Kontracepcijske tabletke
No ker recimo moja sošolka si je šla po tablete, pa ko se je pogovarjala z ginekologinjo jo je vprašala, če si lahko kdaj prestavi itd, pa jo je ginekologinja malo čudno pogledla, pol pa ji je rekla da preden si prestavi naj se obvezno z njo posvetuje, drugač pa ne sme. Sam ne vem točno kere tablete jemlje ... mislim da logest, sam res nisem ziher. Tak da je verjetno odvisno od tablet in posameznice.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
no..jaz sem sedaj že 1 mesec "čista"..ne jemljem več kt...sem vzela usodo v svoje roke...in se počutim super...tako psihično kot fizično...šele sedaj sem ugotovila, da sem ves ta čas zastrupljala svoje telo...ki se mi je seveda maščevalo...sicer čutim še vedno bolečine v jajčniku...ampak bo besedah ginekologa naj bi mi šlo celo na boljše...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Astra_mb ti si tut nehala s tabletkami? Joj jst sem zdele prvi teden ko jih nisem jemala in men bla do včeraj čisto povožena. Niti malo ne dvomim da so to še vplivi od tabletk, ker me je glava bolela za popizd**
. Danes se že boljš počutim in upam da bo tko še naprej. Joj če bi prej vedla kakšno sranje ti tabletke nardijo jih pomoje ne bi nikol začela jemat. Včeri sem mogla pojest 2 Nalgesina, da sem sploh lahko kukr tuk normalno funkcjonirala. Zjutri sem mogla tamalo v vrtec pelat, pa sem mislala da se mi bo zmešal, ker tablet še ni prijel. Kokerkol kondomi so zaenkrat še vseen zakon 

jaz sem bila tud prvi teden po tem čisto adijo..menstruacijo pa sem imela 12 dni!!ampak zdaj je vse ok..počutim pa se super....mislim, da jih sploh ne bom več jemala...nikoli...itak sem že toliko stara in situirana, da če se bilo kaj zgodi ni nič hudega...čeprav načrtujem zaenkrat še nič ne... 

Jaz jih jemljem že 2 leti in me tudi mika da bi nehala, me zanima kaj bi se spremenilo, če bi se bolše počutla. Nemorem se odločitmalavila napisal/-a:jaz sem pa zdaj že 10 mesecev brez njih pa se tudi ful bolje počutim, tako da sem vesela, da sem se odločila, da neham z njimi. Pa tudi s ciklusom sploh nisem imela nič problemov, niti prvi mesec ne

Ma saj to je odvisno od posameznice.
Meni so moje tabletke malo probleme delale, pa sem prosila ginekologinjo, če mi jih zamenja, pa je rekla, naj najprej naredim nekajmesečni (2-3) premor, da vidimo, če so sploh tabletke krive za te težave (očitno so bile krive), potem sem se pa jaz v času, ko sem imela premor, odločila, da sploh ne bom šla nazaj na tabletke.
Meni so moje tabletke malo probleme delale, pa sem prosila ginekologinjo, če mi jih zamenja, pa je rekla, naj najprej naredim nekajmesečni (2-3) premor, da vidimo, če so sploh tabletke krive za te težave (očitno so bile krive), potem sem se pa jaz v času, ko sem imela premor, odločila, da sploh ne bom šla nazaj na tabletke.
Jaz pa sem opazla da se mi počasi veča libido, čeprav prej niti nisem razmišljala o tem, da bi mela glede tega težave. Ampak če zdej mal gledam za nazaj, se mi je po tabletkeh res zmanjšu. Celo moj lubi je ugotovil da je nekaj drugače, orgazem doživim hitreje in močneje
. Mislim kaj bom še ugotovila??? Čeprav ne vem če je to sploh možn, al je sam v moji glavi 

po mojem ni samo v glavi...jaz sem opazila full sprememb...ja..pa tudi to glede libida je čista resnica...pri meni je tudi čisto drugače...