jst sm mela ful težav s prhljajem..in taprva napaka ki povzroča prhljaj je menjavanje šamponov in balzam direkt na glavo...tko da sem nehala menjavat šampone-umivam se samo s Head & Shoulders in resnično pomaga...ampak mi ej pomagal šele bolj ornk po kakih parih mescih umivanja...in balzama ne dajem več na glavo, ampak samo na konice-to so nam tud v šoli povedal, da je za dost izvorov kriv balzam na glavi ker ga je zlo težko do potankosti sprat in potem ostane na lasišču in se začne delat prljaj...tko, da tiste ki imate prhljaj se izogibajte balzama direkt na glavo, ampak si ga dejte samo po konicah las, tako d ane pride v stik z lasiščem....in fructise vse v smeti!!ker fructis ful prhljaj dela-preizkušeno
sm pa probala tud oronazol, pa je pomagal, sam s emi zdi kar mal preveč agresiven če si skos pereš glavo z njim..mene je po nekem času kar glava začela mal pečt, tko da po mojem mnenju ni za dolgi rok...
obstaja pa tud dermatitis ki je bolezenski prhljaj, tega je pa ful težko odstraniti in s eje treba posvetvat z zdravnikom...to ej mel moj fotr in so s emu kar celi kosi kože lušl dol...vem d aje šou an pregled pod mikroskop k frizerju pa o mu rekli naj si čim redkeje umiva glavo, če si jo pa že more pa samo z vodo...uporabljal je pa tud skos head&shoulders in nobenga balzama...
oronazol-cena mislim pa da se izdaja tud brez recepta in da se ga dobi samo v lekarnah, pa mogoče še kakšnih zdravstvenih trgovinah, samo nisem čist sigurna...