bla ljubezen (verjetn, ne vem) sam z moje strani. takrat mi je on pomenu vse ampak res dobesedno vse pa še zmer mi dost :oops:
še zdj k pomislm na to osebo me stisne pr srcu :oops:
drgač so ble pa tud druge ljubezni v oš pa tud v vrtcu :)
Uporabniški avatar
NotYourToy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a NotYourToy »

moja prva ljubezen pa se je zgodila pred 3. meseci .. prvič u življenju da sem začutila nekaj več :oops: do takrat sem si pridsegala da se ne bom nikoli zaljubila saj ne maram biti odvisna od ene osebe in sm se s tipi pač le zabavala .. prvo jaz in prijateljice potem fant :P no in je prišel on ..ufff ne metulčki ... to je bil cel roj čebelj, čmrjlev, vešč .. mah tok mrčesa v sebi še nisem imela kdaj :lol: zveza je trajala le en mesec .. moja napaka :( najbrž premalo izkušenj in zato takšen izid. Se strinjam da first love nikoli ne pozabiš .. amapk učimo se na napakah in čas zaceli vse rane :) morda se čez nekaj let najine poti spet združijo ( I hope ) :roll:
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone, just as wild, to run with.
icewoman
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a icewoman »

O Matic...mmm...metuljčki :oops: :oops:

8 razred :)
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

Moja prva ljubezen pa še traja.. :hearts: Res prava ljubezen, ko človek nekoga ljubi bolj kot vse na svetu :hearts:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Uh, moja prva ljubezen ... :love: Še preden sem šla v vrtec mi je bil všeč moj sosed Miha, ta "zaljubljenost" se me je držala še ves čas, ki sem ga preživela v vrtcu, pa še na začetku osnovne šole. Še danes mi postane kar toplo pri srčku, ko ga vidim, ker me preplavijo nešteti spomini na otroštvo, na čas brezskrbnosti in veselja. Za njega res lahko povem, da je bil moja prva otroška ljubezen. :wink: Tako zelo sem bila "zapokana" vanj, da sem skoraj umrla od žalosti, ko so se v našo ulico preselili novi sosedje in se nastanili v hiši (ki je prej bila prazna), za katero sem govorila, da bova v njej živela midva. Silly girl ... :oops: Je pa lepo obujati take spomine, še posebej ob prazničnem času. Danes me spet grabi nostalgija in se z veseljem spominjam otroških dni.

Kasneje sem bila še velikokrat zatrapana, zagledana ali mi je bil kak fant le simpatičen ... Zgodila se je tudi kakšna neumnost ali dve, zdaj pa imam že več kot tri leta mojega srčka :hearts:, za katerega lahko povem, da je moja prva prava ljubezen. Je edini, zaradi katerega sem dobila metuljčke v trebuščku, drastično povišala znesek na telefonskem računu, napisala na stotine sms sporočil in e-mailov ... Je edini, ki mi je spodnesel tla pod nogami in v meni zbudil tako močna čustva, mi pokazal, da je dovolj lepo že biti v dvoje, in da za srečo ne potrebujem ničesar drugega, le njega. :love: Če se spomnim na vse fante, ki so mi bili všeč, spomin na intenzivnost čustev do njih nekako zbledi, ker nikdar nikogar nisem imela tako rada, kot imam njega. V primerjavi z njegovo ljubeznijo vse ostalo ne pomeni nič, vsi ostali fantje postanejo tako neznatni in nepomembni, kot da sploh ne bi obstajali. Čeprav pravijo, da ti ne sme biti žal za nobeno stvar, mi je včasih res žal, da nisem počakala že s prvim poljubom (tako, kot je to storil on), ker je vsega, kar lahko dam, vreden le on. Upam, da se me bo ta ljubezen držala vse življenje, ker si več ne predstavljam življenja brez njega.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

o kok lepo:)
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Mhm ... :wink: Kaj pa tvoja prva ljubezen?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Odgovori