Moja prjatlca ma Stillota, ji laufa superca že eno leto pa pol, star je pa 3 leta. Pa dela ful km (službene poti v tujino) in je zadovoljna. Ima dizlčka.
jst pa Unota, hehe.. ga je moj kolega mehanik pogledau in nima nobenih pripomb, sm baje kr v redu kupla,
edin en semering mi bo menjal, ker mi neki olje mal pušča.
Mene je po eni strani kr strah mau take odgovornosti, ampk enkrat bo treba nehat sam iz mesca u mesec živet pa bo treba tut kej bl konkretnga kupt...mene je strah odrast
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
Js sm si en tedn nazaj kupla 3 leta staro Ibizo (pac ne maram kreditov, limitov, lizingov ipd.) pri avtohisi in imam 30 dni garancije (avto mi je tud kolega dobr pregledov, je ok, prej ga je mel invalid).
Po enem tednu je sla neka soba (posledicno niso vsi bati delal, avto ni nikamor vleku, lucke so utripale). Takoj sm ga pelala na original Seat servis in so mi zrihtal ZASTONJ!!!! In to v pol ure. Splosna garancija Seat.
Veliko je zdej garancij in tega, tko, da ni vse tko crno, kot se slisi. Res pa je, da je dons kupvat avto loterija (tud novga).
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Ja, to je fajn, če kupiš avto pr kakšni avtohiši in lahk sfehtaš še garancijo. Ta moja kolegica je dobila pol leta pr 2 leti starmu avtu, pa mislim, da jo je tud enkrat ponucala...
Ker je splosna garancija Seat. Do pet let na ta del, ki se je pokvaru (tud, ce nebi mela bi mi zamenjal zastonj, ker sm tud peljala na servis v mojem kraju, avto sem pa kupla v Celju).
In sm se posledicno odlocila, da ga na original servis vozm, ker ma se ful enih stvari v garanciji. Pa se v servisni knjizici bo naprej pisalo.
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Mitsubishi evo 9...to je petarda ženske 2.0 motor in 280 konjičkov! Ok, sam to je res že mau preveč...a si predstavlate, da bi bla mamica s tremi otroki in vozila evo-ta ?!
Ne, novi je evo 9...8 je predtazadn. No tud nad 8-ko se neb prtožvala Dvomim pa, da bom kdaj mela tak avto, se bom mogla s kšnim mau bol vsakdanjim zadovoljit...
ja ja to vem, sam nism dobila nobene lepe slikce na hitro od 9-ke pa sm to dala ja no sej nikol ne veš, mogoče pa ti bo ratalo, kaj veš kaj ti bo življenje prineslo...sicr pa že res d avto ni vse...sam eh kej če maš tak dobrega ga morš pol sam pazt...pa tak...
No jaz imam pa starega Daewoo Lanosa (ženske temno vijolične barve, hehe), všeč mi je pa Seat Leon, tastari Megane Coupe al pa Mazda 323F. Od takih zame bolj dostopnih . Če bi imela lahko kateregakoli, bi pa imela kakšnega terenca