avtomobili

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Moja prjatlca ma Stillota, ji laufa superca že eno leto pa pol, star je pa 3 leta. Pa dela ful km (službene poti v tujino) in je zadovoljna. Ima dizlčka.

jst pa Unota, hehe.. :D ga je moj kolega mehanik pogledau in nima nobenih pripomb, sm baje kr v redu kupla,
edin en semering mi bo menjal, ker mi neki olje mal pušča.
*Srček
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *Srček »

Mene je po eni strani kr strah mau take odgovornosti, ampk enkrat bo treba nehat sam iz mesca u mesec živet pa bo treba tut kej bl konkretnga kupt...mene je strah odrast :oops: :)
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _kocka_ »

Js sm si en tedn nazaj kupla 3 leta staro Ibizo (pac ne maram kreditov, limitov, lizingov ipd.) pri avtohisi in imam 30 dni garancije (avto mi je tud kolega dobr pregledov, je ok, prej ga je mel invalid).

Po enem tednu je sla neka soba (posledicno niso vsi bati delal, avto ni nikamor vleku, lucke so utripale). Takoj sm ga pelala na original Seat servis in so mi zrihtal ZASTONJ!!!! In to v pol ure. Splosna garancija Seat.

Veliko je zdej garancij in tega, tko, da ni vse tko crno, kot se slisi. Res pa je, da je dons kupvat avto loterija (tud novga).
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ja, to je fajn, če kupiš avto pr kakšni avtohiši in lahk sfehtaš še garancijo. Ta moja kolegica je dobila pol leta pr 2 leti starmu avtu, pa mislim, da jo je tud enkrat ponucala...
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _kocka_ »

To nima veze s tistimi 30 dnevi.

Ker je splosna garancija Seat. Do pet let na ta del, ki se je pokvaru (tud, ce nebi mela bi mi zamenjal zastonj, ker sm tud peljala na servis v mojem kraju, avto sem pa kupla v Celju).

In sm se posledicno odlocila, da ga na original servis vozm, ker ma se ful enih stvari v garanciji. Pa se v servisni knjizici bo naprej pisalo.
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

meni je všeč beetle. je moj sanjski avto. moj lubi vozi črnega, 1.9 TDI, zatemnjena stekla, klima, el. pomik stekel, centralno zaklepanje, gretje sedežev :love: ...

en primer cabrioleta ----> Slika
:angel:
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Leann »

Športni avtomobili!
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Mitsubishi evo 9...to je petarda ženske :zustimm: 2.0 motor in 280 konjičkov! Ok, sam to je res že mau preveč...a si predstavlate, da bi bla mamica s tremi otroki in vozila evo-ta :D ?!
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a angel_girl »

waaaw 280 konjičkov :eek:
maš kako slikco Yazmeen? :D Pa kolk to stane?
hehe pa lej da ne boš ta mamica s tremi otroki pa s tem avtkom ti...pol bom pa jst sam :eek:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

vtipki na najdi.si, pa boš vidla slikce...hud je k svina :wink:
Stane pa okrog 10 mio :eek:
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

waaw not bad, že res da sm fanica od alfe...sam je res hud, sm vidla 8-ko :eek: pa še plavi je :love:
http://www.exoticcarsite.com/pictures/Cars/mitsubishi/evo8/mitsubishi_lancer_evo_8-9.jpg
drgač pa me cena ne preseneča, čeprav sm vsen mislila da je manj...a to je novi čist?
neb blo slabo imet kaki taki avtko v garaži, ne? :P
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne, novi je evo 9...8 je predtazadn. No tud nad 8-ko se neb prtožvala :) Dvomim pa, da bom kdaj mela tak avto, se bom mogla s kšnim mau bol vsakdanjim zadovoljit...
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

ja ja to vem, sam nism dobila nobene lepe slikce na hitro od 9-ke pa sm to dala :)
ja no sej nikol ne veš, mogoče pa ti bo ratalo, kaj veš kaj ti bo življenje prineslo...sicr pa že res d avto ni vse...sam :D eh kej če maš tak dobrega ga morš pol sam pazt...pa tak... ;)
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

No jaz imam pa starega Daewoo Lanosa (ženske temno vijolične barve, hehe), všeč mi je pa Seat Leon, tastari Megane Coupe al pa Mazda 323F. Od takih zame bolj dostopnih :oops: . Če bi imela lahko kateregakoli, bi pa imela kakšnega terenca :supercool:
Odgovori