bubbles napisal/-a:em, glede na to, da so za prhljaj krive glive (malasezia furfur) priporočam tistim, k mate z njim težave, da greste v lekarno po šampon z antimikotikom in pač opravite tisto kuro.
kako se imenuje ta sampon?
Prhljaja ne dobiš zaradi menjavanja šamponov. Priporočljivo je tudi kdaj pa kdaj zamenjat šampon, ker se lasje in lasišče na šampon "navadijo". Res je, da je od človeka odvisno kakšen šampon mu bo najbolj ugajal, tako da se splača preizkusit različne šampone. Jaz še vedno prisegam na Vichy.Pepelka.19 napisal/-a:jst sm tudi s head&shouldersom probala, v bistvu ga še zdej uporabljam in upam da bo izginu prhljaj.... sam pomojm mors redn uporabljat en šampon, ker menjavanje šamponom povzroča prhljaj. jst sm se zdej odločila, d bom s fruktisom probala, ko bom do konca porabla head&shoulers...
bom še poročala o dogodkih![]()
nekaterim pomaga h&s nekterim pa fruktis. recimo mojmu fotri je pomagu h&s, sam morm povedt, d je mel on cele grinte prhljaja, zdej pa ga nima več, ker redno uporablja h&s.
??? napisal/-a:Hey, jst mam tudi veliko prhlaja.
Sem si sedaj enega kupila od znamke recept, pa upam da bbo pomagal. A je že kera imela istega? od H&S mi je stanje le še poslabšal !
Ledenaa napisal/-a:Jst sm mela dost prhljaja, pa sm šla v lekarno pa kupila Vichy Dercos šampon proti prhljaju za mastne lase. Bil je grde oranžne barve, dišal tut ni kej preveč lepo ampak.. Po 1 mescu (al pa še celo prej) mi je zginu prhljaj in ga tut zdj nimam več že ene 3 leta.