Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

No ker recimo moja sošolka si je šla po tablete, pa ko se je pogovarjala z ginekologinjo jo je vprašala, če si lahko kdaj prestavi itd, pa jo je ginekologinja malo čudno pogledla, pol pa ji je rekla da preden si prestavi naj se obvezno z njo posvetuje, drugač pa ne sme. Sam ne vem točno kere tablete jemlje ... mislim da logest, sam res nisem ziher. Tak da je verjetno odvisno od tablet in posameznice.

Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas

Toše R. I. P.

astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

no..jaz sem sedaj že 1 mesec "čista"..ne jemljem več kt...sem vzela usodo v svoje roke...in se počutim super...tako psihično kot fizično...šele sedaj sem ugotovila, da sem ves ta čas zastrupljala svoje telo...ki se mi je seveda maščevalo...sicer čutim še vedno bolečine v jajčniku...ampak bo besedah ginekologa naj bi mi šlo celo na boljše...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
_sad_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a _sad_girl »

imam eno vpr.če si prestaviš menzo...je zaščita pri tabletkah ista in nemoreš zanosii?ali se zaščta zmanjša??
Just be who you are....
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

normalno, da je ista..zakaj pa bi se zmanjšala?
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Astra_mb ti si tut nehala s tabletkami? Joj jst sem zdele prvi teden ko jih nisem jemala in men bla do včeraj čisto povožena. Niti malo ne dvomim da so to še vplivi od tabletk, ker me je glava bolela za popizd** :evil: . Danes se že boljš počutim in upam da bo tko še naprej. Joj če bi prej vedla kakšno sranje ti tabletke nardijo jih pomoje ne bi nikol začela jemat. Včeri sem mogla pojest 2 Nalgesina, da sem sploh lahko kukr tuk normalno funkcjonirala. Zjutri sem mogla tamalo v vrtec pelat, pa sem mislala da se mi bo zmešal, ker tablet še ni prijel. Kokerkol kondomi so zaenkrat še vseen zakon :cool:
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

jaz sem bila tud prvi teden po tem čisto adijo..menstruacijo pa sem imela 12 dni!!ampak zdaj je vse ok..počutim pa se super....mislim, da jih sploh ne bom več jemala...nikoli...itak sem že toliko stara in situirana, da če se bilo kaj zgodi ni nič hudega...čeprav načrtujem zaenkrat še nič ne... :)
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malavila »

jaz sem pa zdaj že 10 mesecev brez njih pa se tudi ful bolje počutim, tako da sem vesela, da sem se odločila, da neham z njimi. Pa tudi s ciklusom sploh nisem imela nič problemov, niti prvi mesec ne :)
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

malavila napisal/-a:jaz sem pa zdaj že 10 mesecev brez njih pa se tudi ful bolje počutim, tako da sem vesela, da sem se odločila, da neham z njimi. Pa tudi s ciklusom sploh nisem imela nič problemov, niti prvi mesec ne :)
Jaz jih jemljem že 2 leti in me tudi mika da bi nehala, me zanima kaj bi se spremenilo, če bi se bolše počutla. Nemorem se odločit :?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ja, podobno je blo pr meni, najbolj iz firbca sem nehala z jemanjem po ful velik letih.
In zdej po enem mesecu ne opažam še nobenih bistvenih sprememb razen tega, da imam po dekolteju nekaj več mozoljčkov oz. jih prej ni bilo tam, drugače pa je vse Ok.
Menstruacije pa po točno 28 dneh še nimam :)
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a malavila »

Ma saj to je odvisno od posameznice.
Meni so moje tabletke malo probleme delale, pa sem prosila ginekologinjo, če mi jih zamenja, pa je rekla, naj najprej naredim nekajmesečni (2-3) premor, da vidimo, če so sploh tabletke krive za te težave (očitno so bile krive), potem sem se pa jaz v času, ko sem imela premor, odločila, da sploh ne bom šla nazaj na tabletke.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Jaz pa sem opazla da se mi počasi veča libido, čeprav prej niti nisem razmišljala o tem, da bi mela glede tega težave. Ampak če zdej mal gledam za nazaj, se mi je po tabletkeh res zmanjšu. Celo moj lubi je ugotovil da je nekaj drugače, orgazem doživim hitreje in močneje :eek: . Mislim kaj bom še ugotovila??? Čeprav ne vem če je to sploh možn, al je sam v moji glavi :?
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

po mojem ni samo v glavi...jaz sem opazila full sprememb...ja..pa tudi to glede libida je čista resnica...pri meni je tudi čisto drugače...
Uporabniški avatar
*Selena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Selena* »

kolk časa ste jih pa jemale, tiste k ste jih nehale, ker mene tut mika da bi jih po petih letih nehala jemat :?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ma jst niti ne vem, enih 8 ali 9 let zihr...od začetka leta 1998. :eek:

In dans sm dobila M točno na 29. dan ciklusa, tko da očitno je moj mehanizem še dokaj OK, hehe :lol:
jokica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za 9 gorami

Neprebrana objava Napisal/-a jokica »

poročam:
po enem mesecu jamanja cilesta je vse ok... juhu... menstra normalno pršla (celo edn dan prej), normalne količine brez krčev...
pa poglejmo kakšna zabava se mi obeta ta mesec :)
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Zaklenjeno